keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

DIY hiuskoru ketjuilla

Nyt löyty taas niin mahtava juttu, että täytyi jakaa se teidän kanssanne! Tällä kertaa uuden käyttötarkoituksen saavat ne 2000-luvun alun muoviset hiuspannat, joille ei (toivottavasti) ole enää mitään käyttöä. Ketjujen ja leikkurien avulla pannan voi nimittäin päivittää ihan supertrendikkääksi. Katsokaa vaikka!


Adorabledreaming -blogista bongaamassani postauksessa on ohjeet hiuskorun tekoon. Ohjeet ovat kuitenkin hollaniksi (ei osaa), mutta onneksi kuvat puhuvat puolestaan. Eihän tää edes vaikuta vaikealta hommalta :) Vielä kun löytäisin mun vanhan pantani jostain..


Kuvat täältä.
Tykkään! Entäs te? :)

13 kommenttia:

Sasetar kirjoitti...

Mulla tuli ensimmäisenä mieleen, että missäköhän se panta on yli kymmenen vuoden takaa, kun nää oli muotia. :P

Tämmönen olis tosi nätti! ^^

linnea kirjoitti...

Tykkään, ja kovasti tykkäänkin! Muistan tuosta pannasta, että se yleensä kutitti niin pirusti kokoajan:-D mutta tosi kiva idea!

Hantta kirjoitti...

Mulle tuli heti mieleen kauhukuvia, kuinka mun hiukset jäis noihin kaikkiin ketjuihin kiinni. :S Niin käy aina ketjullisten kaulakorujenkin kanssa.

Milla kirjoitti...

Uuu, mahtava idea!

M kirjoitti...

Todella kiva. Tuota voisi kokeilla :)

♥Tashomaxoxo♥ kirjoitti...

ihana niksi pakko kokeilla kun hiukset sit kasvaa :)

Eveliina kirjoitti...

Onpas huikea! Ketjuista saisi vaikka mitä lisäideoita kehitettyä :)

Anonyymi kirjoitti...

tosi kiva idea :D

Ppompula kirjoitti...

Wow ! Sulla on ihan sika kiva blogi ! (: Eksyin tänne ja en voinu lopettaa lukemista, ennenkö olin sun ensimmäisessä postauksessa ! (:

Erika kirjoitti...

Vitsi mäkin haluisin jo koittaa tätä. Näin Prismassa eilen noita hiuspantojakin! En ees tienny et niitä myydään vielä :D

Hanilo kirjoitti...

Onpas ihanan hippimäinen! :) multa taitaa jostain laatikon pohjalta löytyä vieläkin tollanen panta, mutta se on muistaakseni sininen! :D

Ansku kirjoitti...

No joo, tykkään itseasiassa tosi paljon!

Ronjamiini kirjoitti...

Tosi kiva idea! mulla vaan ei varmaan riitä taitoa ja kärsivällisyyttä tollasen väsäämiseeen :D mut tota voisin itekki oikeesti harkita jossain juhlissa misä hiukset on hulellisesti laitettu ja ollaan rauhallisesti sisätiloissa, koska mun hiuksilla ja tosta ei syntyis ulkoilmassa muutakun kimmeltävä tuulenpesä :D