torstai 19. huhtikuuta 2012

NUDE in Naurunappula

Tää e oo totta! Hahha :D Kaverini törmäsi tällaiseen aamulla ja laittoi linkin mulle. Onks tän kuvan ideana, et irtoripsiä ei saisi käyttää? Pojat ei vissiin vaan tajuu :)


10 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Mä en kyllä ymmärrä tuon kuvan "hauskuutta" :D Kuten sanoit, pojat ei vaan tajuu :D

Anonyymi kirjoitti...

Hah. :D Oon kuullu useilta miehiltä samaa, että luonnollisuus on kaunista ja toistaiseks en oo kuullu yhdenkään miehen pitävän tekoripsistä, tekokynsistä, tekihiuksista yms. Mutta onneksi naisilla on oikeus päättää itse ulkonäöstään ja ulkonäköihanteistaan. ;)

Roxanne kirjoitti...

Veikkaan että pointtina kuvan lisääjällä on ollu se et näyttää niin helpolta et onnistuu keneltä vaan, ihan millon vaan ja ihan missä vaan :D

Anonyymi kirjoitti...

Ei ne jätkät kato ite osaa näitä laittaa XD

Anonyymi kirjoitti...

Luulisin, että ideana on sekä tekoripsien turhuus että alempaan kuvaan lisätyt "ripset". Tuota kuvaa käytetään usein, mutta tällä kerralla siihen on piirretty lisäksi nuo ripset lisäämään dramaattisuutta katseeseen, kuten tuossa Iltalehden kuvan otsikossa luvataan tekoripsien tekevän.

Erika kirjoitti...

Hah joo meilläki on täällä kavereiden kanssa ollut hirveet analyysit tän kuvan tiimoilta. Kukaan ei oo samaa mieltä toisen kanssa :D Kai se on niin, että kuvan tekijän mielestä tekoripset on kamalat ja luonnottomat ja tekee tytöstä "ilmapäähoron", niinku kommenteissa luki. Mutta niin se vain on, että joka ikisellä julkkisnaisella, joita nämäkin pojat fanittaa, on ne ripset ja hiustenpidennykset ja laminaatit hampaissa ja tekorusketukset jne. Ne ei vaan huomaa niitä ;)

Anonyymi kirjoitti...

hei löysin vasta sun blogin ja se on IHANA! kivoja noi sun hiustenlaitto postaukset! oon saanut niin paljon inspiraatiota laittaa omaa tukkaa :) ja paria jos kokeillutkin!

Erika kirjoitti...

Jee! Voi vitsi, tosi kiva kuulla :) Pistä postaustoivetta tulemaan, jos sellainen tulee mieleen.

Anonyymi kirjoitti...

aijjaa, musta taas kuvan pointti oli se, että tarviiko siihen jotain ohjevideoitakin! :-D

Erika kirjoitti...

no tätähän multa pyydettiin :D mut siis eih, kukaan ei tunnu tajuavan tätä..