tiistai 28. helmikuuta 2012

Käkkäräviikko, päivä 2: lainerauta

Tänään vuorossa käkkärät laineraudan avulla. Välineenä toimii siis OBH Nordican vuosia sitten ostamani lainerauta, joka on palvellut uskollisesti monia monia kertoja. Raudassa on viisi eri lämpöasetusta 100 asteesta 180:een, itse käytän tuota 160 asteen lämpötilaa. Suositushinta on noin 40 euroa, eli aika keskiverto :)


Laineraudalla kihartaminen on jokseenkin työlästä ja aikaavievää, mutta kun koko tukan on käynyt läpi, hiukset ovat über-tuuheat ja kiharat kestävät helposti parikin päivää. Ja itse asiassa mä tykkäänkin tässä tapauksessa niistä ns. toisen päivän kiharoista :) Koko pään kihartamiseen meni mulla aikaa noin 30 min, mutta pitää kyllä myöntää, että tein tämän aika hätäisesti.
Tää lainerauta on mun mielestä tosi hyvin suunniteltu. Raudan voi rauhassa laskea pöydälle hiusosioiden välissä, sillä raudan alla olevat pidikeet pitävät kuuman raudan irti alustasta. Toisen pöytää suojaavan pidikkeen (ei näy kuvassa) ansiosta hiukset myös pysyvät hyvin raudan sisällä, eivätkä liu'u pois. Plus, että tässä ei pala sormet läheskään niin helposti, kuin eilen esittelemälläni kiharruspuikolla!


Ja tadaa, surffilaineet ovat valmiit! Kihartamisen jälkeen hiuksia ei tarvitse niinkään harjata läpi, pelkkä käsin sukiminen ja tarvittaessa kuivashampoon kera tupeeraaminen riittävät. Ja kaiken a ja o on tässäkin se lämpösuoja! Käytin tänään samoja mömmöjä, kuin eilisessä postauksessa eli TRESemmén lämpösuojasuihketta ja SYOSS Mega Strong Hold -hiuslakkaa.

Päätin muuten vihdoin kokeilla ostamaani COLOR.BUG-väriä ja tuloksesta tuli aika cool! Vai mitä sanotte? Tästä väriötökästä kerron ehkä vielä tarkemmin tuonnempana :)

Hups, mun ponnarista tuli näköjään myös oranssi.. 
Tsekatkaapa myös Saara Sarvaksen postaus, jossa hän kertoo samaisesta raudasta ja kihartaa ah niin ihanan Anna Abreun hiukset!

22 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan mielettömän makee toi koralli tupsu !! :) -Jessica-

Anonyymi kirjoitti...

aivan upeen näkönen toi värjätty tukka! oon jo pitkään miettiny pitäiskö hommata color.bugia, ja nyt kyllä kutkuttaa.. varsinki kun kaapista löytyy itseltäni tuo kyseinen lainerauta ja toi väri näyttää niin upeelta tuossa tyylissä! :)

Sonia kirjoitti...

Mun on jo pitkän aikaa tehnyt tota rautaa mieli, josko vaikka ens kuussa jaksais muistaa säästää siihen rahaa. :)

Anonyymi kirjoitti...

hellurei itse käytän just tätä lainerautaa kun haluan nopeasti laineita. käytän sitä kaikkein kuuminta lämpöä tietty suoja alla ja otan aika paljon hiuksia kerralla ja pidän hieman kauemmin rautaa paikallaan. näin ei mee kauaa kun saa eloa hiuksiin :).
t:krista

Anonyymi kirjoitti...

Nätit kiharat tulee, mutta jos on yö aikaa, niin minusta lähes samanlaiset kiharat saa ranskanleteillä. Käyn illalla suihkussa ja annan hiusten kuivua jonkin aikaa. Sitten kun hiukset ovat enää hieman kosteat, teen kaksi ranskanlettiä ja nukun ne päässä yön. Aamulla tuloksena on aikalailla tuon näköiset laineet. :) Helppo keino tällaiselle laiskalle kihartajalle, tukka valmistuu nukkuessa. :D

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

No hyväjos mun väriostos ei sitten ollut ihan huono :) En oo pitkään aikaan käyttänyt tätä rautaa mut kai pitää käyttää enemmän jos ne kiharat sitten on niin hienot!

