keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Wet 'n Wild Hallucinate

Näin yhtenä päivänä Johannalla ihanaa kynsilakkaa ja lähdinkin metsästämään samaista lakkaa itselleni Seppälästä. En nyt ole ihan saletti onko tämä juuri sitä samaa, mutta kauniit kynnet tälläkin saa :) Kyseessä on siis Wet 'n Wildin lakka, sävy Hallucinate ja hintaa tällä oli noin 3 euroa. Ja kuten glitterlakat yleensä, tämäkin pysyy kynsissä vaikka viikkotolkulla! Suosittelen :)


8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mistä kaupasta ostit ton lakan? Tosi nätti:) <3

Essi kirjoitti...

Hei, oon tykänny hirveesti sun meikkijutuista mitä oon täällä blogissa nähnyt ja pitikin kysellä että teetkö sä meikkauksia tilauksesta? :)

Anonyymi kirjoitti...

Et edellinen anonyymi ilmeisesti ihan kovin tarkkaan tota postausta lukenu :)

Anonyymi kirjoitti...

vähän samantapaista on kuin lumenella muutama vuosi talvella oli sellainen kausi lakka! ihan saman näköistä :O lisäksi vielä oon muuten muutenki todennu noi wet n wildin jutut hintaansa nähden erittäin hyviksi!

Erika kirjoitti...

Essi, valitettavasti en :/ On pitäny jo kauan kirjoittaa tästä postaus, että mähän en ole mikään ammattilainen ja toisten ihmisten naamojen meikkaus on ihan eri juttu ku oman naaman maalailu. Siihen tarvitaan sitten jo astetta paremmat välineet ja tieto-taito. Mutta ehkäpä vielä joskus tulevaisuudessa uskaltaudun siirtyä omien silmien värittelystä muiden silmiin :) Olisiko sulla ollu jotkut juhlat tulossa?

Anonyymi, joo mäkin oon huomannut tän merkin hyvän hinta-laatu-suhteen! Seppälästä oon monta kertaa tehnyt löytöjä :)

Essi kirjoitti...

No mutta ns. ammattitaidottomaks sä teet erinomaista jälkeä! Meillä on ens viikon la häävastaanotto pienellä porukalla ja oisin pestannu sut ehdottomasti laittamaan mun naamaa, kun tulee aina niin tavallisen näköstä kun itte tekee :/ Eikä sen puoleen, mä en osaa muutakun hiukan ripsiväriharjaa heiluttaa.. Mut kerro heti kun sä perustat jonkun putiikin, mä tuun sun käsittelyyn! :)

Erika kirjoitti...

Heh joo eihän sitä koskaan tiedä mihin mun ura vielä urkenee :) Mut kerron ehdottomasti! Hmm jonkun meikkaajakurssin nyt ainakin vois käydä..

Essi kirjoitti...

No katoin joskus kun olitte Irenen kans osallistunu johonki meikkikisaan ni oli ainaki vaik kuin hyvä! =) Kai mä koitan sit ite vähän söhertää naamaani, kääk!