perjantai 6. huhtikuuta 2012

Irokeesiranskis

Ihana pikku Milli <3
Tätä on pitänyt koittaa jo kaaaauan ja nyt vihdoin kokeilin ja lievästi epäonnistuin. Yritettiin siis kaverini Elinan kanssa tehdä hänelle Saara Sarvaksen innoittamana irokeesiranskista, jollaisen Saara oli siis taitellut Anna Abreulle Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan. Ei mennyt niinku Strömsössä, mutta ei tosta rumakaan tullut! Ens kerralla vähän tupeerausta ja kuivashampoota alle ja isompia lenksuja töröttämään ranskiksesta :) Sorkke kuvien huonosta laadusta.


Tein siis päälaelta alkaen niskaan asti ranskanlettiä "nurinpäin", jolloin letti jää kivasti koholle. Latvat letitin kalanruotolettinä. Sitten revittiin ja nypittiin ja yritettiin saada niin epäsiistiä jälkeä kuin mahdollista, mut vielä olisi saanut olla enemmän lenkkejä. Laitoin pinnejä letin molemmin puolin, koska repimisen yhteydessä kampaus löystyi tosi paljon ja pinneillä saatiin siitä irokeesimaisempi.Ps. muistattehan, että tänään on vika päivä osallistua arvontaan, joten hopi hopi, jos et jostain syystä ole vielä osallistunut! :)

8 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

vau, hienohan tosta tuli! Itsekin ihailin kyseistä kampausta tuolloin mutta taitaa olla itse itselle tehtynä täysin mahdotonta! :) Hieno on, täytyy joskus pyytää joku näppäräsorminen kaveri avuksi!

Erika kirjoitti...

no seuraavaksi kokeilenkin tehdä tätä itselleni! ei se varmaankaan mahdotonta ole, ranskiksen tekeminen päälaelta alkaen voi olla vähän hankalaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kivalta näyttää! :) Mutta mitä meinaat sillä, että ranskis tehdään nurinpäin? Eli miten onnistuu käytännössä? :)

Chatte

Erika kirjoitti...

No siis kun normaalistihan ranskiksessa (ja leteissä yleensä) kolmesta suortuvasta reunimmainen siirretään aina keskelle. Mutta kun sen tekee väärin päin, se reunimmainen otetaan kyllä keskelle mutta alakautta. Vähän vaikeaa taas selittää, mutta pitääkin varmaan tehdä kuvapostaus tästä :)

Katjuska kirjoitti...

Tuli kyllä Elinan tukasta magee heti ensiyrittämällä (haluun mun pinnit takasin sit joskus):D Onnistuneet duckfacet meillä! xD

Erika kirjoitti...

no ei sulla ees oo duckface! :D sul on fuckface. ja mä en oo vastuussa pinneistä! ;P

Katya kirjoitti...

Ihana tuo kampaus! :) Toivottavasti teet lisää tälläisiä kampaus postauksia. Voisit kertoo miten tehdää ja mitä aineita käytät, esim. hiuslakka minkä merkkistä jne. :)

Jos osaat, niin ois kiva saada ohjeet sellaiseen Lady Gaga-tyyliseen rusettikampaukseen. :)

Erika kirjoitti...

Joo teen varmasti paljon hiuspostauksia :) No sen voin ainakin sanoa, että itse käytän SYOSSin lakkaa, ja se on ollut musta tosi hyvää ja vielä halpaa!

Joo, kiitos postaustoiveesta! Menee postauslistalle :)