torstai 23. helmikuuta 2012

Glittertipit by Helen Torsgården

Löysin ihanan Helen Torsgårdenin blogista kivan kynsilakkavinkin, nimittäin glittertipit! Omien kynsieni pituus ei tällä kertaa tähän riittänyt, joten saatte ihastella vain Helenin ottamia kuvia. Ehkä voisin kehittää jonkun kikan, jolla saisin samanlaiset tipit lyhyempiinkin kynsiin :) 
 
Kuva Helenin blogista
Glittertippien teko-ohjeet löytyvät siis täältä. Tuonhan voisin tehdä varmaankin myös niin, että lakkaa vain kynnen kärjen, jolloin glitter ei tartu muualle. Jokainen tehköön omalla tavallaan :) Kannattaa varmaan myös käyttää tässä hyvää päällyslakkaa, joka kiinnittää hileet kynteen. Keräilin listaan muutamia tuotteita, joilla tämän voisi itse toteuttaa. Ja kevään muodin mukaisesti lakat ovat tietysti pastellin sävyissä :)
Mavala, Riga + Make Up Store, Orion

Make Up Store, Lina + Make Up Store, VirgoGosh, MissMinty + Make Up Store, Universe

7 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Oi, aivan mahtava vinkki! Tätä pitää ehdottomasti kokeilla heti :) Enpä oo tullu ajatelleeksikaan, että normaalia glitterjauhettakin vois käyttää kynsien koristeluun! Löytyipähän nyt noille kaapissa lojuville Goshin purkeillekin jotain käyttöä :) En tosin tiedä tuleeko noilla yhtä hieno ku tolla make up storen, mut sitpä näkee...

Anonyymi kirjoitti...

Itse olen kokeillut jo monia kertoja make up storen tarsos-värin glitterillä ja hienot on tullu joka kerta! :) tosi näppäriä nuo glitterit muutenki, voi tehdä myös erilaisia raitoja jne kynnelle :)

Erika kirjoitti...

No niinpä, munki pitää heti kokeilla kun saan ostettua tollasen kunnollisen glitterin! :) Eikä tääkään mikään superkeksintö ole, ei vaan taas oo itelle tullut mieleen.

Limppu kirjoitti...

Ite oon kokeillut just lakkaamalla glitterlakalla vaan kynnen päät. Toimii! Mut varotan, että kultaista lakkaa ei kannata koittaa! Näyttää vaan siltä että kärsisi silsasienestä :D

ps. Tykkään sun blogista <3

Erika kirjoitti...

Nii joo, mut siis mä tarkotin ehkä sitä et lakkais esim ihan läpinäkyvällä lakalla kynnen pään ja ripottelisi siihen päälle glitterjauhetta :) Haha hyi silsa! :D

Kiva, että tykkäät :)

Chefale kirjoitti...

Ihuna vinkki! Eikä tunnu niin pahalta kukkarossakaan, pitää vain löytää joku kynsilakka ja askartelulaatikosta glitteriäää...)
+1 lukija sinulle ;)

Tänään olis myös arvontapäivä makeaan koruskabaan! (arvo 50€) Osallistukaa kun vielä ehditte, Erika myös!

http://keywordfashion.blogspot.com/2012/02/makeaa-korulippaan-taydelta-arvonta.html

Erika kirjoitti...

Jee jee, kivaa että liityit lukijaksi! :) Uu hei taidanpa heti osallistua!