keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

St. Tropez

Pääsin viime viikolla pidetyssä lehdistöpäivässä tutustumaan St. Tropez -nimiseen kosmettiikkamerkkiin. Tässä vähän tietoa yrityksestä, jos se ei ole entuudestaan tuttu: St. Tropez-tuotteet on lanseerattu vuonna 1995. Yritys on kasvanut pienestä perheyrityksestä merkittäväksi, maailmanlaajuisesti tunnetuksi yritykseksi. Suuri ero muihin itseruskettaviin on ainutlaatuinen Aroma Guard™ -valmistusmenetelmä, joka poistaa itseruskettaville tuotteille ominaisen hajun ja takaa sen, että St. Tropez -itserusketuksen jälkeen iho tuoksuu hyvälle ja raikkaalle. St. Tropez tarjoaa ylellisiä itseruskettavia, jotka sopivat niin koti- kuin ammattilaiskäyttöönkin. Laadukkaat itseruskettavat tuovat kauniin rusketuksen helposti ja nopeasti, tahraamatta.


St. Tropez:n laajaan valikoimaan kuuluu neljä eri tuotesarjaa:
  -   vähitellen ruskettava ja ihoa hoitava Everyday
  -   itseruskettava Self Tan
  -   poispestävä kertaruskettaja Wash Off
  -   ihonhoitotuotteista ja rusketuksen syventäjistä koostuva Tan Optimiser (mm. Tan Remover!)

Sain St. Tropezilta Self Tan -sarjan Bronzing Mousse -vaahdon, jota nyt olen kerran kokeillut ja enempää ei ole vielä tarvinnutkaan, koska ensimmäisellä kerralla saatu rusketus on pysynyt jo pitkään. Ja ai että mä tykkään tästä! Yleensä olen käyttänyt vähitellen ruskettavia tuotteita, joiden kanssa saattaa joutua läträämään päivätolkulla ilman minkäänlaista tulosta. Tämä tuote on kuitenkin toista maata, sillä yhden käyttökerran jälkeen iholle saa kauniin ja luonnollisen värin (ei siis sellaista ällöttävää oranssia). Eikä ihoon tosiaan jää sitä inhaa itseruskettavien tuoksua, mistä olinkin todella yllättynyt!Self Tan -sarjan opasvärilliset voiteet, vaahdot ja sprayt ruskettavat ihon yhden käyttökerran jälkeen syvän ja tasaisen ruskeaksi. Välittömästi ruskettava Self Tan -sarja sopii tummemmalle ja välitöntä, syvää rusketusta kaipaavalle iholle.  

Self Tan Bronzing Mousse on öljytön ja sisältää mm. kosteuttavaa Aloe Veran lehtiuutetta, jonka ansiosta rusketus säilyy iholla pidempään. Se imeytyy välittömästi ja rusketus kehittyy maksimiinsa 3 tunnissa. 

Vaahto on riittoisaa ja sitä on erittäin helppo käyttää kevyen koostumuksensa ja opasvärinsä vuoksi. Se soveltuu myös kasvoille.

Patentoidun Aroma Guard -valmistusmenetelmän ansiosta tuotteessa ei ole itseruskettaville ominaista tuoksua, vaan raikasta iiriskukkaa ja orvokkia.

Tuotteita myydään kauneussalongeissa, Helsingin Stockmannilla sekä Nettex-verkkokaupassa.

Self Tan Bronzing Moussen hinnat: 120ml 35,00 euroa ja 240ml 52,50 euroa.
Mukana tuli itseruskettavan levitykseen tarkoitettu "hanska", jonka käyttöä tietysti aluksi vieroksuin ja vetelin vaahtoa huoletta paljaalla kädellä. Sain kuitenkin kantapään kautta oppia, että sitä hanskaa kandee käyttää! Tämä tuotehan värjää sen kämmenenkin, jolla ainetta olet levittänyt :D Yritä olla mahdollisimman tarkka ja koita levittää tuotetta pienille alueille kerrallaan. Opasväri auttaa huomaamaan, jos ihoon on jäänyt jotain läikkiä, mutta kannattaa silti yrittää olla tosi huolellinen tätä levittäessä. Koska jos olet yhtä kärsimätön ja kiireinen kuin minä, voi sullekin käydä näin:

Jos siis halua satsata itseruskettavaan, voin todellakin suositella tätä. Hinta on korkeampi kuin perus itseruskettavilla, mutta korkeamman laadun huomaa heti. Kauhulla odotan jo sitä päivää kun oma purkkini tyhjenee! 

