maanantai 9. huhtikuuta 2012

Hiusrenkaat

Olen jo pitkään haaveillut hiusrenkaista, joita joskus taannoin myytiin H&M:ssä ja Nelly.comissa, mutten ole onnistunut kummastakaan niitä saamaan. Ne on myyty tosi nopeasti loppuun joka paikasta. 
Nyt, kun otettiin siskosta kuvia hiusrengas päässä, mulle iski hirveä tahto saada itsellenikin sellainen. Mietin, että niitä on PAKKO olla jossain päin maailmaa ja aloinkin kuumeisesti metsästämään niitä eilen netistä. Ja löytyihän niitä vihdoin, Brittien Ebaysta! Jes ja vielä sika halvalla! Päätinkin heti tilata niitä, sillä toimitusaika voi olla jopa kolme viikkoa ja mun on pakko saada niitätännehetimulleNYT.


Tilasin siis tällaisia rinkuloita kolme kappaletta, kultaisen ja hopeisen itselleni sekä vielä yhden hopeisen siskolle. Ja niiden kokonaishinnaksi tuli toimituskuluineen vähän päälle 13 euroa, ei ollenka paha ;) Saas nähdä löytävätkö ne tiensä tänne Suomeen asti..

15 kommenttia:

prettysimplenails kirjoitti...

Näyttää niin kivalta hiukissa! Paljon jäi yhdelle kappaleelle hintaa?

> prettysimplenails.blogspot.com

Erika kirjoitti...

1,99 puntaa eli 2,41 euroa :) sika halpaa ja varmaan ihan sama tuote kuin H&M:ssä paljon kalliimmalla myyty!

Enni kirjoitti...

H&M:llä yksi rengas maksoi 2,90e eli ei kovin kalliita kyllä siellkään :)

Erika kirjoitti...

Aaai ne oli niin halpoja! No mut hei sain mä 16 prossaa sentään halvemmalla :D

Lara kirjoitti...

Glitteriltä löytyy tuollasia samantapaisia monta eri väriä :) On mustaa kiiltonahkaista, hopeista, kultaista ja muistaakseni vielä liilakin. Kannattaa käydä tsekkaamassa jos vielä on kiinnostusta!:)

Erika kirjoitti...

Hei täytyykin käydä katsomassa! Kiitti vinkistä :)

Anonyymi kirjoitti...

Vähän tyhmä kysymys mutta noita siis käytetään ihan kuten normaaliakin hiuslenkkiä? :DD
En ole koskaan tuollaisia nähnyt :D missäköhän metsikössä olen taas asunut...

NeL kirjoitti...

Hyvältä näyttää. :) En olekaan aikaisemmin tajunnut, miten moinen rinkula toimii, mutta nyt selvis sekin. Tollanen olis kyllä kiva.

krista kirjoitti...

heips sorry mut laitan tämän nyt tähän kohtaan. silloin kun laitoit sitä itseruskettavaa st. tropez ihollesi laitoitko sitä kasvoille??. ajattelin sen nyt tilata, mutta mietin vain voiko sitä laittaa kasvoille??

Vuokko kirjoitti...

Itellä oli pitkään sama ongelma, kaikista paikoista oli loppu. Yks päivä menin ihan muuten vaan hennesille ja siellähän niitä hyllyt notku :D

Kivoja noi on, hyvä kun saat omas! :--)

Vuokko - http://365dayswithvuokko.blogspot.com/

Erika kirjoitti...

Anonyymi, noissa kyseisissä renkaissa on mun ymmärtääkseni sisällä tavallinen ponnari joka normaalisti kieputetaan hiusten ympärille ja renkaan saa auki niin, että kun ponnari on hiusten ympärillä, rengas napsautetaan vaan kiinni ponnarin päälle.

krista, en ole kokeillut vielä kasvoihin, mutta sitä voi siis hyvin laittaa myös naamaan! Mä en ole jotenkin uskaltanut, kun se on sen verran jytyä tavaraa. Ehkä kokeilen vielä joskus, mutta sitten pitää olla tosi hyvin kuorittu ja kosteutettu iho, ettei rusketuksesta tuu läikikäs. St. Tropezilla on myös paljon muita tuotteita, joista osa ruskettaa asteittain tai vähän lievemmin kuin toi vaahto, jolloin niitä voi rauhassa laittaa kasvoihin. Mulla on yksi niiden Naturals-sarjan tuote, jota olen laittanut kasvoihin. Aion tehdä siitä postauksen lähiaikoina :)

Vuokko, ai no hyvä jos löysit! Mä oon jo lakannut etsimästä näitä kaupoista :) Mutta onneks nyt sain tilattua!

Anonyymi kirjoitti...

Vau, pakko kanssa saada!<3

Kissaämmä! kirjoitti...

Hei joo tällaista olen itsekin pidempään tahtonut. :)

takku- kirjoitti...

Kattelin siinä hm:n sivuilta ihaniaihania kesävaatteita ja sit näin tän; http://www.hm.com/fi/product/00001?article=00001-A ja sit muistelin että sä näitä metsästelit mutta olit jo kerenny tilaamaan, mutta näytänpä nyt silti :)

Erika kirjoitti...

no niijjust nyt niitä sit on ku mä oon ehtiny tilaamaan kiinasta asti! :D mut sain halvemmalla ;) ja hopeisen myös.