maanantai 6. helmikuuta 2012

I did it!

Oujee! Mä vihdoin keräsin rohkeuteni ja tilasin BeautyBaysta kaaaauan himoitsemani Urban Decayn Naked -paletin! Kiitos kaikille kannustuksesta, en olisi pystynyt tähän ilman teitä :D Nyt vaan odotellaan sormet syyhyten paketin saapumista. Mukaan lähti myös Essien matta-lakka, koska oon jo kauan halunnut tehdä tämän lakkauksen.


Ja asiaanhan kuuluu, että nettikaupoissa aina villiinnytään ja sinne ostoskoriin tulee klikkailtua vaikka mitä kamaa. Sitten kassalle mennessä meinaa tulla sydäri, kun huomaa lopullisen hinnan. Ja näin kävi mulle taas tälläkin kertaa. Ehkä tilaan nämä tuotteet joskus myöhemmin :)

Kuvassa: Phytojoba Intense Hydrating Mask, K-Pak Deep Penetrating Reconstructor Treatment, Lanza Healing Colorcare Trauma Treatment ja Pai Skincare Avocado & Jojoba Hydrating Day Cream.

Toi Lanza mömmö on kyllä niin hyvää, että sen taidan tilata jo piakkoin! Tuota Joicoa taitaakin vielä multa löytyä :)

  Pitäisi muuten pian taas tehdä IL-TV:lle video.
Olisiko teillä ideoita videon aiheeksi?


7 kommenttia:

.Nekku. kirjoitti...

Onnittelut loistavasta hankinnasta! Oma Nakedini on ollut kiistämättä koko viime vuoden käytetyin silmämeikkituote, se on ihan mahdottoman kätevä.

Martina kirjoitti...

Nonni! Piti vielä aiheeseen lisätä, että täältä:

http://sensaisti.blogspot.com/search/label/Naked

löytyy hyviä meikkejä tolla paletilla tehtynä :) Varmasti keksit omiakin, en sitä epäile, mutta itte oon täältä välillä käyny katsomassa esimerkkejä ja inspistä jos tuntuu että omassa pääkopassa lyö ihan tyhjää :P

Carolin kirjoitti...

Toi Naked paletin tilaaminen kyllä kannatti. Mulla on ollut omani jo yli vuoden ja se ainoa paletti jonka otan mukaan kun matkustan. Kaikki tarvittavat värit löytyvät siitä :)

Erika kirjoitti...

Heh, kiitos Nekku :) No hyvä! Toivon, että toi vastaa munkin odotuksia :)

Martina, kiitos vinkistä. Oon katsonut noita Naked-meikkauksia tuolta Mustaa kajalia -blogin puolelta myös :) Vois vitsi mäki haluun tehdä tollasen Naked-teemaviikon, vai meneeks se jo Sensaistin matkimiseksi :D

Carolin, joo toi voiskin olla juuri sellainen sopiva kokoelmapaletti, ettei tarvitse kaikkia luomivärejä raahata mukana! Saas nähdä miten ton laatu vastaa vallalla olevaa hypetystä ;)

Mirette kirjoitti...

Essietä saa nykyään myös Anttiloista :) vinkkinä!

Anonyymi kirjoitti...

Tee IL:lle video kulmakarvojen "värjäämisestä".

Erika kirjoitti...

Mirette, joo oon kans huomannut! Mut en oo tajunnut ennen ees etsiä noita mattalakkoja Essieltä, keskityin vaan Isadoran lakkoihin. Mut hyvä et Anttila on ottanut valikoimaansa noinkin suositun brändin :)

Anonyymi, tarkoitatko kulmien värjäämistä kestovärillä vai ihan jollain kulmakarvakynällä?