perjantai 23. maaliskuuta 2012

Padmé who?

Eräs turkkulaine ainejärjestö järjesti keskiviikkona opiskelijabileet, joiden teemana oli The Day of Legendary Heroes eli Euroopan parhaat supersankari/naamiais/teematiikeribileet (?) :D Ystäväni Katja päätti bileitä varten pukeutua Padmé Amidalaksi ja pyysi mua laittamaan tukan kuosiin. Älkääkä kysykö multa kuka Padmé on. Voin kylläkin heittää veikkauksen, että se on joku Star Wars -tyyppi.. Tällainen oli siis tulos: 
Eikä ollut mikään supervaikee tehdä. Voit itse kokeilla tehdä tätä kampausta soveltamalla aikaisemmin tekemääni nutturaohjevideota, joka löytyy täältä. En siis alussa laittanut kaikkia hiuksia donitsin sisään vaan jätin kaksi hiussuortuvaa sen ulkopuolelle. Ja kun olin pinnittänyt muut hiuksen donitsin ympärille, letitin hiussuortuvat kahdeksi letiksi ja kiinnitin ne vielä nutturan ympärille :) Pitäisiköhän tästäkin tehdä joku ohjeistus..
Natalie Portman vs. Katja!
Pssst, kannattaa olla kuulolla, sillä lähipäivinä käynnistän tämän blogin ensimmäisen arvonnan! Voin sen verran vihjata, että palkintopaketin teemana on aurinko- ja kesäfiilistely. Ihanaa!

8 kommenttia:

Evelyn kirjoitti...

Vautsi ! Hienosti toteutettu ! :)

Tanja kirjoitti...

Ohhoh, tällä Katjalla on paremmat vatsalihakset ku Nataliella! Vähänkö oon kade =P

Mut hieno versio tosta nutturasta, ehdottomasti saisit tehdä jonku kuva/video ohjeistuksen tuohon :) Noi letit vois olla hyvä apu ainakin mulle, kun tota nutturaa tehdessä en saa niitä kiertäviä osioita kauhean nätiksi, kun siihen jää hiusta vähän liikaa..

Erika kirjoitti...

Evelyn, heh kiitos :)

Tanja, no niin on! :D Mäki oon ihan kade. Joo mullakin joskus siitä nutturan tyvestä voi tulla vähän ruma, tää on kyllä hyvä apu peittämään sen :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuota... miks sun blogin nimi on NUDE kun käsittelet täällä meikkejä, joilla siis peitetään naamas alastomuus ja olemus (nude=alaston).
Sopis ennemmin nimeks johonkin ituhippieco-blogiin. xD

Erika kirjoitti...

tiedän mitä nude adjektiivina tarkoittaa. tässä yhteydessä nude viittaakin meikkaustyyliin, jonka nimi siis on nude.

Ansku kirjoitti...

Ihan mieletön! Osaispa itelleenkin tuollaisen vääntää. Sotkunutturat vaan on enempi meikäläisen alaa ;)

Erika kirjoitti...

No ei tää oo ees vaikee :) Pitää varmaan tehdä sellanen tutorial-juttu tästä.

Olivia kirjoitti...

Mistä saisi ostettua suht. koht. halvalla semmoisen hiusdonitsin?