keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Kevään lemppareita

Ajattelin vähän esitellä mun tämän kevään lempparituotteita. Tai ei näistä ihan kaikki ole tänä keväänä hankittuja, mutta ainakin kaikki on mulle suht uusia tuttavuuksia :) Hehkutus alkakoon!

Vasemmalla: Tästä H&M:n poskipunasta oonkin kertonut jo aikaisemmassa postauksessa. Tässä on ihan mahtava hinta-laatu-suhde ja koska mä oon tosi huono käyttämään poskipunia ja mulla on niitä tosi vähän, oli tää just sopiva lisä mun meikkipussiin :) Hintaa siis löytyi 3,95 €.

Keskellä: Tällainen Maxfactorin Pan Stik -meikkivoidepuikko mulla on ollut ennenkin varmaan joskus yläasteella ja kun lainasin siskolta tällaista vähän aikaa sitten tajusin, että mä tarvitsen tuollaisen uudestaankin. En tykkää käyttää meikkivoiteita arkena, mutta joskus ihossani on punoitusta ja näppyjä vähän isommalla alueella. Tällä saa helposti ihon virheet piiloon, eikä koko naama tunnu pakkeloidulta! Ihana ja nopea käyttää :) Ainoa miinus on vähän outo haju.. Hintaa oli noin 10 €. 

Myös tästä Lumenen Illuminating and Smoothing Primer -valovoiteesta olenkin kertonut aikaisemmin. Tämä ei tule poistumaan meikkipussistani koskaan. Primer antaa ihanan kuullon iholle, etkä näytä talven väsyttämältä möröltä! Arkena sekoitan tätä kosteusvoiteen sekaan ja viikonloppuisin meikkivoiteen sekaan ja lisään sitä vielä hieman meikin päällimäiseksi. Hintaa löytyy noin 12 €. Myös samaan sarjaan kuuluva Lumenen Crystal Radiance Primer on aivan mahtava tuote!

Oikealla: Lumene Natural Coden Tinted Lip Balm on siis huulirasva, joka antaa myös kiiltoa ja väriä. Käytän koko ajan :) Hinta noin 6 €. We Care Iconin Magnetic Lips -huulipunia on kerääntynyt mulle jo muutamia. Ne ovat tosi helppoja levittää ja ihanan pehmeitä huulilla. Mulle, hieman kokemattomalle huulipunan käyttäjälle, nää on just sopivia tuotteita. Hintaa löytyy noin 7 €.


Vasemmalla: Estelle & Thild Rose Otto kasvoöljy. Aivan ihana tuote, jonka sain lehdistöpäiviltä vähän aikaa sitten. Se on 100-prosenttisesti luonnontuote (99 % luomua) ja se sisältää mm. jojoba-, avokado-, manteli-, auringonkukkaöljyä sekä E-vitamiinia. Vaikka tuote sisältääkin näin paljon eri öljyjä, se imeytyy ihmeen nopeasti. Olen tällä saanut hoidettua oudon ihottuman, joka on aiheuttanut kuivia läiskiä kasvoihini. Sekoitan tätä kosteusvoiteen joukkoon tai töpöttelen suoraan kuivimpiin kohtiin :) Suosittelen! Estelle & Thildiä saa ostettua Kicks-myymälöistä.

Keskellä: St. Tropez Self Tan -sarjan Bronzing Mousse itseruskettavasta vaahdosta olen kertonut aiemmassa postauksessa. Tällä saa sairaan kauniin rusketuksen, joka ei ole yhtään oranssi tai muuten oudon värinen. Levityksessä saa olla super-tarkka, mutta kun kikat oppii niin on tämäkin helppokäyttöinen :) Hinnat: 120ml 35,00 euroa ja 240ml 52,50 euroa.

Oikealla: BiONin Bacteriostat Cleanserista löytyy myös postaus, itseasiassa jo viime vuodelta. Tuntuu, että tämä on ainoa puhdistusaine, jolla joka ikisen meikinjämän saa lähtemään pois. Entisenä akneihoisena olen tottunut puhdistamaan ihoani usein ja perusteellisesti ja tämä onkin siihen vallan mainio! :) Toivottavasti tää ei ikinä lopu! BiONia saa ostettua mm. Helsingin Dui Cliniciltä.


Vasemmalla: No tätähän olen hehkuttanut jo vaikka kuinka kauan :D Heh, kehuin tätä jo tämän blogin kaikkien aikojen tokassa postauksessa! Kyseessä on siis KC professionalin Four Reasons -sarjan Hair Powder, eli mulle kuivashampoo :) Tämä on tähän asti käyttämistäni kuivashampoista ehdottomasti paras. Tuotteen ideana on siis antaa tuuheutta ja rakennetta hiuksiin ja imeä pois rasvaisuutta. Hintaa löytyy noin 10 €.

