maanantai 23. huhtikuuta 2012

Liukuvärikynnet


Manikyyrimaanantai! Jes! Mä vihdoin tajusin miten tällainen maaaaailman siistein liukuvärilakkaus tehdään! Ja tää on vielä tosi helppo :) Itse käytin siis alla Mavalan valkoista lakkaa ja väreinä Dependiä (nr. 245), Lumenen Gloss & Carea (38 Ensi kevät) ja Gina Tricotin lakkaa (56 Pink Candy). Alkupään kuvissa näkyy tuo H&M:n turkoosi lakka, mutta ensimmäisen sormen jälkeen vaihdoin Dependiin, jonka sävy sopi mielestäni tähän paremmin. Tässä tulee ohjekuvat:


Eli aluksi lakataan kynnet valkoisella lakalla, jotta päälle laitettavat värit tulevat kirkkaammin esille. Seuraavaksi tavallisesta meikkisienestä leikataan sopivan kokoinen pala, mieluummin omaa kynttä hieman pienempi. Sitten vaan laitetaan värejä raitoina meikkisienen pintaan. Ja lakkaa kannattaa laittaa reilusti, ettei kaikki imeydy sienen sisään.

Tärkeintä on, että kaikki värit mahtuvat omalle kynnelle. Eli jos omaat nysäkynnet, ei kannata yrittää mahduttaa kaikkia sateenkaaren värejä niihin :) Sitten töpötellään sienellä yksi sormi kerrallaan värit kynsiin, ja joka sormen kohdalla lisätään värejä sieneen. Eikä haittaa, vaikka värejä menisi päällekkäin, se on tarkoituskin! Eli töpöttele sientä edestakaisin, jotta värit hieman sekoittuisivat toisiinsa. Äläkä paina liikaa! Sieni voi nimittäin alkaa viedä värejä mukanaan ja lopputuloksesta ei tule tällöin tasainen.


Lopuksi kynsinauhojen puhdistus pumpulipuikolla ja kynsilakanpoistoaineella ja päälle vielä päällyslakkaa. Über trendikäs manikyyri (esim. vapuksi) on valmis! :)

Mitäs tykkäätte? Lähdettekö itse kokeilemaan?

69 kommenttia:

paula_maria kirjoitti...

Kiitos ihan mielettömästi tästä vinkistä, vielä ehtii hyvin treenata ennen vappua tätä, niin on sitten mageet kynnet juhliin!!!

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Ole hyvä :) Mä täällä mietin jo kuumeisesti, mitkä värit laitan vapuksi kynsiin!

Maia kirjoitti...

Tätä pitää ehdottomasti testata! :)

mira kirjoitti...

pitää kyllä kokeilla <:

jjonna kirjoitti...

Mietinkin viikonloppuna, että mitä tekisin mun kynsille ja tässä ratkaisu! Kiitos paljon ohjeista, tätä pitää testata heti illalla kun pääsee töistä! :) Noi sun käyttämät väritkin on ihanat.

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

No niinpä! Nyt vaan lakkoja riviin ja valkkaamaan näteimmät :) Olispa mulla vähän pidemmät kynnet ni mahtuis enemmän kuin kolme väriä..

Jonna kirjoitti...

Ihanat:) Hitto kun menin eilen jo lakkaamaan kynnet niin nyt täytyy odottaa loppuviikkoon tän kokeilemista! :D

Laura kirjoitti...

Tosi kivat kynnet! Pitääpi itekkin kokeilla. Mutta miltähän tuo näyttää vähän tummempien värien kanssa ja onko tuo valkoinen pohjalakka välttämätön vai onko se vain näiden vaaleiden värien takia? No ei auta kuin kokeilla :) Kiitos paljon vikistä!

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Joo no mä mietin ihan samaa. Kokeilisin itse kyllä vaalean pohjalakan kanssa. Jos alla ei ole mitään niin tuntuu, ettei se värikään oikein tartu kynsiin. Mutta kokeilemalla selviää :)

meow kirjoitti...

