lauantai 18. helmikuuta 2012

Dramatic Naked

Seuraavaksi vähän dramaattisempaa silmämeikkiä Urban Decayn Naked-paletilla. Käytin ainakin Half Baked ja Darkhorse-sävyjä ja saattoi sinne jotain muitakin eksyä :) Ihana paletti! Pitää joskus tehdä kunnon esittely.

9 kommenttia:

Breeze kirjoitti...

Vappu Pimiä- kopio! Tykkään tosta voimakkuudesta ihan sikana! :)

Erika kirjoitti...

Miks kaikki aina sanoo et näytän Vappu Pimiältä?! :D Tarkotatko siis, että sillä on ollut samanlainen meikkaus jossain vai näytänkö muuten vaan siltä? Kiitti, mäki usein tykkään bileisiin laittaa aika tummat meikit :)

Breeze kirjoitti...

Sussa on joitain samoja piirteitä kun Vapussa ja sit vielä joku meikkaustyyli korostaa sitä ja joku tukkatyylikin tekee niin :) Toi oli siis kohteliaisuus! ;)

jonna kirjoitti...

Löysin blogisi tuolta Best Beauty Blog -äänestyksestä ja oon nyt varmaan pari tuntia lueskellut juttujasi :) Aivan ihania meikkejä ja kuvia, antoisia videoita ja käyttökelpoisia vinkkejä. Tsemppiä blogikisaan!

http://helmiaistajamattaa.blogspot.com/

Erika kirjoitti...

No voi vitsi, kiiiiitos! :) Tuli kyllä hymy huulille ku luin sun kommentin :) Kiitos kiitos kiitos! Muista käydä myös äänestämässä Readers' Choice -kategoriassa, sieltä voi äänestämällä voittaa liput sinne gaalaan :)

Rosa Olivia kirjoitti...

Oo vitsi, oon ite pohtinu jo pitkään naked 1 ja 2 tilaamista, mutta taidampa nyt vihdoin rohkaistua, kun näyttää hyvältä! :)

löysin sun blogin vasta äsken ja olipa pakko heti liittyä lukijaksi.

rosaolivia.blogspot.com

Erika kirjoitti...

Kannatetaan! En oo vielä päässyt ihan tositoimiin ton paletin kanssa mut oon jo huomannut et kyllä noissa pigmenttiä piisaa! :)

No kiva juttu! Toivottavasti tykkäät :)

Anonyymi kirjoitti...

Oon kanssa ajatellut ton Naked paletin ostamista. Mistä sä oot ton hommannut? Muuten tosi kiva blogi, etenkin noi meikkiesittelyt on hyviä! :)

Erika kirjoitti...

http://www.beautybay.com/ täältä tilasin :) Kiitos paljon, toivottavasti jäät lukijaksi! :)