torstai 24. toukokuuta 2012

Täydellinen aurinkopuuteri

..tai ainakin sellaisen metsästystä. Kyselin pari päivää sitten teiltä aurinkopuuterisuosituksia, ja niitä tuli ihan sikana! Kiitos siis vielä niistä :) Ja koska olen kollaasihullu, piti mun tästäkin sellainen tehdä. Tässä siis teidän mielestänne parhaita aurinkopuuteireita, jotka myös mua alkoi kiinnostaa. Lisäsin myös muutaman, joihin olin aiemmin muissa kauneusblogeissa törmännyt.

Etsin siis sellaista, josta saisin ihanan kuullon iholle, mutta jossa ei olisi isoja glitteriklönttejä. Mutta voi ei tätä valinnan vaikeutta! Eniten mua ehkä houkuttelis toi Avonin tuote, mutta mistäs mä nyt sellaisen repäisen, kun en tunne ketään Avonia myyvää :( Myös Lily Lolo voisi olla hyvä, koska merkiltä saa ostettua nettikaupasta näytekappaleita parilla eurolla! Ehkäpä joku näistä tarttuu mukaan Ruotsin puolelta, kun lähdetään käymään tänään Tukholmassa :)

  • Oriflame Giordani Gold Bronzing Pearls, 32,00 €
  • e.l.f. Studio Contouring Blush & Bronzing Powder, noin 2 € (!)
  • Too Faced Caribbean In A Compact - Sun Bunny, noin 22 €
  • Wet 'n Wild Mega Bronzzer, noin 6 €
  • Avon Aurinkopuuterihelmet, noin 17 € (?)
  • Dermosil Aurinkopuuteri, 8,90 €
  • Yves Rocher 100 % Natural Origin aurinkopuuteri, 18,90 €
  • bareMinerals All-Over Face Color, 19,10 €
  • Lily Lolo Mineral Bronzer, sävyt Bondi Bronze ja Waikiki, noin 15 €

13 kommenttia:

Mira kirjoitti...

kuin myös täällä suunnalla etsitään täydellistä aurinkopuuteria just ilman mitään glitterihöttöö, joten oikein hyvä postaus ja kiitti vinkeistä :)

Erika kirjoitti...

No hyvä, jos tästä oli apua! :)

Anonyymi kirjoitti...

mä annan ääneni lily lololle! varsinkin toi waikiki on tosi hyvä tämmöselle kalkkinaamalle :)

Anonyymi kirjoitti...

Itse toimin Oriflamen myyntikonsulttina ja itsellä ollut jo pidemmän aikaa ahkerassa käytössä Oriflamen Bronzing Pearls -aurinkopuuteri. Sudin olen myös ostanut Oriflamelta. Sutiin tulee hieman vähän väriä helmistä, pariin otteeseen saa suhasta niin tulee väriä kasvoille. Omassa työssäni sairaanhoitajana en voi muutenkaan käyttää paljon meikkiä.
Kaiken kaikkiaan suosittelen kaikille Oriflamen tuotteita! :)
Hyvää kesää!
Ps. Löysin blogisi noin kuukausi sitten ja joka päivä töiden jälkeen tulen katsastamaan blogisi ja nyt vihdoin uskaltauduin tänne kirjottaa.

-meikkihullu vm. 88

Anonyymi kirjoitti...

Mä oon yli vuoden käyttänyt tota ELF:in aurinkopuuteria tosta duosta ja se on ihan ässä, tosi pigmettinen ja huippu mun ''tummemmalle'' iholle,jos on tosi vaalea hipiäinen niin sitten ehkä skippaisin. Ja hintaa sillä on muuten 4e koska se on studio linjasta ! :) T: Oonis

minde k kirjoitti...

Suosittelisin ehdottomasti Bare Mineralsin Warmth All-Over Face Coloria. Mikään ei tee niin luonnollista päivetystä kuin se :) Olen ostamassa jo toista purkkia, nykyinen on kestänyt käytössä jo muutaman vuoden ja menee myös hieman kalvakalle talvi-iholle.

erika kirjoitti...

lily lolot on todella riittoisia, mulla on waikikin sample ollu käytössä viime kesästä, tosin näillä varastoilla se raukka voi vaan haaveilla päivittäisestä käytöstä ;)
osaksi 'riittoisuuteen' voi vaikuttaa myös sen sample-purkin sotkuinen käyttö, joten sen puolesta suosittelisin heti sopivan sävyn löydyttyä hankkimaan täysikokoisen, jota on mukavampi käyttää :) mutta jos päädyt tilaamaan sampleja, niin kannattaa ehdottomasti testata myös flawless silk-irtopuuteri! sillä viimeistellään täydellisen kuulas iho.

Anonyymi kirjoitti...

Voisiks tehä postauksen aurinkopuuerin ja poskipunan käytöstä?

berry kirjoitti...

Narsin Laguna on maaaaaailman paras! <3 Vannon sen nimeen ikuista rakkautta.

Erika kirjoitti...

Kiitos taas kaikille vastauksista! :) Sain siskolta sen Avonin aurinkopuuterin jämät ja ajattelin seuraavaksi koklailla sitä, mutta vitsi toi Lily Lolo houkuttelis! Tilaan sen viimeistään sit ku saan ekan palkan hehe ;)

Voisin tehdä jossain vaiheessa aurinkopuuteripostauksen.

Linnea kirjoitti...

Itse ostin juuri Yves Rocherin mineraaliaurinkopuuterin. Mulla olikin tavoitteena löytää mineraali aurinkopuuteri ja saman sarjan mineraalimeikkipuuteriin ihastuneena päätin kokeilla. Voin tulla kertomaan sitten kokemuksia!

Erika kirjoitti...

Joo tuu ihmeessä! :)

Pilvi kirjoitti...

Hei! Löysin juuri kivan blogisi Iltalehden kautta :). Olen Avonin konsultti ja multa saisit tosi edullisesti vaikka heti nuo aurinkopuuterihelmet :). -Pilvi