Vau, ihan hienot! Voisi itsekin kokeilla joillakin väriyhdistelmillä, kun on noin selkeät ohjeet :)

Eveliina / Six Feet Tall kirjoitti...

Vitsit mite makeet! :)

Suvi / Port Coton kirjoitti...

Herranjesta miten söpöt kynnet voikaan olla! Tuitui <3 PAKKO testaa tätä mahd pian, ihan mielettömän ihanat! Bongasin tän vinkin kanssa the beauty departmentista mutta ei jotenki iskeny yhtään niin lujaa kuin nyt. :) Mahtavaa!

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Oho, en huomannutkaan, että sielläkin on tutorial just tästä! :D Hei siinähän sanotaan, että toi sieni kannattaa kastella veteen, ettei lakat imeydy niin nopeesti. Se voiski olla hyvä vinkki!

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Oho, en huomannutkaan, että sielläkin on tutorial just tästä! :D Hei siinähän sanotaan, että toi sieni kannattaa kastella veteen, ettei lakat imeydy niin nopeesti. Se voiski olla hyvä vinkki!

Anonyymi kirjoitti...

Olin juuri tulossa sanomaan, että tää tuntui vähän liian suoralta kopiolta BD:n jutusta, mutta et siis ilmeisesti ainakaan tietoisesti ollut kopioinut ideaa. Vaikutelma varmaan syntyi mm. "manikyyrimaanantaista" ja siitä, että olet muissakin postauksissa ottanut paljon inspiraatiota BD:sta. Mutta jostain se inspiraatiokin on tietysti haettava eikä pyörää voi aina keksiä uudestaan. Kannattaa ehkä kuitenkin hiukan kiinnittää huomiota siihen, ettei toista jonkun yhden sivuston ideoita koko ajan. Mieluummin sitten vaikka laittaa suoran linkin sivulle, jos sieltä löytyy jotain kivaa, niin kuin olet joskus aiemmin tehnytkin :)

Anne

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Jees jees. Niin kuin yleensä blogimaailmassa on tapana, jos käyttää toisen postausta oman postauksen pohjana, alkuperäinen lähde kerrotaan. Joskus myös kerron alkuperäisen postauksen tekijälle aikovani käyttää hänen ideaansa ja jos kirjoittajalla on sen kanssa jokin ongelma, en julkaise omaa tekstiäni.

Mutta niin kuin sanoin, en ole tätä juttua ottanut The Beauty Departmentista. Ja kuten varmaan huomaat, mun liukuvärikynsi-tutorialissa ja TBD:n tutorialissa on muutamia eroja. En ollut edes nähnyt kyseistä tutorialia, ennen kuin Suvi siitä tuossa aiemmin mainitsi. Mulla ei ole mitään ongelmaa kertoa, jos olen inspiraationi jostain muualta saanut. Annan mielelläni kunnian alkuperäisen idean keksijälle.

Tulevana tutkijana osaan kyllä kiinnittää huomiota lähteisiin ja niiden oikeaoppiseen mainitsemiseen omissa teksteissäni.

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Ainiin piti vielä kysyä, että onko TBD:ssä manikyyrimaanantai?

Anonyymi kirjoitti...

Tuossa on TBD:n viimeisin Mani Monday postaus http://thebeautydepartment.com/2012/03/mani-monday-8/

Itse yhdistän sen erittäin vahvasti TBD:iin ja ehkä juuri se tässä postauksessa tökkäsi eniten, liukuvärjäystähän näkee ihan joka paikassa nykyään. Ja ei tosiaan ollut tarkoitus väittää, että olisit mitenkään varastanut ideaa. Ehkä kiinnitin asiaan huomiota siksi, että TBD tuntuu tällä hetkellä olevan todella kopioitu sivusto, ja jos siellä esitellään jotain, tuntuu se leviävän kaikkiin muihinkin kosmetiikkablogeihin. En tietenkään väitä, että liukuvärjäys ja monet muutkaan ideat olisivat heidän omiaan, mutta välillä tuntuu, että tuon sivun ideoita ja kuvia kopioidaan ihan liikaa.

