maanantai 27. helmikuuta 2012

Asupohdintaa Aussie Blog Awards -gaalaan

Nyt tulee vähän viikon teemasta ja oikeastaan koko blogini teemasta poikkeavaa juttua. Eli vaatteita! Päätin nimittäin alkaa hyvissä ajoin suunnitella Aussie Blog Award -gaalan asuani, ettei sitten ainakaan tulis viimeisen päivän paniikkia (been there, done that). Olen aivan rakastunut noihin epäsymmetrisiin maksimekkoihin eli luultavasti hankin jonkun sellaisen päälleni :) Seuraavaksi pari inspiraatiokuvaa ja niihin liittyviä vaatteita ja asusteita.


Onko näistä asuista kumpikaan varteen otettava ehdokas? Ideoita? Pitäisi löytää myös uudet kengät, löytyisikö teiltä siis nettikenkäkauppaehdotuksia? Nelly.comin olen jo kolunut läpi -> 15 sentin korot ei näin 179 senttisenä vaan oo mun juttu.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Molemmat asut on tosi kivoja :) mistä ton alemman kuvan mekko on? :)

Erika kirjoitti...

Se ja ylemmässä kuvassa oleva hame ovat täältä: http://www.inlovewithfashion.com/

niina kirjoitti...

Molemmat näyttävät hienoilta, mutta itse tykkään enemmän tuosta toisesta asusta! :)

Breeze kirjoitti...

Tää alempi ehdottomasti! Noita kenkiä löytyy ainakin Alinasta. Niillä on kans netissä kauppa :) www.alina.fi toinen on JoyBoots, mut en tiedä toimiiko ne sivut enää, kun mulla ei ainakaan aukee :/

Anonyymi kirjoitti...

toka oli parempi. ekassa hankala uikkarimalli pissureissuilla :).
t:krista

emily kirjoitti...

tykkäsin tosta ekasta ihan älyttömästä, mutta ehkä liian arkinen blog awardseihin... yhdistäisin sen arkeen mustien matlavartisten conversejen kanssa ah rakkautta!

Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti ensimmäinen! Ihan takuulla! Ihana!