torstai 16. helmikuuta 2012

Essie - Matte About You

Ostin BeautyBaysta Urban Decayn Naked-paletin kanssa Essien mattalakan. Olen kokeillut sitä nyt vasta kerran, mutta aika coolilta vaikuttaa! Toisaalta tuo violetti lakkaus kesti juuri ja juuri kaksi päivää. En tiedä johtuikose sitten mattalakasta, tosta Mavalasta vai lakkasinko kynnet vaan jotenkin huonosti. Lisää lakkauksia ja raportointia luvassa myöhemmin :)

Mattalakka levitetään siis tavallisen lakan päälle, jolloin se muuttuu täysin mattapintaiseksi. Miten ihmeessä toi toimii! :D

14 kommenttia:

Irene kirjoitti...

vähäks hienot!!

Erika kirjoitti...

O! :)

Tanja kirjoitti...

Aika jännä! Mun mielestä mattalakka kuulosti äärimmäisen huonolta idealta, mutta tossa kuvassa näyttää kyl hienolta :D En ehkä silti ite käyttäis, tai noh, ei sitä tiiä jos ajatukselle joskus innostuukin ;)

Erika kirjoitti...

Joo tolla saa vaikka mitä siistejä juttuja tehtyä, mitä nyt oon netistä selaillut. Pitää tehdä niitä tännekin joskus :)

Carolin kirjoitti...

Oih, toi näyttää kyllä todella tyylikkäältä. Jotenkin nin chic! Pakko kokeilla itsekin... kaikki kynsilakkani saavat uuden lookin, heh :)

http://minboudoir.blogspot.com/

Erika kirjoitti...

Niinpä ja lakkausten määrä lisääntyy kun tavallisesta lakasta voi tehdä eri versioita :)

Tanja kirjoitti...

Onpa vain kiva lopputulos :) Kynsiä harvoin jaksan itse lakkailla, kun kuitenkin ekan päivän jälkeen on jo ihan hirveän näköiset :/

Erika kirjoitti...

No toi riippuu ihan lakoista. Tää meni jotenki tosi nopeesti huonoksi, mut kerran kun lakkasin esim. Lumenen Gloss & Carella ja sit laitoin Lumenen päällyslakkaa päälle ni se kesti varmaan yli viikon! Kannattaa ehdottomasti ostaa ainakin sellainen päällyslakka :)

Aliisa kirjoitti...

Hauska sattuma, olen itsekin löytänyt mattalakan vasta ihan lähiaikoina ja voin sanoa, että olen menettänyt sydämeni sille.

Erika kirjoitti...

No niinpä! Minkä merkkistä sun lakka on?

Aliisa kirjoitti...

Mulla on tuommoinen joltain tuntemattomalta taholta luokseni saapunut Essencen Matt Top Coat, joka on lojunut varmaan vuoden käyttämättömänä laatikossa. Aloitinkin kokeiluni hieman hölmösti pohjustuslakaksi tarkoitetulla Nail Tekin Foundation II:lla josta kirjoittelin blogiin viime viikolla.

Erika kirjoitti...

Eiku mitä, nyt vasta tajusin kuka oot! Just äsken selailinkin taas sun blogia, se on tosi kiva! :)

Toi Nail Tek vaikuttaa tosi hyvältä tuotteelta, itsellänikin on joskus ollut kaikennäköistä ongelmaa kynsien kanssa. Erityisesti toi liuskottuminen.

Essien mattalakassa on se huono puoli, että se alkaa lohkeilla jo ekan päivän jälkeen. Ja samalla lähtee myös sen alle laitettu lakka. Pitää ehkä koittaa sitä vielä paremmalla ajalla, jos lakkailin viimeksi jotenkin huolimattomasti.

Aliisa kirjoitti...

Hihi, Vippaskonstin Aliisa olen tosiaan. :)

Joo, olen huomannut lohkeiluongelman myös Essencen kanssa. Se Nail Tekin hoitolakka pysyy paljon paremmin paikallaan päällyslakkanakin.

Erika kirjoitti...

Onkohan se ongelma sitten kaikkien mattalakkojen kanssa. Haluisin joskus koittaa sitä Isadoran mattaa, mut en oo ainakaan vielä löytänyt sitä mistään Turun kaupoista. Pitää sit vissiin kokeilla tota Nail Tekiä :) Kiitos vinkistä!