perjantai 20. heinäkuuta 2012

Korres Lip Butter

Näin Tyyli.comin sivuilla tämän jutun ja otin heti yhteyttä Korresin PR-henkilöön suurin piirtein näillä sanoilla: "Mun on pakko saada tota Lip Butteria!" Onneksi toimisto ymmärsi tarpeeni ja sainkin ihanan purkin itselleni :) Kyseessä on siis Korresin huulibalsami, joka hoitaa ja antaa samalla myös sitä kaipaamaani väriä. Huulivoiteessa on todella paljon pigmenttiä ja koska olen aika huono käyttämään noita huulipunia, tää on just sopiva tuote mun laukkuun :) 

Lip Buttereita on saatavina kuutena eri sävynä: villiruusu, granaattiomena, kvitteni, guava, jasmiini ja tuo omani eli mango, joka antaa ihanan korallisen sävyn ja kauniin kiillon! Voide sisältää mm. sheavoita ja riisivahaa, jotka tehokkaasti kosteuttavat huulia. Ja ilman silikonia, mineraaliöljyä, propyleeniglykolia, etanolamiineja ja parabeeneja. Ja hintaa purkkisella on 11,90 e. Hyvää tavaraa!


Ihanaa viikonloppua kaikille! May the sun be with you! :)

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mistä korresia voi ostaa? :)

Anonyymi kirjoitti...

Tai ei enää mitään, googlasin ja selvittelin kun aikaa oli :D

Anonyymi kirjoitti...

Onko tota missään myynnissä? Vai menikö mulla jotain ohi? :I

Anonyymi kirjoitti...

Tietääkö kukaan mistä kaupasta voi ostaa MATRIX shampoita?:)

Erika kirjoitti...

Ainakin Kickseistä voi ostaa Korresia :)

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä jokseenkin mautonta mennä kerjäämään tuotteita yrityksiltä? Varsinkin kun kyse on noin pienestä asiasta kuin 10e huulirasvasta, niin pakko kysyä että miksi et hakenut sitä itse kaupasta..?

Julianna kirjoitti...

Toi kuulostaa lupaavalta. Itse olen käyttänyt The body shopin värjääviä huulirasvoja, mutta kosteutus ei ole ollut niin kehuttavaa... Itse kun olen myöskin huono käyttämään huulipunaa, tämä tuote saattaa löytyä laukustani jo huomenna.

Anonyymi kirjoitti...

Et sitten itse viitsinyt mennä ostamaan sitä?!!

Erika kirjoitti...

No mun tehtävä on bloggaajana testata tuotteita ja yritykset niitä mielellään kokeiltavaksi lähettävät. Yleensä saan uutuuksia, mutta jos nään itse esim. lehdessä jonkun kiinnostavan tuotteen, josta voisin tehdä jutun, voin esittää mielenkiintoni pr-yritykselle. Mutta ens kerralla meen ostamaan tätä sitte Kicksistä, on sen verran hyvä tuote! ;)

Julianna, joo musta nää vielä kosteuttaakin hyvin. Oon aika vaativa huulirasvojen kanssa ja esim Vaselinia en käytä ollenkaan koska se ei tunnu kosteuttavan yhtään. Mut tästä kyllä tykkään! :)

Anonyymi kirjoitti...

Korresin tuotteet saa halvimmalla, kun tilaa kreikkalaisesta nettiapteekista (esim. pharmacyonline.gr tai pharmazon.gr). Esim. lip butterit alle 6 euroa...

Erika kirjoitti...

Khyl! Suomi on kallis maa. Myös esim. näistä paikoista voi tilata: http://www.feelunique.com/p/Korres-Mango-Lip-Butter-6g ja http://www.lookfantastic.com/korres-lip-butter-wild-rose/10359483.html :)

Irene kirjoitti...

Heh, näillä sankareilla on taas tosi hyvin selvillä, millainen sun homma kauneusbloggaajana on ja millaista yhteistyötä bloggaajat tekevät pr-toimistojen kanssa :)

Anonyymi kirjoitti...

