maanantai 2. huhtikuuta 2012

Yotuel-kotivalkaisu

Nyt kun rusketukset on hoidossa ja hiukset on värjätty, on aika siirtyä hampaisiin. Päätin nyt vihdoin kokeilla poikaystäväni hammaslääkäriäidiltä saamaani Yotuelin 7 Hours Kit -hampaidenvalkaisupakettia. En ole oikeastaan koskaan luottanut mihinkään valkaiseviin hammastahnoihin tai  kotivalkaisuihin, mutta nyt yllätyin kyllä positiivisesti!

Kyseessä on siis kotona tehtävä hampaidenvalkaisu, joka poistaa värjäymät ja palauttaa hampaiden alkuperäisen valkoisuuden kiillettä vahingoittamatta. Valkaisupakettiin kuuluu valkaiseva hammastahna, kaksi muotoiltavaa hammasmuottia ja kaksi valkaisugeeliä.


Aluksi siis täytyy muotoilla tuo "hammasmuotti" omien hampaiden muotoiseksi. Tää ei ookaan mikään helppo juttu ja mulla meinaskin mennä täysin hermo yrittäessäni ensin kuumentaa sitä sopivasti ja sitten tunkea sen suuhuni ikeniä polttamatta. Pilasinkin toisen muotin pidettyäni sitä liian kauan kuumassa vedessä - muotti nimittäin kutistuu liiasta kuumentamisesta. Toisen muotin kanssa väänsin tosi kauan, mutta lopulta onnistuin saamaan sen suurinpiirtein oikean muotoiseksi. Onneksi hammasmuotteja on pakkauksessa kaksi, jolloin on varaa möhliä edes toisen kanssa. Nyt vain en voi tehdä valkaisua alahampaille kun jäljelle jäänyt muotti on ylähampailleni muotoiltu :/

Ohjeessa kehotettiin käyttämään valkaisevaa hammastahnaa muutaman viikon ajan ennen valkaisun tekoa, mutta mä jätin tämän kohdan kokonaan väliin. Valkaisu tapahtuu siis laittamalla pakkauksen mukana tulevaa geeliä hammasmuottiin ja asettamalla muotti kiinni hampaisiin. Sitten odotellaan ja sössötetään muotti suussa 45 minuuttia, kunnes valkaisuprosessi on tapahtunut.


Tässä siis tulos, joka on muuten aikas hyvä vain 45 minuutin jälkeen! Tuntuu, että värjäymiä poistui ja hampaista tuli kirkkaammat. Ja ainakin mun poikaystävä sanoi huomaavansa eron :D Yritin saada kuvat mahdollisimman saman värisiksi ja valaistuksenkin pitäisi olla täysin sama. Minkäälaista vihlontaa tai muita epämiellyttäviä tuntemuksia en huomannut ja voinkin suositella tätä kokeiltavaksi niille, joilla mun tapaan on värjäymiä ja kellastumia hampaissa (kiitti vaan, kahvi). Hampaat myös tuntuivat jotenkin erilaisilta; paljon sileämmiltä ja liukkaamilta. Seuraavalla valkaisukerralla lähtee varmaan loputkin värijäämät. Vaikka alkuun tuntuikin, että eihän tästä tule mitään ja sähläsin niin muottien kun geelienkin kanssa, oli valkaisu kuitenkin vaivansa väärti!

Lisätietoa tästä valkaisupaketista ja muista Yotuelin tuotteista löydät täältä: http://www.yotuel.fi/

Onko muilla kokemuksia Youtelin tuotteista? 

5 kommenttia:

sophie kirjoitti...

paljon tuollainen maksaa? :)

Erika kirjoitti...

nyt en osaa ihan tarkkaan sanoa, mutta joitain tietoja löysin ja sanoisin, että noin 30-40 euron luokkaa :)

jenica kirjoitti...

mistä noita saa? :)

Fedu kirjoitti...

i haven't really read through the entire post as i was really taken by the pictures: am sorry to say that i do not see ANY difference in the "after picture" ...:( i hope you didn't invest too much in this product. on another note: love your blog:)

Erika kirjoitti...

jenica, ainakin apteekeista :)

Fedu, it was so hard to get good pictures and apparently the pictures are still not good :/ But the whitening really worked! I believe that if I do this again, the effect will be even bigger. And I got this for free, I didn't pay anything :) And thanks so much, I like your blog too :)