keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Pastelleja

Kun kuulin, että pastellit tulevat olemaan tämän kevään kovin juttu, en meinannut uskoa korviani. "Pastelleja, hyi!" Mutta totuin ja aloin jopa pitää tästä trendistä, niin kuin mulla aina uusien villitysten kanssa käy. Rrrrakastan pastellisävyisiä vaatteita ja meikkejä! Ja hei, mullahan alkaa olla kynsilakoissa koko värisuora valmiina ;) Vain keltainen puuttuu.. Käykääpä muuten lukemassa siskon tekemä muotijuttu Iltalehdestä.

Kicks Mint gelato, Essie Tart deco, Gina Tricot Pink candy, Lumene Ensi kevät, Depend Nr. 245Lumene Gloss & Care - Ensi kevät

 
Ovatko pastellisävyt kolahtaneet teihinkin?

Ps. Tänään ilmestyy muuten uusi Iltalehden video, olkaahan kuulolla! ;)

3 kommenttia:

Daniela kirjoitti...

Minäkään en oikein ennen välittänyt pastelivärisistä kynsistä, kappas vaan kun viimeksi kävin seppälässä tarttui 3 (!) pastellisävyistä lakkaa mukaan ja hehkutin niitä kovasti ja olin ihan in love lol. Ja nyt voisin ostaa kaikki pastellivärit jotka vaan löytyy, tykkään niiiin paljon!

Erika kirjoitti...

mäki oon ihan in love lol! :P

Heidi kirjoitti...

Gina Tricotista löytyy aivan ihana vaaleankeltainen kynsilakka! :)

Itsekin vihasin ennen pastellisävyjä, mutta nykyään vaatteista löytyy puuteriroosaa, marjapuuronpunaista ja vielä pitäisi löytää täydellisen mintunvihreä toppi! :))