Oikealla: Olen pahemman kerran koukussa. Tähän Korresin käsirasvaan siis. En ole ennen käyttänyt juuri ollenkaan käsirasvoja, koska en yleensä kestä niiden hajua ja sitä tahmaisuutta sormissa. Mutta tämä yllätti minut täysin ja purkki kulkee aina mukana. Se imeytyy tosi nopeasti ja tuoksu on aivan ihana. Love it! Korresia saa ostettua Kicks-myymälöistä.

Miltäs vaikuttaa? Löytyykö teidän kosmetiikkakokoelmista samoja tuotteita? :)

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vinks vinks, Bionin tuotteita saa myös Harjavallasta, Kauneushoitola Ritva Mäkiseltä :P

Anonyymi kirjoitti...

Oi kyllä, samoja lemppareita on :) Iloinen olen positiivisesta postauksesta St. Tropez tuotteesta, koska tv:n ohjelmassa (en muista nimeä) se sai murskatuomion.
Ja Pan Stik, ilman ei pärjää :)

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Anonyymi, ei oo totta!! Kiitos miljoonasti hei tiedosta! Aikamoinen sattuma :) Hmm.. mitähän toi mahtaa siellä maksaa..

Aatelisneiti, mikähän ohjelma se oli? Ja mitä siitä sanottiin? Koska mä oon kyllä tykännyt tosta. Levitys on kyllä aluksi hankalaa, koska läiskiä tolla kyllä saa helposti aikaan. Mutta kun se onnistuu niin rusketus on ihanan sävyinen ja tosi luonnollinen :) Joo musta tuli taas uudelleen Pan Stikin fani :)

Anonyymi kirjoitti...

Kirjottelit joskus seborrooisesta ekseemasta ja mä haluaisin kysyä, että ootko saanut sen hoidettua kokonaan pois vai miten pidät sen kurissa? :-) Nimimerkillä päätä kutittaa tälläkin hetkellä ja tuomio on ihotautilääkäriltä haettu

Anonyymi kirjoitti...

Heips! Olisin todella kiinnostunut kuulemaan ihan perus arkimeikistäsi. Lähinnä pohja kiinnostaa eniten mutta toki koko setti olisi kiinnostava kuulla. :) Pistä korvan taakse ;)

Anni

Irene kirjoitti...

pan stikki rulaa! : D

Anonyymi kirjoitti...

ite ostin antibacterial cleanserin sieltä (puhdistusaine rasvaiselle iholle) ja se maksoi 25e. muut tuotteet tuntui olevan samaa hintaluokkaa kuin dui clinicillä :) t. ekan kommentin lähettäjä

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Anonyymi, kyllä saan sen pidettyä kurissa, mutta joskus kun stressiä painaa päälle niin ihottumakin palaa (kuten nyt). Mutta seborrooiseen ihottumaan auttaa (ainakin mulla) joka päiväinen pesu, mutta ei sitä kai ikinä saa kokonaan pois hoidettua - oireet saa pysymään kurissa. Ja lääkäri kehotti myös ostamaan syväpuhdistavia ja kuorivia pesuaineita, ne voisivat auttaa. Mutta siis pesu pesu pesu, muuta ei voi oikein tehdä, ellet saanut kortisonia lääkäriltä?

Anni, joo menee postausideoiden joukkoon :) Yhden postauksen teinkin joskus tummien silmänalusten peittämisestä ja se vastasi aika hyvin mun arkimeikkiänikin :)

Irene, niin rulaa!

Anonyymi, no ei oo paha hinta! Koska mä en ilman tota tuotetta varmaan tuu pärjää ikinä. Jee mun ei siis tarvii panikoida ton purkin sisällön uhkaavaa hupenemista :D Jes! Kiitos vielä vinkistä, se tulee varmasti tarpeeseen :)

Anonyymi kirjoitti...

:-) En saanut kortisonia, mutta kehotuksen ostaa apteekista ihan hyvältä tuntuvan shampoon, olisko ollut Kelual DS. Myös Apo Basen Hydrogeliä lääkäri suositteli kutiseviin kohtiin, mutta tämä hieman kummastuttaa. Olen kuitenkin käyttänyt kun on kutittanut ja olen tiennyt peseväni muutaman tunnin sisällä hiukset.. Ootko sitä mieltä, että sun hiukset olis ohentunu tän "vaivan" kanssa? Mä yritin aluksi pidentää pesuväliä, kunnes ymmärsin jokapäiväisen pesun nyt ihan muutama viikko sitten. Lääkäri ei pesukertoihin osannut sanoa mitään, mutta tietoa etsiessä törmäsin kehotukseen pestä hiukset päivittäin.
T: sama anonyymi

Heinz kirjoitti...

