tiistai 29. toukokuuta 2012

Nuttura ranskiksella

Näköjään ollut aika hiuspainotteista tää mun postailu. No toivottavasti ketään ei ihan hirveesti haittaa. Tässä postauksessa on siis tutorial nutturan tekoon, mutta tämä nuttura ei ookkaan mikään ihan tavis, sillä hiukset on laitettu niskasta ranskikselle. Hyvin jännä.

  • Tee ranskanletti niskasta ylöspäin. Ei ole muuten mikään maailman piece of cakein homma, joten harjoittelua tarvitaan tässä aika paljon. Lettiä voi jatkaa vaikka päälaelle asti, jos haluaa.
  • Kun olet tehnyt lettiä tarpeeksi ylös, laita kaikki hiukset ponnarille. Varo tässä vaiheessa, ettei letti lähde purkautumaan. Omasta letistäni ei tullut kyllä mikään vuoden luomus, mutta menköön nyt tämän kerran ;) Lettiä voi myös vähän löysätä, jolloin kampauksesta saa vähän rennomman.
  • Suihkuta hiuspuuteria hiuksiin (paitsi jos sulla on niin paksut hiukset, ettet tarvitse mitään hiuspuutereita). Hiuspuuteri tekee nutturasta vähän kuohkeamman ja poistaa hiuksista liukkautta, jolloin niitä on helpompi käsitellä. Myös tupeeraus on helpompaa, kun hiuksessa on vähän rakennetta. Four Reasons Hair Powder on hyväksi todettu hiuspuuteri :)

  • Tupeeraa hiuksia, jotta nutturasta tulee suuri ja näyttävä. Älä kuitenkaan tuhoa hiuksiasi liialla tupeeraamisella. Harja on tässä hommassa hellävaraisempi, kuin kampa.
  • Pyöritä hiukset nutturaksi ja muotoile nutturaa samalla kun kierrät hiuksia ponnarin ympärille. Täydellisen nutturan aikaansaaminen saattaa vaatia aikaa ja kärsivällisyyttä, mutta kyllä se lopulta onnistuu :)
  • Kiinnitä hiukset pinneillä ja suihkuta päälle reilusti lakkaa.

Valmista! Mitäs mieltä ootte? :)

Ps. huulissa on muuten tätä :)

31 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tosi kaunis kampaus :)

Tanja kirjoitti...

Tosi jännä toi ranskis, hienon näkönen yksityiskohta :) Itse en ehkä tollasesta nutturasta niin välitä, mutta rupesin heti miettimään et ku oon tykästyny hiuksista tehtävään rusettiin, niin totahan vois joskus yhdistää siihen niin tulis ihan huippuhieno ja erikoisen näkönen kampaus! Kiitti tästä ideasta :)
Ja toisaalta voishan tollanen nutturaki toimia esim. rannalle hyvin... ehkä mä saatan sittenkin lämmetä sillekin, kunhan vähän sulattelen ;)

sophie kirjoitti...

saat ton näyttää niin helpolta mutta EI SE OLE :DDD
t. joku joka kokeillu monet kerrat ja aina yhtä ruma lopputulos...

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään näistä sun hiuspostauksista. Tarpeeksi arkisia ja suhkoht yksinkertasia. Tätä täytyy kokeilla heti huomenna!

Aliina kirjoitti...

Tosi kivan näkönen toi nuttura! Pitää joskus kokeilla ittekki. :)

Anonyymi kirjoitti...

Musta ainakin on ollu hyvä kun on tullut nyt näin kevään/kesän saavuttua paljon hiuspostailuja, koska tukkaa voi pitää taas miten haluaa ilman pipoa tai muita suijia :) Itse olen ainakin saanut tän blogin kautta kivoja vinkkejä niin itselleni ja kun muille ystäville juhliin tai ihan arjeks kampauksia!

Anonyymi kirjoitti...

miksi mulla ei näy kuvat ? :(

Mirette kirjoitti...

ihana! Harmi kun en osaa tehdä ranskista edes oikein päin :D

Helimaritta kirjoitti...

Näppärän näköinen nuttura. Ihan kiva ;)

Anonyymi kirjoitti...

Eikä!! Ihana! Miä alan heti harjotella ranskiksen tekoa :)

Hantta kirjoitti...

Varmasti tosi kiva kampaus, jos vaan hallitsee ton ranskanletin! Terveisin, mämmikoura :D

Evelyn kirjoitti...