Ja tällä kaikella en nyt siis enää viittaa sinuun ja blogiisi, täällä on yleensä kuvalähteet ja muut merkitty hyvin. Tosiaan tätä postausta lukiessa tuli vaan niin vahva "olen lukenut ihan saman ennenkin" fiilis, että oli pakko avata suu. Eikä ollut tarkoitus hyökätä tätä postausta tai sinua kohtaan, tämä vaan jotenkin kuvastaa sitä suuntausta, joka on vallalla kosmetiikkablogeissa. Välillä on niin turhauttavaa lukea samasta sukkanutturasta tai bb-voiteesta kymmeniä samanlaisia postauksia, mutta se ei tietenkään ole millään tavalla sinun vikasi ja sulla on yleensä paljon todella kivoja ideoita! :)

Anne

Anonyymi kirjoitti...

Tuntuu tosiaan siltä, että tää postaus oli kopioitu TBD:stä? Aikaisemmissa postauksissasi olet ottanut sieltä ideoita, ja maininnut lähteen, olisi ollut kohteliasta tähänkin laittaa että sieltä tuon keksit, jos keksit :)

Mutta muuten ihana blogi!! :) jotenki vaan ärsyttää kun tuntuu että aina samat jutut pyörii esillä kosmetiikkablogeissa :D

Anonyymi kirjoitti...

Haha olisin voinut lukea nuo aikaisemmat kommentit niin ois jääny turha äskeinen nillityskommentti laittamatta :D aika jännä sattuma vaan että kaikkialla on nyt tuota manikyyriä, mut niinhän ne hyvät jutut levii ja hyvä niin! :)

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Anne. Tuo mun manikyyrimaanatai-juttu tuli vaan ihan yhtäkkiä mieleen. Voi kyllä olla että se oli joku alitajuinen juttu, jos olen tuon Mani Mondayn joskus nähnyt TBD:ssä.

Mä pidän jotenkin eri asioina pienten blogien ja massiivisten amerikkalaisten blogien kopioimisen. TBD on niin iso blogi, etten ihmettele, että sen postauksia kopioidaan ihan huoletta. Siellä on usein tosi kivoja ja uusia ideoita, joita bloggaajat haluaa itse kokeilla ja näyttää sitten kokeilunsa tuotokset muille. On myös varmaan monia, jotka eivät TBD:tä lue esim. siksi, ettei se ole suomenkielinen. Silloin voi olla kiva nähdä sama idea ja ohjeet jossain suomalaisessa blogissa.

Olen kyllä samaa mieltä tossa, että joistain jutuista saa lukea moneen otteeseen monissa blogeissa ja joskus se ehkä vähän ärsyttää. Mutta mun mielestä joskus on toisaalta kivaa lukea monia erilaisia tekstejä ja eri mielipiteitä samoistakin tuotteista. Kaikki kauneusbloggajat haluaa olla aallonharjalla ja kirjoittaa kauneustuotteiden uusista tuulista omiin blogeihinsa :)

Anonyymi, lue edellinen kommmenttini. Mutta kuten sanoin, mulla ei ole mitään ongelmaa laittaa alkuperäistä lähdetietoa, jos sellainen on. Tämä liukuvärijuttu on tosi yleinen ja monessa paikassa nähty, mutta kuten huomaat, omani on erilainen TBD:n postaukseen verrattuna. Jos nyt halutaan pilkkua viilata :D

Anonyymi, tätä on tosiaan tosi monessa paikassa. Mä en ainakaan vielä ole löytäny täydellistä tutorialia ja musta tällä saa parhaimman tuloksen :)

Anonyymi kirjoitti...

