keskiviikko 15. helmikuuta 2012

IL-TV: Irtoripsien kiinnitys

Uusin Iltalehden video on tänään julkaistu ja pääset katsomaan sen tästä linkistä. Videolla kerron siis ohjeita irtoripsien kiinnittämiseen. Ei se hei niin vaikeeta ole! :) Eli ripset käteen ja liimailemaan! Ja ei kannata pelästyä, vaikka aluksi tuntuisikin siltä, että ripsille on juuri istahtanut kaksi perhosta - irtoripsiin kyllä tottuu ensimmäisen viiden minuutin jälkeen :)


Käytin tässä videossa Sokoksesta ostamiani Kiss iEnvy Lashes Au Naturale 02 -irtoripsiä, jotka ovat varmaan sieltä luonnollisimmasta päästä. Eksoottisempia irtoripsiä löytyy esimerkiksi Make Up Storelta, jos haluaa oikein kunnolla säväyttää meikillään. Ja löysin muuten eilen merkin (Miss Flicklash), joka tekee irtoripsiä myös eyelinerin kera! Aika hauska idea :)


10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Et olisi parempaan aikaan voinut tehdä tätä, kiiiiitos! :) Ihana tätini toi 10 paria irtoripsiä maailmanympärysmatkaltaan enkä ole osannut käyttää.. Huomenna voisi kokeilla nyt kunnolla ja toivottavasti paremmalla menestyksellä penkkarijatkoille! :)

Miiiaa kirjoitti...

Näytti kyllä helpolta. Pitääkin uskaltautua kokeilemaan joskus :)

Anonyymi kirjoitti...

Minkä merkkistä luomiväriä olet tässä käyttäny? tosi nätit silmät sulla :)Oon ite kosmetologi ja myös todella kiinnostunu näistä jutuista!

Kiva blogi, kymmenen pistettä ja papukaijamerkki! ;)

Erika kirjoitti...

Wini, oih mullekin kelpais 10 paria irtoripsiä nyt heti! :D Mut hei, oivottavasti onnistuu :)

Miiiaa, no niin pitää uskaltautua! Ei se oo niin vaikeeta ja harjoitus tekee mestarin :)

Anonyymi, käytin tässä Urban Dekayn Naked-palettia ja Isadoran Matte Chocolates -palettia :) Ja kiiiitos kiitos kiitos paljon, toivottavasti jäät lukijaksi :)

Rhea kirjoitti...

argh, tein aivan sun ohjeiden mukaan mutta tumpelo kun oon niin lopputuloksesta tuli aivan kaaoottinen:D mutta kai se harjotus tekee mestarin vai kuinka.. :) aivan ihana blogi muuten ja upeita silmämeikkejä!:)

Erika kirjoitti...

No voi :/ Mut kokeile uudestaan! Mikä siinä sitten meni vikaan? Ja kiitos kiitos :))

Rhea kirjoitti...

Jostain syystä en saa niitä tarpeeks lähelle mun ripsirajaa.. mutta täytyy juuri kokeilla uudestaan niin eiköhän jossain vaiheessa ala onnistua!:)

Erika kirjoitti...

Hmm no kokeile vaikka tehdä se niin, että "tiputat" ne irtoripsen omien ripsien päälle ja sitten vasta työnnät ne kiinni ihoon. Ja aloita kiinnittäminen keskeltä, se helpottaa myös :)

Camillla kirjoitti...

Moi!

Mitä liimaa käytät irtoripsien liimaamiseen? Itsellä ei ole mitään hyvää sanottavaa ripsipakettien mukana tulevista liimoista, kun ei niillä tunnu pitävän kirveelläkään..

Erika kirjoitti...

Moi, mä oon käyttänyt ihan noita pakettien mukana tulevia ja mulla ne on toiminut ihan hyvin :) Musta kyllä tuntuu, että valkoiset liimat pitää paremmin kuin kirkkaat, mutta se voi olla vaan kuvittelua :D Mutta kannattaa sitten ostaa erikseen irtoripsiliima, jos noi pakettien mukana tulevat ei tunnu pitävän! Niitähän saa ainakin kirkkaina, valkosina ja jopa mustina. Kannattaa kokeilla jos toimisivat paremmin!