Entä löytyykö lukijakunnasta yhtä innokkaita itseruskettajia kuin minä? :)


Ps. St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse voitti Elle Beauty Awards 2012 Aurinkotuotteet + Itseruskettavat tuotteet: Satsaa -kategoriassa! ;)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vaikuttaa siltä, että tuo on melko riittoisaa tavaraa, koska säilyy hyvin iholla, eli ehkäpä uskaltaisin satsata..? Ja mulla on muutenkin tapana käyttää "eniten näkyville" alueille vähän tasokkaampaa ruskettajaa ja vähemmän näkyville (esim. vielä näin keväällä jalat) jotain halvempaa. :D
-Satu

krista kirjoitti...

kiitos vinkistä täytyy tilata tuote. kun täälä landella asustelen. :)

Kaisa kirjoitti...

Olen jo kauan haaveillut täydellisestä rusketuksesta, ja nyt kevään tullessa olen innostunut yhä enemmän itseruskettavista. Minä olen kokeillut vain Doven ruskettajaa, joka oli ihan ok, mutta siinä ongelmana oli juurikin tuo päivätolkulla läträäminen sekä erittäin paha haju!

Vieroksun itseruskettavan levittämistä kasvoille, ja tähän asti olenkin tyytynyt vain säärieni piristämiseen. Voitko laittaa ennen/jälkeen kuvaa kasvoistasi itseruskettavan kanssa? Mitä kasvoille levityksessä tulee ottaa erityisesti huomioon? Kulmakarvat, hiusraja?

Minulla on aika epäpuhdas iho, voiko itseruskettava tukkia ihoani entisestään?

Kiitos jo valmiiksi:)

Erika kirjoitti...

Satu, niinpä! Jos näin ihanan "rusketuksen" saa niin kannata satsaamaan. Onhan tää terveellisempääkin kuin auringonotto ;)

krista, no eipä mitään! Tiedän miltä tuntuu asua landella :D

Kaisa, mäkin oon ennen käyttänyt Dovea ja aina on ottanut päähän se haju. Sen jälkeen sitten kaikki vaatteet ja lakanatkin haisee itseruskettavalle. Voisin laittaa tätä myös kasvoihin, kerään vain ensin vähän rohkeutta, onhan tää niin tujua tavaraa :D

Enkä todellakaan usko, että itseruskettavalla olis mitään negatiivista vaikutusta ihon puhtauteen. Itse en ainakaan ole huomannut mitään vaikka kärsinkin pari vuotta sitten vielä aknesta. Niin ja jos ruskettava on yhtä tujua kuin tämä niin tavallisella kosteusvoiteella voi "herkimmät" alueet peittää. Esim hiusrajan, kyynärtaipeet, polvitaipeet ja kyynärpäääe. Silloin itseruskettava ei tartu ja imeydy niin helposti, eikä rusketus näytä epäluonnolliselta muutoin vaaleilla alueilla :)

Henriikka kirjoitti...

SExyhairilta löytyy rusketussuihke joka siis ilmestyy völittömästi iholle ja sisältää pientä hohtoa. Tuli kesällä todettua aika ihanaksi tuotteeksi. Ja hintakin on joku reilu 20€

Erika kirjoitti...

oo, en oo kuullutkaan! mistähän sitä voi ostaa..

Henriikka kirjoitti...

Kyl sitä varmaan löytyy aika monesta paikasta missä sexyhairia myydään..ainakin meillä on sitä myynnissä :)