lauantai 17. maaliskuuta 2012

Milk Maid Braid

Ihan ensiksi halua pyytää anteeksi blogini laiminlyöntiä. Olin Helsingissä siskoni luona, eikä hänen tietokoneeltaan postata mun hermoilla yhtään mitään. Se on niiiiiiin hidas! Lähdin siis Helsinkiin katsastamaan luonnonkosmetiikan uutuuksia Polhem PR:n järjestämään lehdistöpäivään. Sain mukaani aikamoisen läjän tuotteita, joita esittelen täällä myöhemmin :) Käväisimme myös muotinäytöksessä, josta voi lukea lisää Johannan blogista ja siskoni Irenen Iltalehdelle kirjoittamastaan jutusta.

Mun on jo kauan pitänyt tehdä juttu ns. milk maid -leteistä (maitotyttöletti kuulostaa tyhmältä, joten käytän termin enkunkielistä versiota). Ihastuin tähän kampaukseen, kun näin sen viime kesänä Sandralla. Olimme nimittäin samoissa häissä, enkä voinut olla ihastelematta (lue: kadehtimatta) Sandran kauniita hiuksia. 

Tässä siis hyvä tutorial-video, kannattaa katsoa :)


Itse tarvitsen näiden lettien tekemiseen klipsipidennykset. Muutoinhan tämä kampaus on todella helppo toteuttaa ja onhan tämä super tyylikäskin ;) Julkkikset näyttävät mallia: 


Mä tykkään siitä, että etuhiukset jätetään vapaiksi, niin kuin Mary-Kate on tehnyt. Sillä saa aikaan ihanan luonnollisen viimeistelyn :)

Iskeekö kampaus muihinkin, kuin muhun? :)

Ps. Ire, osta uusi tietokone.

16 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

En ensin kyl lämmenny tälle tyylille yhtään, mut toi Mary-Katen versio näyttää kauniilta. :) Sen verran helpon oloinen kampaus, et varmaan pitää joskus kokeilla, jos mun hiukset tohon riittää, ja yrittää just tavoitella tollasta rentoa vähän räjähtänyttä lookia! Kiitos tästä vinkistä, varmasti aika tyylikäs kesäksi :)

Pinja Heinilä kirjoitti...

Oi vitsi, haluisin kokeilla mut ei tukka eikä taidot riitä :s :D

http://iwakeupagain.blogspot.com/

Irene kirjoitti...

hei mietin jo ennen ku luin tän et voisiks tehä tollasen mulle sinne gaalaan??

Erika kirjoitti...

Tanja, eipä mitään :) Joo nimenomaan kesällä tää on niiiin ihana!

Pinja, tää on kuule niin helppo et pienellä harjoittelulla jo saa hienon lookin! Mutta tukkaa tässä kyllä tarvitaan :/

Ire, joo jos alotetaan joskus 12 valmistautumaan :D TUlee varmaan kiire ku omaki tukka pitää laittaa. Paitsi et tää on kyl tosi nopsa.

Anonyymi kirjoitti...

Meikä on tehnyt tällaista samanmoista lookkia sillä hankalammalla tavalla aika useesti. :D Eli oon tehnyt sellaista hollantilaista lettiä pään ympäri. Pysyy paljon paremmin kasassa ja ei jää sellaisia ikäviä sotkuja minnekään. (--: Menee tosin kädet aivan solmuun, kun yrittää tuolla niskassa vekslata :D

Tuossa on tutoriaali sellaiseen, jos et tajunnut selitystäni :D
http://www.youtube.com/watch?v=B3J9aGjX_tc

Erika kirjoitti...

Oho no toi vaikuttaa kyllä kymmenen kertaa vaikeammalta tavalta tehdä nää letit :D Mutta oon kyllä ajatellut kokeilla joskus totakin! Kiitti videovinkistä, tolla tekijällä näyttää olevan muitakin hyviä videoita tuolla :)

Irene kirjoitti...

mä oon 12 lounastauolla - töissä. arrgggh

Tanja kirjoitti...

Kokeilin... hiukset loppu kesken puolessa välissä, vaikka luulin että ne riittäis ihan hyvin, ja muutenki tuli vähän, hassu :D Tai siis ihan kivan hauska tyyli, mut ehkä vähän liian boheemi mun makuun :D

Anonyymi kirjoitti...

Siis toihan on Tymoshenko-tukka :D

Erika kirjoitti...

Heh, ei ihan :D Pääministerin tukka on hieman konservatiivisempi ja varmaan eri tavalla tehty.

Mannele kirjoitti...

Kiitos videolinkistä,
pääsin vihdoinkin kokeilemaan :D

Erika kirjoitti...

Eipä mitään, toivottavasti onnistuu :)

Tiuh kirjoitti...

Helpon näköinen tyyli laittaa hiukset.. Tosin taidan odotella siihen asti että hiukset kasvaa vielä puolimetriä lisää niin voisi olla tarpeeksi hiustakin tuon tekemiseen :) Sitä vain mietin, että miksi hiukset piti aluksi taivuttaa latvoista? Onko sillä jokin olennainen merkitys?

Kiitos hyvästä blogista! Olen tainnut jäädä koukkuun :)

Erika kirjoitti...

Joo katoin tota kans ja mietin et miks ihmeessä niitä pitää taivuttaa. Ei siis mun mielestä oo mitenkään tarpeellista! Ihan suorillakin hiuksilla voi lähteä tätä tekemään.

Ja kiitos sulle, hyvä jos tykkäät :)

Anonyymi kirjoitti...

Olipa kiva, että törmäsin tähän postaukseen. Mulla on classic lenght-mittaiset hiukset ja huono mielikuvitus, joten helppoja tai ylipäänsä mahdollisia (olen varsin halukas varjelemaan hiusteni kuntoa, joten kaikki, mikä vaatii kuumuutta ja/tai tupeerausta on aika pitkälti poissuljettuja) kampausvinkkejä tulee liian harvoin vastaan. Tää sen sijaan onnistui ensimmäisellä yrittämällä, tiedän jo valmiiksi, että mut tullaan kesän aikana näkemään useaan otteseen maitotyttönä! :)
-R

Erika kirjoitti...

Jee no hyvä! :) Mekin tehtiin tällainen mun siskolle ja hyvältä näytti, täytyy varmaan jo pikkuhiljaa kokeilla itellekin :D