keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Snowcrystalin uutuuskokoelma!

Laskeskelin tuossa juuri pari päivää sitten kynsilakkojani, ei ole kyllä hevin suuri kokoelma. Mutta onneksi tänään saapui postin mukana mukava lisäys pieneen kokoelmaani. Sain nimittäin testattavakseni muutamia Snowcrystalin kevään ja kesän uusia lakkoja plus gritter-lakan. Olen niin innoissani! Etenkin tosta oranssista taitaa tulla mun uus lemppari. Trendiväri, nääs ;)
Viimeisessä kuvassa kynsissäni on siis glitterin alla tuo Sweet Pumpkin. Tämä glitter tuo aluslakan sävyyn hieman kultaisen vivahteen ja mä niin tykkään noista isoista glittereistä :)

Tässä vielä kaikki kevään ja kesän 2012 sävyt. Sävykokoelmasta löytyy siis ihanien pastellien lisäksi kirkkaanpunainen klassikko ja tuo mun ihana oranssi. Snowcrystal-tuotesarjaan kuuluu siis myös erilaisia kynsienhoitotuotteita. Lakkoja ja hoitotuotteita löytyy KICKS-myymälöistä ja koska nyt ollaan NUDE-blogissa, tärkeää on myös tuotteiden hinta ;) Lakoilta hintaa löytyy 8 ja hoitotuotteilta 11 euroa. Lakkojen odotetaan saapuvan Suomeen myyntiin maalis-huhtikuun aikana

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos :)

Kissaämmä! kirjoitti...

Oranssi on kyllä megakiva väri kynsissä. Ja muuallakin!

Erika kirjoitti...

:)

No niin on! Ostin just oranssin color.buginkin :) Eli pian mun kynnet ja hiukset ja vaatteetkin on oranssit :D Oon ihan hullaantunut!

Johanna/Fashionweek2.0 kirjoitti...

glitterilakat näyttää pitkästä aikaa ihan superhyvältä!:)

Erika kirjoitti...

Niinpä! :) Mun haave on geelikynnet glitter-tipeillä, vähän niinku ne, jotka Irenellä oli vähän aikaa sitten. Ehkä vielä joskus panostan sellaisiin :)

Anonyymi kirjoitti...

Onkohan noita uutuksia jo Kick:issä?

Erika kirjoitti...

Lakkojen odotetaan saapuvan Suomeen myyntiin maalis-huhtikuun aikana :)

Anonyymi kirjoitti...

Voisitko tehdä sellaisen postauksen, missä näyttäisit miten hiuksiin saisi erilaisia lettikampauksia? Erityisesti ranskalaisilla leteillä. Olisi tosi iso apu :) t. nimim. tätä juuri yrittänyt ja nyt päässä linnunpesää muistuttava kasa :/

Erika kirjoitti...

Joo oonkin ajatellut tehdä :) Kuvin on vaan ehkä hieman vaikeaa neuvoa ranskiksen tekoa, mutta voin yrittää. Katsotaan koska ehtisin sellaisen tehdä :) Kiitos postaustoiveesta!