Vautsi, tulipas hieno! :)
Harmi vaa, etten itelle voi tehä tollasii ku on niin lyhyt tukka :(

http://www.evelyngoesnuts.blogspot.com

kristaw kirjoitti...

aiva ihana! vielä ku osais tehdä ranskanletin..

Mira kirjoitti...

oo näyttää kivalta, pitää kokeilla Ü

Irene kirjoitti...

VÄHÄX HIANO!! nauroin tota "hyvin jännä". teen tollasen heti perjantaina.

Miiiaa kirjoitti...

Vau, pitääkin testata. Saa vaihtelua nutturoihin ja kesällä on ihanaa saada pitkät hiukset ylös.

Anonyymi kirjoitti...

Ihastuttava! Harmi että a)en osaa tehdä ranskanlettiä ja b) tukkani on vielä ihan liian lyhyt tuohon. Ehkä sitten joskus hamassa tulevaisuudessa... :D Sorminäppäryydelle olisi käyttöä.

miu kirjoitti...

Ei haittaa yhtään nämä hiuspostaukset, lisää vaan! Ite tykkään enempi ainakin kesällä panostaa hiuksiin ja jättää meikin kevyeksi, joten erilaiset kampausohejeet ovat tarpeen :) Letit on muutenkin niin kivoja<3, pienissäkin määrin, kuten tässä nutturassa :)

sara kirjoitti...

ihania hiusjuttuja! ei haittaa niitä ei voi ikinä olla liikaa! haluutko joskus tehä jonkun pilehius homman? u know ? :)

iiris kirjoitti...

tosi ihana kampaus ! :) voisin kokeilla mutta ku toi ranskanletti on ihan vieras juttu.. :D jos ehdit nii tee siitä tutoriaalii ? =)

Anonyymi kirjoitti...

ihana, kunpa olis itelläkin pitkät hiukset :) kyllä ne vielä kasvaa kun malttaa :)

Maarit kirjoitti...

On varmaan hyvä, että lapsena on ollut ohuet hiukset, se kasvattaa mielikuvitusta ja taitoa. Laita joskus kuvia sun vauvatukasta <3 äiti ;)

Anonyymi kirjoitti...

Lähde: http://thebeautydepartment.com/2011/12/ballerina-bun-remix/

Kiva että teet omia versioita näistä mutta olisi reilua laittaa mistä ideat ovat peräisin :)

Jonna kirjoitti...

Hieno! pitää kokeilla...letin tekeminen voi kyllä olla hankalaa :D

Erika kirjoitti...

Huh, onpa paljon kommentteja! Kiitos kaikille :) Ja heh niinkuin äitini tohon kirjoitti, pitäisi ehdottomasti laittaa kuvia mun lapsuustukasta tänne! Päässä oli ehkä kolme karvaa ja isäni arveli, etten saa kunnollista tukkaa koskaan :D Mutta ihan ok:han tästä tuli ;)

Nii ja vielä mun blogin ja The Beauty Departmentin aina yhdistäville: ei, tätäkään ei ole otettu sieltä :D Voitte itse huomata erot. Kiitos huolenpidosta.

Anonyymi kirjoitti...

nää hius jutut on kivoja :) lisää vaan mua ei ainakaa kyllästytä =)

Anonyymi kirjoitti...

Vautsi vau mitä löysin! Ensimmäistä kertaa sinun blogissasi siis.:) Olen itse ihan hulluna kaikkiin hiusjuttuihin ja tykkään laitella mitä erityyppisillä tavoilla. Olen kyllä katsonut sinun videoita aina i-s:stä. että jollain tapaa tuttu olet..:D
-liiru

Johanna kirjoitti...

Aivan Ihana! Lisää vaan hiusjuttuja, niitä ei ole koskaan liikaa. Juu, tämä lettisysteemi ei olekkaan ihan kertaheitolla tehty, täytynee harjoitella :=)

emilia kirjoitti...

IHANA KAMPAUS ! awww <3 kokeilin tehä sitä itelle ja no ranskanletti onnistu YLLÄTTÄVÄN hyvin ku ottaa huomioon että oon oppinu vasta äsken tekemää ranskanletin, mutta homma tyssäs siihen että mulla on nii ohuet ja liian lyhyet hiukset että vaikka kuinka tupeerasin nii vaa tommonen säälittävä töyhtö pään päällä, nyyh! :D

Anonyymi kirjoitti...

ihana! tää on niin mun seuraava bilekampaus. :D

Anonyymi kirjoitti...

Oot kauniimpi kalpeana. :D <3