lauantai 18. helmikuuta 2012

Dramatic Naked

Seuraavaksi vähän dramaattisempaa silmämeikkiä Urban Decayn Naked-paletilla. Käytin ainakin Half Baked ja Darkhorse-sävyjä ja saattoi sinne jotain muitakin eksyä :) Ihana paletti! Pitää joskus tehdä kunnon esittely.

9 kommenttia:

Tytti Tuuli kirjoitti...

Vappu Pimiä- kopio! Tykkään tosta voimakkuudesta ihan sikana! :)

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Miks kaikki aina sanoo et näytän Vappu Pimiältä?! :D Tarkotatko siis, että sillä on ollut samanlainen meikkaus jossain vai näytänkö muuten vaan siltä? Kiitti, mäki usein tykkään bileisiin laittaa aika tummat meikit :)

Tytti Tuuli kirjoitti...

Sussa on joitain samoja piirteitä kun Vapussa ja sit vielä joku meikkaustyyli korostaa sitä ja joku tukkatyylikin tekee niin :) Toi oli siis kohteliaisuus! ;)

jonna kirjoitti...

Löysin blogisi tuolta Best Beauty Blog -äänestyksestä ja oon nyt varmaan pari tuntia lueskellut juttujasi :) Aivan ihania meikkejä ja kuvia, antoisia videoita ja käyttökelpoisia vinkkejä. Tsemppiä blogikisaan!

http://helmiaistajamattaa.blogspot.com/

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

No voi vitsi, kiiiiitos! :) Tuli kyllä hymy huulille ku luin sun kommentin :) Kiitos kiitos kiitos! Muista käydä myös äänestämässä Readers' Choice -kategoriassa, sieltä voi äänestämällä voittaa liput sinne gaalaan :)

Rosa Olivia kirjoitti...

Oo vitsi, oon ite pohtinu jo pitkään naked 1 ja 2 tilaamista, mutta taidampa nyt vihdoin rohkaistua, kun näyttää hyvältä! :)

löysin sun blogin vasta äsken ja olipa pakko heti liittyä lukijaksi.

rosaolivia.blogspot.com

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Kannatetaan! En oo vielä päässyt ihan tositoimiin ton paletin kanssa mut oon jo huomannut et kyllä noissa pigmenttiä piisaa! :)

No kiva juttu! Toivottavasti tykkäät :)

Anonyymi kirjoitti...

Oon kanssa ajatellut ton Naked paletin ostamista. Mistä sä oot ton hommannut? Muuten tosi kiva blogi, etenkin noi meikkiesittelyt on hyviä! :)

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

http://www.beautybay.com/ täältä tilasin :) Kiitos paljon, toivottavasti jäät lukijaksi! :)