Ensimmäisen sankarin kommentti on entisen kosmetiikkabloggarin kirjoittama, joten kyllä, uskoisin että minulla on käsitys siitä millaista bloggarina olo on. Minusta vaan blogeista on mennyt uskottavuus nykyään, tietää kun kaikki tuotteet on saatu ilmaiseksi että niitä sitten mainostetaan ja kehutaan maasta taivaisiin. Puhun nyt yleisesti, kommentti ei ole vain tämän blogin pitäjälle erityisesti osoitettu. Minusta eri asia että yritykset ottavat yhteyttä ja tarjoavat jotain kokeiluun kuin että mennään itse kerjäämään jotain. Itse en kehtaisi mennä erikseen pyytämään, mutta ottaisin kyllä kiinnostavat tarjotut vastaan. Monesti näkee blogeissa kehuttavan jotain juuri tullutta esim meikkiä, jonka pinnasta näkee että on korkeintaan pikkusen hipaissut, mutta kehuu maasta taivaisiin kuinka kesän ykköstuote onkaan kyseessä.. Uskottavuus on silloin aika mennyttä kalua..

Erika kirjoitti...

Bloggaajat eivät kehu kaikkia saamiaan tuotteita. Useat tekevät esimerkiksi niin, että kertovat vain hyvistä tuotteista ja huonot tuotteet jätetään kokonaan mainitsematta. No enivei, en ymmärrä miksi sua edes kiinnostaa mun ja PR-yhtiöiden välinen suhde ja jaksat sitä tulla tänne kommentoimaan. Ja sanottakoon vielä, etten mä mitään kerjännyt, tekstissä oleva lause on vain kärjistetty. Kuten sanoin, voin joskus vain esittää yhtiölle mielenkiintoni jotain heidän tuotettaan kohtaan.

Ja luulisi sun "entisenä kauneusbloggaajana" myös tietävän, että tällaisia anonyymejä arvostelukommentteja ei ole hirveen kivaa saada..

Anonyymi kirjoitti...

Eihän kritiikin vastaanottaminen kai koskaan kivaa ole, mutta julkisena esiintyessään vaan altistaa itsensä sille. Enkä kommenteissani arvostellut tai loukannut sinua - tai ainakaan ei ollut tarkoitus - vaan yleisesti halusin tuoda mielipiteeni esiin tästä aiheesta. Blogimaailmassa on paljon ''epärehellisempiäkin'' mainostustapoja kuin tämä sinun tapasi, kun sentään selkeästi kerrot että mikä on saatua, ostettua tai pyydettyä. Mutta se vaan kun sanoit asian tekstissä suoraan, herättää myös ajatuksia ja kommentteja. En ole mikään ilkeä bloggareita piinaava anonyymi, tuskin koskaan kirjoitan kommenttia mihinkään, mutta tämä aihe on mietityttänyt pidempään ja nyt tuli sopiva aika päästää ajatukset ulos. :) Ei muuta, ei tässä tosiaan sinulle mitään sen henkilökohtaisempaa ollut. Suht turha kommentoida, miksi lukijoitasi kiinnnostaa sinun ja PR-henkilöiden suhde, syy on varmaan siinä että lukijat haluavat lukea blogiasi ja jutut jota kirjoitat herättävät ajatuksia, niin sen kai kuuluu ollakin?

Anonyymi kirjoitti...

Bloggaajat saisivat kirjoittaa niistä huonoistakin tuotteista jotta lukijat saavat lukea myös niitä arvosteluja. Itse tykkään muutamasta blogista jossa kyllä mainitaan nekin tuotteet jotka ovat huonoja! Mutta sehän on bloggaajan valinta miten kirjoittaa ja mistä.

Anonyymi kirjoitti...

Hö.. aina löytyy nipottamista ja kateus nousee niin helposti esille. Mun mielestä bloggaajien tuotearvosteluista on oikeasti hyötyä ja monesti kun olen aikeissa hankkia itselleni uuden/tuntemattoman tuotteen niin googletan ensin löytyykö tuotteesta nimenomaan bloggaajien arvosteluja. Mun mielestä blogit on markkinointiväylänä erittäin fiksu veto!
Petra