Mä olen kerran juuri tuolla TBD:n liukuväriohjeella kokeillut ja lopputulos oli kyllä ihan katastrofi :D Ehkä mä vielä tästä sun postauksesta inspiroituneena annan liukuvärilakalle vielä uuden mahdollisuuden, on se kuitenkin niin kivan näköinen :)

-Viivi

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Voi eeei! Mikä siinä sitten meni pieleen? Ku musta tää oli aika heleppo! :)

Anonyymi kirjoitti...

Joo olisin kans sanonu et kandee dipata sitä sientä eka veteen. Itse oon tehny näitä liukuvärejä joku puolisen vuotta, yleensä tosin niin että töpötän yhden lakan kerrallaan, en kaikkia samaan aikaan. Pahinta näissä on yleensä se kynsinauhojen sotku, mutta saahan sen poistoaineella pois. Mutta kivat värit sulla tässä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Tota tekniikkaa en ookkaa viälä kokeillu ! Pitää koitta :D Itte oon aina tuputellu kerroksen kerralaa ja onhan sitä lakkaa sitte lähteny mukana xD

jansku kirjoitti...

VAU IHANAT!! hitto ku en saa käyttää kynsilakkoja töissä :( arghh.. nyt ois kyllä pari vapaapäivää! voisin kokeilla tätä:p

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Anonyymi, kannattaa koittaa laittaa teippiä kynsinauhojes suojaksi, se auttaa! Sitten ei tarvii hinkata pumpulilla ylimääräisiä värejä pois, tosi se teippien kanssa näpertelykin on aika työlästä..

MetM, joo mäkin oon koittanut niin ja tää on kyllä parempi tekniikka! Sitten kun vielä vähän kastelee sitä sientä, niin se lakka ei imeydy siihen niin nopeasti :)

janina, voi eeei :/ Mulla oli joskus sama tilanne ja otti niiiin paljon päähän kun ei saanut laittaa hienoja kynsiä ikinä, tai ehkä just vapaapäiväksi. Mut kokeile, tää on ihan helppo nakki :)

Irene kirjoitti...

voi venäjä mitä keskustelua täällä..nooh mut enivei sä niin joudut tekee mulle tollaset viikonloppuna, sori.

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

no joo meni vähän fiilikset.. voin tehä!

Aliisa kirjoitti...

Maailmassa keksitään aika harvoin ihan upouusia asioita joten ei liene ihme jos samanlaiset kynnet tai alkusointuun perustuvat otsikot toistuvat monissa blogeissa. Ja vaikka juttu olisikin alun perin ulkomaisesta blogista, on kiva, että joku tuo ne vinkit kotimaiseenkin skeneen, kaikki ei jaksa selailla ulkomaisia blogeja.
Jotta kerääpä Erika fiilikset takas, hienot kynnet on! :)

t. Aliisa

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Kiiiiitos Aliisa :)

Emppu kirjoitti...

aivan ihanat!! <3

Julai kirjoitti...

Vautsi! Empä oo tullu aatelleeksi että se käy noin helposti (:

Sanna kirjoitti...

Heippa. Näytti helpolta kun teit noi. Täytyy kokeilla ite myös. Mä oon niin tumpelo et saas nähdä miten onnistuu!

Ja aina vierestä: ärsyttää kun ihmiset kommentoi blogeihin niin inhottavasti. Ja eniten noi muka ystävälliset " älä ota pahalla" " en tarkoita just sua" ynm. Miksei voi jättää sanomatta jos joku ärsyttää! Ei lukis ko blogia ja antais olla, mut kun pitää päästä loukkaamaan ja lannistaa bloggaajan mieltä!!!!! Arrerghhh

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Kiitos Emppu :)

Julai, no aluksi se ei ehkä ookkaan niin helppoa, kuin miltä näyttää mutta harjoittelemalla onnistuu varmasti :)

Sanna, heh kiitos myötätunnosta :) Yritän olla ottamatta tollasista jutuista itseeni, kritiikkiähän se vaan on. Mutta välillä on vähän vaikeaa suhtautua noihin, nytkin meinasi palaa päreet :D

Eve kirjoitti...

