tiistai 22. toukokuuta 2012

Valmistujaiskampaukset 2012

Niin kuin valmistujaismeikkipostaukseen, tähänkin juttuun olen kerännyt ison kasan inspiraatiokuvia ja vinkkejä ja videoita erilaisiin kampauksiin tuleva valmistujaisjuhlia varten. Hiusmuoti pysyttelee tänäkin kesänä rentona ja luonnollisena. Lettien, kiharoiden ja nutturoiden yhdistely on nyt se juttu :)

Nutturat

Nutturat ovat edelleen suosittu vaihtoehto lakkipäiden keskuudessa. Tänä kesänä nutturakampausta voi piristää erilaisilla hiuskoristeilla, leteillä ja hiusten kieputuksella. Nutturan ei tarvitse välttämättä tarvitse olla siisti ja sliipattu, joten poropeukaloiden ei tarvitse panikoida harottavien hiusten kanssa ;) Nutturasta saa muuten paljon suuremman ja näyttävämmän käyttämällä sen sisällä valkkia. Tässäkin luonnollisuus on kauneinta.

Tällä videolla tehdään tuolla ylärivillä oleva iiihana kampaus! Video on ehkä vähän huonolaatuinen, mutta toivottavasti saatte jonkinlaisen käsityksen tekniikasta.


Letit

Letit jatkavat edelleen voittokulkuaan hiustrendinä. Lettikampaukset ovat hyvin tehtynä kestäviä ja hyvä valinta valmistujaisjuhliin. Esimerkiksi pitkä letti toisella puolella päätä sopii hyvin valkolakin kanssa. Voit joko letittää koko pään tai vain osan sitä. Viime aikoina etenkin julkkisten suosioon on noussut kreikkalaistyyliset kampaukset, joissa esimerkiksi nutturakampauksen piristeeksi on hiuksiin tehty myös pieniä lettejä. Ihania!Tällä videolla tehdään Jessica Alban nutturakampaus (kuvassa alarivissä vasemmalla). Todella kaunis mihin tahansa juhliin :)


Kiharat ja laineet

Laineet tekevät tuloaan, ja niissäkin; mitä luonnollisemmat, sen paremmat. Jotta kiharat tai laineet pysyisivät koko päivän, tarvitaan todella hyvät välineet ja muotoilutuotteet. Jos siis on sateinen päivä, eivät laineet ehkä ole paras vaihtoehto juhliin. Jos oma tukka ei muhkeisiin kiharoihin riitä, klipsipidennykset pelastavat! Kuivashampoo auttaa valmistujaiskampauksissa ja on ehdoton ainakin kuohkeita kiharoita kaipaaville. Se antaa hiuksille rakennetta ja esimerkiksi tupeeraus pysyy paljon paremmin kun alla on pari suihkautusta tätä ihmeainetta. Älä kuitenkaan suihkuta kuivashampoota ennen kuumien muotoilurautojen käyttöä - tätä varten on olemassa lämpösuojasuihkeet :)


Pidin muutama kuukausi sitten käkkäräviikon, jonka aikana tein  kiharoita erilaisin menetelmin aina sukista lainerautaan. Käy tsekkaamassa erilaisia kiharakampauksia täältä (käkkäräviikon eka päivä) ja mun oma tutorialvideo siitä, miten tehdään kiharat suoristusraudalla, täältä.


Ja vielä muutama nätti kampaus tähän loppuun. Ensimmäisessä videossa näytetään vasemmanpuolimmaisen kuvan kampauksen teko. Se on todella nopea ja helppo ja aloittelijakin voi näin saada näyttävän kampauksen! Tokassa videossa tekijä näyttää kuvissa olevan Blake Livelyn kampauksen teon. Kampaus on hieman erikoisempi ja maustetta ponnarikampaukseen tuo lettisykerö ponnarin yläpuolella. Sooooo cool!Varmaankin muutamia tutorial-juttuja ja videoita on vielä tämän viikon aikana luvassa. 
Toiveita saa esittää, jos niitä löytyy :)

7 kommenttia:

nasu86 kirjoitti...

olisiko mahdollista saada lyhyille/polkka mittaisille saada kampaus vinkkejä ? :)

Erika kirjoitti...

http://nudeblogi.blogspot.com/2012/03/kakkaraviikko-paiva-7-lyhyet-hiukset-ja.html Täällä on ainakin jotain :) Katsotaan jos löydän vielä jotain hyviä videoita.

nasu86 kirjoitti...

kiitos jo tästä :)

susanna kirjoitti...

tykästyin sun blogiin heti! ja nuo on ihania kampauksia ja kiitos sinun sain ideoita mun rippijuhla kampaukseen !! :) joten suuri kiitos !

http://susannnathisisme.blogspot.com/

miu kirjoitti...

Hei ajattelin nyt kysyä sulta yhtä asiaa kiharoiden tekoon liittyen. Oon oppinut tekemään sujuvasti kiharat muotoiluraudallani, mutta tuuheus on hieman hakusessa. Käytän ihan lopuksi yleensä hiuspuuteria/kuivashampoota, joka auttaa aika paljon.

Haluaisin kuitenkin tupeerata hiuksia, mutta en oikein tiedä, pitäisikö se tehdä ennen kiharoiden tekoa vai kiharoiden teon jälkeen? Eikös kiharoiden teko voi olla haastavaa jos tukka on jo tupeerattu? Mulla on sen verran liukkaat hiukset, että käytän tupeeratessa aina vähän hiuslakkaa apuna, mutta eikö hiuslakka tee pahaa raudalle? Ja entä jos tupeeraa kiharoiden teon jälkeen, niin eikö sitten kiharat saata vähäh aueta?

Kiitos todella todella paljon jos jaksat vastata! :)

Erika kirjoitti...

Moi miu! No mä ainakin teen niin, että ensin kiharran kunnon lämpösuojalla tietty ;) ja lopuksi hullusti kuivashampoota ja reilusti tupeerausta. Jos hiukset tupeeraisi ennen kiharrusta, olis takkuisen hiuksen kihartaminen varmasti aika tuskaista. Ja mun mielestä kiharan kuuluukin vähän aueta, eikä olla sellainen hullu korkkiruuvi :) Mä yleensä harjaan hiukset läpi kihartamisen jälkeen. Joo ja lakka ei kyllä tee hyvää raudalle eikä varsinkaan hiuksille! Siis se, että raudalla polttaisi sen lakan kiinni hiukseen, ei hyvä idea. Eli siis ensin kiharrus, sitten kuivashampoo ja tupeeraus :)

miu kirjoitti...

Kiitos tosi paljon, Erika! Pitää alkaa kokeilemaan :)