tiistai 3. heinäkuuta 2012

Glitterin hiusdonitsit

Sain yksi päivä postista Glitterin lähettämiä "Hair Dounatseja" ja innostuin heti kokeilemaan niitä. Donitsit, ts. hiusvalkit, on tosi käteviä ja kun opettelee käyttämään niitä kunnolla, niillä saa nopeastikin hienon kampauksen. Oonkin tehnyt Iltalehdelle videon valkin käytöstä, mutta silloin käytössäni oli tollanen "hieno" itsetehty sukkahousuvalkki :D Nämä donitsit kestävät kyllä huomattavasti paremmin käytössä ja näitä voi käyttää myös ns. rullaustekniikalla, josta kuvamatskua siis seuraavaksi:

  1.  Laita hiukset ponnarille haluamallesi korkeudelle.
  2. Vedä hiukset ensin valkin läpi ja vedä valkki sitten latvoihin niin pitkälle kuin mahdollista.
  3. Kiepauta ensin latvat donitsin ympärille. Se voi olla aluksi hankalaa, mutta kyllä se multakin lopulta onnistui :) Ala sitten pyörittää donitsia niin, että hiukset kiertyvät sen ympärille. Jatka pyörittämistä ponnariin asti.
  4. Glitterin valkit ovat aika tiukkoja, joten pinnejä ei välttämättä tarvita kiinnittämään kampausta paikoilleen. Voit kuitenkin lisätä halutessasi pinnejä varmistamaan kampausta ja muista suihkautella lopuksi vielä reilusti lakkaa! :)

Valkit maksavat muistaakseni noin 3 euroa ja värivaihtoehtoja ovat nämä kuvassa näkyvät musta ja vaalea. Glitterillä on muuten aikas kivat nettisivut, joilta löytyy vaikka mitä hiusvinkeistä inspiraatiokuviin. Käykää ihmeessä tsekkaamassa, mäkin ihan yllätyin! www.glitter.fi

14 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Tarkalleen ottaen noi maksaa 3,90 €, itsekin kävin samanlaisen viime viikolla hankkimassa! :)

Irene kirjoitti...

oo ai tolleeki vio tehä, mäki sain noita! täytyy testaa!

♥ Marja ★彡 kirjoitti...

Oi vitsi oon itekki noita katellu Glitteristä mutta täytyy varmaan tänää käydä hakemassa! Noilla tulee niin hieno lopputulos! :)

Anonyymi kirjoitti...

MIKSI, mää en osaa tehä tolla.. Onko jotai niksiä miten tuo onnistuu? :) Mulla aina iha tosi ruman näkönen...

Emmi kirjoitti...

Noi on tosi käteviä, ostin itse kans Lontoosta jo viime syksynä! Mutta! Tein sukasta samanlaisen, ja olen sillä kihartanut hiuksia yön yli. Tulee nimittäin todella nätit kiharat, ja kun tötsä on pään keskellä, se ei vaikeuta nukkumista.. :)

Erika kirjoitti...

Hei kiitos Heidi! Niin taisikin olla :) Pitänee korjata toi hinta tekstiin..

IRe, eih mä just aattelin et olisit saanut noita multa! :D

Emmi, joo mäkin oo kokeillut kihartamista noilla mut toisenlainen sukkakiharointi toimi mulla paremmin :) Se löytyy mun blogistakin, kun joskus alkuvuodesta pidin käkkäräviikon.

Elli kirjoitti...

Öyyyy sää teetkin sen noin! :D mä yleensä teen niin että laitan sen donitsin ihan ponnarin juureen ja laitan hiukset siihen ympärille ja taas ponnari päälle, että tavallaan jää ylimääräset hiukset nutturan ulkopuolelle. sit letitän ne vaan nutturan ympärille :)

Erika kirjoitti...

Niin, niinku mä tossa videolla :)

Anonyymi kirjoitti...

Ostin ite tollasen vaaleen :) On toiminu tosi hyvin, paremmin ku se minkä tein ite sukasta.

Anonyymi kirjoitti...

ai sun tukka ei oo pitkä? :D siis ihan SAIRAAAAAN. joskus väitit ettei se kasva! siis "täst pitemmäks". LIAR! :D
terveisin tukkakasvatusahistuksensa kanssa kamppaileva monttaana "=)" pusuja!

Erika kirjoitti...

Anonyymi, joo sama homma. Sukkajuttukin on ihan toimiva, mut tää on kyllä sata kertaa kestävämpi eikä tarvii olla niin varovainen kun sen kanssa leikkii :)

Monttaana, hei ei se oo mikää pitkä!! Tai sit se on niin suakelin ohut et ei se ainakaan näytä siltä. Mut seuraavaks hankin sellasta Lanzan hiustenkasvatusainetta! Miäti, pakko saara!

Anonyymi kirjoitti...

Mun oli aivan pakko käydä ostamassa itelleni tollanen musta. Siinä on kylläkin joku nappisysteemi, no toimii kuitenkin.
Ongelmana kuitenkin se, että omat hiukset vain olkapäähän asti, mutta hätä ei onneksi sen näköinen vaan ostin mustat pitkät pidennykset. Kyllä nyt kelpaa hiuksia laitella.
Ja kyllä toi ihan hyvin toimii, hieman vain tarvii harjoitusta.
Nimin. Addicted to your blog :)

Erika kirjoitti...

hei kiva juttu et onnistuu! :) Ja kiva jos tykkäät mun blogista hih, toivottavasti muistaki mun vinkeistä on sulle hyötyä :)

Anonyymi kirjoitti...

On kyllä ollut hyötyä. Innolla uusia juttuja odotellessa :)