Vaikuttaa niin helpolta että on pakko kokeilla! Nyt täytyy vaan lisätä ostoslitalle valkoinen lakka :)
Kuinka monta kerrosta laitoit muuten tuota Mavalan valkoista??

Anonyymi kirjoitti...

Mulla siis kävi silleen, ettei se väri oikein tarttunut, mutta toisaalta mä en tajunnut laittaa mitään aluslakkaa ja en tiedä oliko mulla ihan hyviä lakkojakaan käytössä. Mä kokeilin kyllä kastella sen sienen, mutta en tiedä auttoiko se ja luulen myös, että mulla oli liian iso toi meikkisienikin. Mutta on mun kyllä pakko tätä vielä uudestaan kokeilla :)

-Viivi

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Eve, laitoin ihan vaan yhden kerroksen valkoista lakkaa :) Ja pitää muistaa antaa sen kuivua hyvin!

Viivi, joo mäkin kokeilin joskus ilman aluslakkaa eikä mitään tarttunut, eikä se näyttänyt miltään. Eli valkosta lakkaa alle ehottomasti! :)

KWASHA kirjoitti...

Wau! En oo ees ennen nähnyt tällaista kunsilakkausta :o täytyy uhdottonasti kokeilla!!:)

Carolin kirjoitti...

Ihana ja suloinen vinkki! xx

http://minboudoir.blogspot.com/

Anonyymi kirjoitti...

On tietysti aina kurjaa, jos joku pahoittaa mielensä, mutta en ihan ymmärrä sitä, että bloggaajaa ei saa kritisoida mistään. Tässä kohtaa ainakin oma kritiikkini oli mielestäni asiallista, perustelin kantani ja lievensin sitä mm. mainitsemalla, että ymmärrän kyllä, että jostain se inspiraatio aina tulee. Kritiikki myös kohdistui ihan täysin bloggaajan tuottamaan sisältöön, eikä häneen henkilönä. Tuntuu, että bloggaajat väittävät kestävänsä asiallista kritiikkiä, mutta kun sitä tulee, on asenne vähättelevä. Pisteet kuitenkin Eerikalle siitä, että jaksoit vastata asiallisesti, vaikka ”päreet meinasikin palaa”. En kuitenkaan ymmärrä, mitä se niin paljon puhuttu ”asiallinen kritiikki” sitten on, jos omaa perusteltua, asiallisesti ilmaistua negatiivistä mielipidettä ei saisi esittää.

En itse tarkoittanut väittää, että olisit varastanut mitään, halusin vain mainita asiasta joka TODELLA pisti silmään. Ja en jättänyt asiaa sanomatta, kuten joku yllä suositteli, koska mielestäni kyseessä oli ihan asiallinen kritiikki.

Monen kanta kommenttien perusteella näyttää myös olevan se, että isoilta blogeilta voi varastaa ihan surutta. Tämä on melko kaksinaismoraalista, sillä aika moni varmaan suuttuisi, jos jokin iso amerikkalainen blogi käyttäisi luvatta pienemmän suomalaisen blogin sisältöä. Itse en näe asiassa mitään eroa, kumpikin on aivan yhtä väärin. Toivottavasti blogimaailman pelisäännöt muuttuvat tulevaisuudessa selkeämmiksi.

Anne

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Tietysti saa kritisoida. Olenkin yrittänyt kasvaa siinä suhteessa ihmisenä, että voisin ottaa kritiikkiä vastaan ilman mitään tunnereaktiota :D Mutta päreet meinasivat tosiaan palaa, koska en kerta kaikkiaan ollut edes nähnyt tuota TBD juttua, vaikka kaikki niin kovasti yritti niin väittää.

