lauantai 26. toukokuuta 2012

Wet-look


Taas yksi muoti-ilmiö, johon tottumiseen mulla menee niin kauan aikaa, että koko villitys on jo ohi, kun vihdoin innostun. Kyseessä on siis märältä näyttävät kesähiukset, joita on nähty tämän kevään aikana esimerkiksi Alexander Wangin, Victoria Beckhamin, Diesel Black Goldin ja Lanvinin näytöksissä. Pakkohan tätä on joskus koittaa! Sporttinen kesälook syntyy muotovaahdon ja geelin avulla. Hiukset voi "kastella" kokonaan, ne voi sliipata päältä tai niistä voi puristella vaikkapa coolin surffitukan.

Mitä mieltä te olette tästä trendistä?

8 kommenttia:

Sasetar kirjoitti...

Vähän on outo trendi on kyllä, menee varmaan itselläkin ihan liian kauan tuohon totutteluun.

En ole koskaan pahemmin pitänyt turhan sliipatusta tukasta. Tietty sen saa kyllä toimimaan jos osaa tehdä tavallaan huolellisesti huolittelemattoman näköisen ja silti ei liian rasvaisen oloiset hiukset.

Helposdti voi kyllä tulla sen näköinen, että ei oo käyny pesulla kahteen viikkoon! x)

miu kirjoitti...

Hahaha! Ei tuu kyl olemaan mun juttu :p Mua ei saa kuumaksi märillä hiuksilla tekemälläkään :D Ehkä tätä voi sit toteuttaa luonnollisesti rannalla, kun on käynyt uimassa :D

Anonyymi kirjoitti...

helpompi vinkki on vaa olla pesemättä tukkaa

Jonna kirjoitti...

Ite en kyllä innostu tästä yhtään :D En halua näyttää siltä niinku olisin just tullut suihkusta.

emma kirjoitti...

Mua ei kauheesti iske.. paitsi toi keskimmäinen kuva sliipatusta ponnarista on ihana ja tykkään kauheesti! Mulle ittelle ei vaan kauheasti tuollainen sovi, näytän kirjaimellisesti, noh, munapäältä:-D

Hanski kirjoitti...

Juu ei, kyllä mieluummin näyttää puhastukkaselta ku että ei tosiaan pariin viikkoon oo suihkussa käyny. Joillekki tosin soppii tosi hyvin!

Annemari kirjoitti...

Ällöttävin hiustrendi mitä tiedän mutta ehdottomasti suosituin hair trend amerikkalaisissa high schooleissa :D

Anonyymi kirjoitti...

Postaustoiveena Kristen Stewartin hiukset ja meikki :)

KIITOS<3