Ja alattelinkin tehdä lettimenetelmällä myös kiharat tällä viikolla.

Aliisa kirjoitti...

Ihan mahtava teemaviikko! Mulla on maailman suorin tukka eikä mitkään kiharat tunnu pysyvät päässä. Olisikin ihana kuulla viikon lopuksi, mikä mielestäsi on kestävin tapa kihartaa. :) Mulla on nimittäin joku kiharrin hankintalistalla.

Irene kirjoitti...

NIIN cool toi colourbugtukka!! sun on niin must must must laitettava tollanen blogigaalaan!

Anonyymi kirjoitti...

WAU !

Anonyymi kirjoitti...

ÄÄÄ tää käkkäräviikkohan on aivan kamala kun joka postauksessa vilahtelee jotain mitä oon kuolannut vaikka kuinka kauan!! Nimimerkillä milloin otan itseäni niskasta kiinni ja vaan ostan sen pirun pearl wandin ja laineraudan.

Toi on vissiin se oranssi color bug? Onpas herkullisen värinen! Mulla on vaan pinkki, pitäsköhän kokeilla tuotakin. :)

Tytti Tuuli kirjoitti...

aaaaaiiiivan ihana toi väri !!

Aune kirjoitti...

ihanat kiharat teit :) makee toi oranssi!

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Aliisa, hei kiitos ideasta! Pistänkin heti ylös! :)

Ire, mut sit pitää keksii joku vaate joka sopii siihen. Eiiii taas vaatehankinta hankaloitui :(

Joanna, hah joo sori että aiheutan sulle tällaista päänvaivaa :P Joo tää on se oranssi. Tuli kyllä tosi tollanen lohenpunainen väri, mistä mä tykkään kyllä ehkä enemmän :) Pitäis vaan keksii miten ton värin sais oikeesti pysymäään hiuksissa paremmin. Tuntuu, että sitä on parin tunnin jälkeen vaatteet ja olohuoneen sohva täynnä :/ Auttaiskohan kunnon lakkaus..

Kiitos kiitos Breeze ja Aune! :)

Anonyymi kirjoitti...

Wou sulla on kyllä tosi hyväkuntoisen näköiset hiukset! :o Ja tosi kivat kiharat tuli! :)

Anonyymi kirjoitti...

ihana tulos tosta laineraudasta aijai :o luen muuten ekaa kertaa tätä blogia ja tämä kiharateema koskettaa erityisesti minua kun olis ihana saada sellaiset kivat kiharat, ei niinkuin "kääk korkkiruuvia" kuvassasi mille itseasiassa nauroin ääneen koska joo tiedän tunteen.

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Heh hyväkuntoisen näköiset ehkä, mutta läheltä tarkasteltuna ei niin hyväkuntoiset :D

No niinpä, mikään ei oo kaameempaa kun kunnon korkkiruuvikihara! Mut onneks yleensä sitä sukimalla ja harjaamalla lopputulos on kiva :)

Irene kirjoitti...

hmph jätin kyl jatkokomsun mut se on kadonnu jonneki syövereihin. mut piti sanomani että laitat jonku mustan mekon tai vaihtoehtoisesti jonku tosi värikkään ni toi menee tosin hyvin!! sun on PAKKO

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

noku tuntuu vähän ettei toi oikeen pysy tukassa, pitää yrittää keksii joku keino. muuten sitä on sit vaatteilla ja joka paikassa :/

Anonyymi kirjoitti...

mistäs muuten ostit tuon colorbugin? ku oon metästäny ja metästäny vaan ei...

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Turkulaisesta kampaamosta, nimeltä Artisan :)

Haidi kirjoitti...

Tosi kivan näköset kiharat tuli. Ostoslistalle meneepi :) Löysin sun blogis nyt sattumalta ja vaikuttaa mielenkiintoiselta :)

heiduliinin.blogspot.com

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Kiitos kiitos! :) Joo on toi ollut kyllä hyvä laite, kihartaminen kestää vaan aika kauan enkä siksi jaksa käyttää sitä kauheen usein :/