Mutta eiköhän asia ole loppuunkäsitelty, kaikki ok :) Kiitos kommenteistasi, varmasti tämä keskustelu herätti muissakin ajatuksia. Kivaa kevättä ja toivottavasti jaksat lukea blogiani jatkossakin, vaikka samoja juttuja täällä pyörii kuin muuallakin! :)

Anonyymi kirjoitti...

Varmasti jaksan lukea jatkossakin, tämä on yksi lempiblogeistani, ehkä juuri siksi uskalsin antaa negatiivistäkin palautetta. Kiva nähdä, että osaat suhtautua asiaan niin kypsästi ja kyse oli lähinnä pikkuasiasta, koska blogisi on muuten niin hyvä ja luen sitä yleensä positiivisillä fiiliksillä. Hyvää kevättä sullekin ja haluan vielä sanoa, että tarkoitus ei todellakaan ollut pahoittaa mieltäsi. Toivottavasti sulla siis riittää bloggausintoa jatkossakin, koska sulla on kuitenkin todella inspiroiva blogi! :)

Anne

Janika kirjoitti...

Tommoset vapuksi, oi kyllä !:)))

Nata kirjoitti...

kaikkien kantsii tulla haukkuu ny mua, koska matkin sua törkeesti, tein samanlaiset kynnet ja ohjasin kaikki lukijat tänne koska mun ohjeista ei kuitenkaa tulis noin hyviä. kiitti siis vinkistä!
p.s. ei kaikki lue joka ikistä maailman blogia, mikäli mistään ei sais inspiroitua, niin ei olis koko blogi-käsitettäkään. tsemppii erika!

Tiia kirjoitti...

Oi että miten mielettömän suloiset nuo :) Itsellä ei kyllä pinna varmaan riittäisi tuollaisia värkätessä :D

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Mä oon kuumeisesti yrittänyt keksiä uusia värejä tän tekoon, mut mitkään ei tunnu toimivat yhtä hyvin kuin nämä. Jotkut tummat liukuvärikynnet ois kivat.. Olisko ehdotuksia?

Kiitti Nata! :)

Alina kirjoitti...

hienot kynnet!:) ite oon eritavalla tehny liukuvärjäyksiä,mutta aion totakin tapaa kokeilla:)

Anonyymi kirjoitti...

Natan blogista tän bongasin, ihan mahti-idea! Kokeilin tietysti heti malttamattomana, mutta ongelmana on että sienen pinnan "kuvio" jää kynnelle, eikä tule tasaista väriä. Mikähän avuksi, tai oletko itse kohdannut samaa ongelmaa?

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

joo mullakin oli sama ongelma! sillon pitää painaa vähemmän sitä sientä kynnen pintaan ja laittaa enemmän lakkaa siihen sieneen :)

Anonyymi kirjoitti...

Samat sanat kuin edellisellä anonyymilla, eli Natan blogista tänne löysin ja heti tarvi kokeilla! Ei tullut ihan yhtä smoothin näköiset kuin sinulla :D Jäi kanssa sienen jäljet ja lisäksi toi liukuefekti ei niin onnistunut joka kynnessä. Mut ehkäpä harjoitus tekee mestarin :) Kiitos ohjeesta!

Emilia kirjoitti...

Ihanan herkullisen väriset kynnet! Tykkään tosipaljon tosta pastellivärien yhdistelystä ;-) definitely vappu kynnet!

Epona kirjoitti...

Mä onnistuin ryssiin tän ihan huolella. Enkä oikeastaan tiiä missä meni vikaan kun omasta mielestäni tein ihan pilkulleen ohjeiden mukaan.
http://eponanhelmet.blogspot.com/2012/04/i-read-recipes-same-way-i-read-science.html

Anonyymi kirjoitti...

Oli pakko heti kokeilla! Ei oikeen onnistunu heti, mut harjoitus tekee mestarin:) Tänään vähän lakkaostoksille ostelee jotain kivoja värejä vapuks
T.Ida

Hanna ★ kirjoitti...

Tosi kaunis lakkaus! Pitääpä itsekkin testata :)

Anonyymi kirjoitti...

