maanantai 30. huhtikuuta 2012

FLOW Kosmetiikka

Sain iiiihanan paketin uudistuneelta Flow kosmetiikalta (entinen Vihreä Kosmetiikka) tuossa pari päivää sitten ja ajattelin esitellä saamani tuotteet nyt myös teille :) Olen nyt vähän aikaa selaillut noita Flow kosmetiikan nettisivuja, joka täynnä kaikkea ihanaa savikasvonaamioista eteerisiin luomuöljyihin! Löytyisköhän täältä jotain äitienpäiväksi..

Uhrasin begoniani tämän kuvan vuoksi!

Himalajansuola & sitrukset -luomusaippua:
  • "Saippua sisältää ravitsevaa sheavoita ja kookosöljyä sekä mineraalipitoista himalajansuolaa. Sitruunan ja greipin eteeriset öljyt toimivat suolan lisäksi antiseptisesti iholla."
  • Saippua poisti todella tehokkaasti rasvaa ja likaa iholta, ja tuoksu oli ihanan raikas ja perinteisen saippuamainen.
  • Hinta 6,50 €

Kookos & sitruuna -himalajansuolakuorinta
  • "Mineraalipitoinen himalajanvuorisuola puhdistaa ja auttaa poistamaan myrkkyjä kehosta. Voit käyttää suihkussa ja saunassa – saunan löyly avaa huokoset, ja suolan hyvää tekevät vaikutukset tehostuvat.  Terapeuttiset eteeriset öljyt hoitavat kehon lisäksi myös mieltä."
  • SIIS OMG KUINKA IHANA TUOTE! En kerta kaikkiaan voi tarpeeksi ylistää! Siis ensinnäkin kuorinta + kosteutus on ainakin mun iholle täydellinen yhdistelmä ja tämä tekee ne molemmat! Koostumukseltaan voimaista tuotetta on ihana levittää ja tietenkin tuoksu oli - kuten ainesosista voi päätellä - aaaivan ihana. Iho jäi kuorinnan jälkeen todella sileäksi ja pehmeäksi ja kosteusvoidetakaan ei tarvinnut tämän jälkeen levittää. Mahtava tuote, suosittelen! Harmi, ettei tämä ehtinyt mun kevään lempparit -listalle, koska se olisi siellä kyllä paikkansa ansainnut!
  • Hinta 18,90 € 
 Kookos-vartalovoi
  • "Luomu-kookosöljy ja sheavoi  ravitsevat tehokkaasti ihoa. Ei sisällä eteerisiä öljyjä."
  • Kookoksen tuoksu on jälleen kerran ihana! Tuhti ja vaahtomainen koostumus kosteutti tehokkaasti ihoa. Imeytyminen ei tietenkään tällaisessa vartalovoissa ole salamannopeaa, joten vaatteita ei kannata yrittää heti pukea päälle. Mutta ihana tuote sellaisiin vartalonhellimisiltoihin :)
  • Hinta 16,90 €

Ruusu & sitruuna -käsivoide
  • "Sisältää ruusuvettä, kosteuttavaa glyseriiniä, kynsinauhojen repeilyä estävää sitruunaa ja hoitavia kasviöljyjä sekä kynsiä vahvistavaa pantenolia."
  • Noniin, mä olen nyt virallisesti koukussa käsirasvoihin! Tuoksu on tässäkin ihana ja voide imeytyy melko nopeasti ihoon. Ja tuubi on juuri sopivan kokoinen laukussa mukana kannettavaksi :)
  • Hinta 12,90 €

Kaikki raaka-aineet täyttävät sertifioidulta luomukosmetiikalta vaadittavat kriteerit.

Flow kosmetiikka on siis vuonna 2004 perustettu suomalainen perheyritys, joka valmistaa Hyvinkäällä ihonhoitotuotteita sekä saippuoita puhtaista ja luonnonmukaisista raaka-aineista. Eli made in Finland, jes! :) Tuotteita voi ostaa jälleenmyyjiltä ja Flow kosmetiikan kotisivuilta.

4 kommenttia:

Pinja kirjoitti...

En iha heti tajunnu tota uhrasin begoniani tän kuvan vuoksi - tekstiä kun ei kuvassa näkynyt pekonia :DD Onks joku kukka? :DD

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

hah, joo on :D

Millner kirjoitti...

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/asusteet/korut/nelly-trend-917/halo-ponytail-917208-26/ Hei linkkasin nyt tähän kun ekana oli :) Luin vähän aikaa sit että olit etsiny metallirenkangas päällysteisiä hiuslenkkejä nyt löytyisi nellystä :)

http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/asusteet/korut/nelly-trend-917/halo-ponytail-917208-26/

Hosuli kirjoitti...

Jee, luonnonkosmetiikkaa. Kiitos tästä! Näyttääpä hyvältä tuo uudistus, Vihreän kosmetiikan pakkaukset ja design eivät nimittäin olleet raikkaimmasta päästä, vaikka itse tuoteissa ei ole mitään vikaa.