E&T-sarjaa myydään myös Yliopiston apteekissa!

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Anonyymi, joo mäkin sain tota Kelualia. Se on vaan niin järkyttävän kallista, mutta auttoi pääsemään alkuun ihottuman hoidossa :) Apua, nyt kun sanoit tosta hiusten ohenemisesta niin alkoikin yhtäkkiä tuntua, että ne olis ohetunut! Mutta ehkä mä vaan kuvittelen, en usko, että tällä ihottumalla on mitään vaikutusta hiusten laatuun tai määrään. Seborrooinen ihottumahan vaikuttaa pelkästään ihossa ja talirauhasissa. Mutta jos sulta tuntuu siltä, niin pitäisköhän sun kysyä siitä joltain lääkäriltä.. En tiedä voisiko tää aiheuttaa jotain pientä hiustenlähtöä, jos päänahka menee oikein huonoon kuntoon. Mikähän vaikuttava aine tuossa hydrogelissä on? Kortisoni auttoi mulla ainakin heti, ja kahden viikon kuurin jälkeen oirreita ei enää ollut ja onkin pysynyt nyt tosi kauan poissa. Mutta tosiaan mun lääkäri sanoi, että hiukset täytyy ainakin aluksi pestä ihan joka päivä. Suosittelen kokeilemaan sitä!

Heinz, jee kiitos vinkistä! Heh, olis ehkä pitänyt kysyä PR-tyypiltä, mistä näitä voi ostaa, niin olisin voinut laittaa tuohon kunnon tiedot :)

Heidi kirjoitti...

multa löytyy kans tuo valovoide ja natural coden huulirasva, aivan ihania molemmat! tuota meikkivoidepuikkoa vois kans joskus kokeilla, kuulostaa hyvältä.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on pakko kyllä sanoa että hiuspuuteri ja kuivashampoo on ainakin oman ymmärrykseni (ja kokemuksen) mukaan eri asia. Hiuspuuteri on just se mikä saa hiuksiin aikaan tuuheutta ja rakennetta, kun taas kuivashampoon tehtävänä on imeä pois sitä rasvaisuutta. Tuo 4 reasonsin hair powder on nimensä mukaisesti just se hiuspuuteri, ja sitä on saatavana ihan pienessä purkissa olevana irtopuuterinakin jota siis ripotellaan purkista hiusten tyveen (yleensä hiuspuuterit on irtopuutereita, ja niillä irtopuutereilla saa aikaan enemmän rakennetta). Itsekkin oon käyttänyt tota 4R'n hiuspuuteria ja se ei kyllä imenyt rasvaisuutta pois omasta tukastani. Rasvaiseen tukkaan paras kokeilemani apu on Tresemmén instant fresh kuivashampoo ja siitä on muistaakseni rakennetta antava versiokin jos ei halua käyttää hiuspuuteria erikseen. Tresemmétä suosittelen jos on helposti rasvoittuvat hiukset tai ei halua/ehdi pestä hiuksia ihan niin usein. :) Ja hiuspuuteriksi suosittelen Schwarzkopfin got2b hiuspuuteria. Se ei ole yhtä tahmaisen tuntuinen kuin 4R'n hiuspuuteri mutta rakennetta sillä saa todella hyvin aikaiseksi, eikä sitä ole hinnalla pilattu. Ja sen verran vielä tuosta hiuspuuterista että ainakin oman kokemuksen mukaan se pieni purkki irtopuuteria kestää myös paljon kauemmin kuin tuo suihkutettava versio.
Mielestäni jokaisella naisella (ja miks ei miehelläkin :P) pitäisi olla molemmat, kuivashampoo ja hiuspuuteri, niistä on niin paljon apua aamulla laittautuessa. :D

Eiköhän siinä tullut nyt kaikki tarpeellinen selitettyä. :D Kiitos vielä hyvästä blogistasi, etenkin kaikki hiuspostaukset ovat kiinnostaneet. Kun eilen löysin blogisi selasin sen alusta loppuun läpi samalla kertaa :D Keep up the good work! Ja sori pitkästä kommentista.

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Hmm no mun mielestä niillä ei hirveesti ole eroa. Eli kyllä toi hiuspuuterikin imee rasvaisuutta pois hiuksista. Eli aika samaan tarkoitukseen käytän. Ja myös kuivashampoo antaa tuuheutta ja rakennetta, kuten hiuspuuteri :) Mutta ei nimethän niillä on, eli jotain kemiallisia eroavaisuuksia niillä kai on. Mutta en itse tavallisena kuluttajana huomaa mitään eroa.

Kiitos kommentista, kunnon kirjoituksia on aina kiva saada :) Ja kiva että tykkäät blogista! Jää ihmeessä lukijaksi :)