Nätit kynnet! Aika köyhää olisi kynsiblogirintamalla, jos jokainen postaisi vain tekniikat, jotka on itse kehitellyt.

Anonyymi kirjoitti...

siis aivan IHANA tää sun blogi :) rakastan kaikkea kosmetiikkaan liittyvää ja ku katoin sen vappumeikki-videon ja aloin tätä blogia tutkimaan tarkemmin ni löyty kaikkea jännää kuten tuo liukuväri kynsille, täytyy ehottomasti joskus kokeilla sitä kun saa ensin nää kynnet vähän parempaan kynnet (aika pitkät mutta tos hauraat). :)) ihanaa kevättä sulle!

Marja ★彡 kirjoitti...

Kiitos ohjeesta! pitää kokeilla :)

HANNA ALISSA kirjoitti...

Kiitos ohjeesta! Kokeilin :) http://hanna-alissa.blogspot.com/2012/04/vappukynnet.html

Maija (StyleC) kirjoitti...

Kiitos loistovinkistä Erika! Mäkin tein sun innoittamana oman version vappukynsiksi (ja linkkasin sen takaisin tänne;)). Mun nysäkynsillä lopputuloksesta tuli hiukan erilainen, mutta sainpas jonkunlaisen version aikaiseksi kuitenkin :)

Ja hauskaa vappua!

Hanna kirjoitti...

Vautsi ku upeet! Pitää iteki kokeilla :D Oon aina luullu että noit on paljo vaikeempi tehä...

Anonyymi kirjoitti...

Noi näytti älyttömän kivoilta ja äsken kokeilin, mut ei siit tullu mitää. Väri ei tarttunu kynsii ja sitku painelin (hellästi) ni se valkonen väri alta vaa läks vaik olin kuivattanu vaik kui kaua niitä. En sit tiiä missä vika mut eipä siit mitää tullu ..

Marija kirjoitti...

Tuossapa kuvaa mun liukuvärilakkauksesta nysäkynsissä :D http://hardtobenainen.blogspot.com/2012/05/liukuvari-kynnet.html

kake kirjoitti...

Jes ihana vinkki tälläselle kynsifriikille, eikä ollut ees kauheen vaikea tehdä! Vähän vaihtelua tylsiin yksivärisiin :) Mä tein sellasen, jossa oli hopeeta, tummanharmaata ja mustaa ja tykkäsin kovasti! Sai myös paljon kehuja ;)
Ja kiitos kun löysin sun kautta ton The beauty departmentin, ah taivas!

Anonyymi kirjoitti...

OOSSOM! löysin vasta tänään tän, ja oli heti pakko kokeilla, laitoin väreiksi punapinkki+oranssi+keltane, tuli tosi hienot! kiitos vinkistä!

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

hei mahtava väriyhdistelmä! :D oon yrittänyt kuumeisesti miettiä uusia, enkä oo keksiny tota :D

Emmi. kirjoitti...

Ihan huippu vinkki, kiitos Erika! Vinkkinä myös, että kun se sieni imee lakkaa niin puristamalla saa sitä väriä ulos sienestä ja lisää kynnelle. Toimi ainakin minulla. Tässä kuva omista kynsistä, tosin kuvan jälkeen laitoin vielä väritöntä hilelakkaa ja kynnet ovat aivan ihanat: http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/282619_10150909847633089_1164670266_n.jpg

Anonyymi kirjoitti...

Tässä http://wastinglifestyle.fi/?p=38 minun suht hyvin onnistunut kokeilu. Muutamaa väriyhdistelmä oon kokeillut, lemppari toistaiseksi on oranssi-pinkki-punainen (niistäkin kuva tuolla linkin takana). Suosittelen, helppoa ja hauskaa :) Kiitos tutoriaalista! :)

-Emma

Anonyymi kirjoitti...

Ihana vinkki, meikkisientä ostamaan :) -Elli