tiistai 3. huhtikuuta 2012

Ostoslista

Meinasin ensin laittaa tämän postauksen nimeksi "haaveilua" tai jotain muuta vastaavaa, mutta vaihdoin nimeksi Ostoslista :) Koska mullahan on näihin kaikkiin varaa!
Nythän on monissa blogeissa (esim. White Trash Deseasessa, Karkkipäivässä ja Muuttolintuja syksyllä -blogissa) kirjoiteltu rahankäytöstä ja köyhyydestä. Kaikki on tosi hyviä kirjoituksia ja suosittelen käymään lukemassa! Tekstit laittoivat mutkin miettimään mun omaa rahankäyttöä ja "köyhyyttäni". Opiskelijathan ovat tunnetusti köyhintä sakkia, mutta mä pärjään oikein hyvin ja voin jopa ostaa vähän kalliimpaakin kosmetiikkaa. Kysehän on priorisoinnista! Mulla ei menee penniäkään rahaa autoon, bensiohin, lemmikkeihin, tai lapsiin. Vuokra on alhainen ja lounaat eivät maksa yliopistolla juuri mitään (2,5 e), joten voin hyvillä mielin käyttää vähäiset opintotukipennoseni vaatteisiin ja kosmetiikkaan. Eikä kellään pitäisi olla siihen mitään sanottavaa! ;) Okei, neuLash ja Paint Potit saattais verottaa vähän liikaakin mun lompakkoa, joten ehkä pysyttelen vähän halvemmissa tuotteissa ainakin toistaiseksi..

1 kommentti:

Tanja kirjoitti...

On se kiva kun sä ostelet kaikki noi ja kerrot sit et oliko ne ees ostamisen arvoisia, niin meidän muiden köyhien ei tartte tuhlata rahojamme jos ne onkin pettymyksiä ;)