perjantai 25. marraskuuta 2011

May I introduce..

Näin blogin alkutaipaleella, haluan esitellä teille tuotteen, joka pelastaa mun päivän, lähes joka päivä. Maailman mahtavin hiustuote on nimittäin KC professionalin Four Reasons -sarjan Hair Powder! Eikä se maksa kuin kympin ja risat.
Tadaa! Jos hiukset ovat hieman rasvaiset --> Hair Powder. Jos hiukset ovat lättänät --> Hair Powder. Jos haluat rakennetta hiuksiin esimerkiksi kampausta varten --> Hair Powder. Tuote on ehdoton tällaisille suomalaisille hiirenhännille!

Seuraavaksi demonstroin tämän pelastajatuotteen käyttöä.


Lähes joka-aamuinen lähtötilanne. Tukka on lättänä kuin majavan häntä eikä mitään tunnu olevan tehtävissä! 


Vaihe 1. Ravista pulloa kunnolla! Tee sitten jakauksia ja suihkuta hiupuuteria tyveen joka puolelle päätä.

Vaihe 2. Näytä tyhmältä ja tupeeraa tyvi harjalla tai kammalla. Varovasti, ettei tukka ole seuraavaksi täynnä kaksihaaraisia.
 

 Vaihe 3. Valmis astumaan ulos ulko-ovesta! Ja täähän oli helppoa kuin mikä! :)

Ps. testasin muuten myös uutta Sunsilkin kuivashampoota. Ei toimi. Tai sitten en osaa käyttää sitä. Onko jollain muulla kokemuksia näistä tuotteista?

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tigin kuivashamppoo on myös jees,on pelastanut mun tukan muutaman kerran :) Taidan kyllä kokeilla tota sun esittelemää tuotetta,oon kuullu siitä paljon hyvää! :)

Erika kirjoitti...

Hmm oisko toi se, jossa on ollut ongelmia tyhjenemisen kanssa. Tai sitten puhun ihan puuta heinää. Four reasons on ainakin halvempi ;)

- Erika

Henriikka kirjoitti...

Rockaholicin kuivashampoot on mulla myynnissä tulleet bumerangina takaisin mut mä en ole vielä keksinyt jippoa jolla asiakkaat saa tyhjentymään ne itsestään? :D
Mulla itellä on sexyhairin kuivashampoo ja klippotekin,jota saa siis ihan marketista myös.
Toi sexy on siksi musta paras kun se ei jätä mustaankaan tukkaan jälkeä. Vaalealle tietty käy mikä vain ku ei se jauho niin paistamaan jää.

Erika kirjoitti...

No joo oon kans ihmetellyt tota! Myyjä varotteli mulle tosta Four Reasonistakin, että palautukseen vaan jos tyhjenee. Joku yleinen ongelma vissiin? Joku painesysteemi siellä kai pettää, or something..

Mitähän toi sexyhair maksaa, muistaks? Joskus sain kokeilla meinaan niiden shampoota ja se oli superhyvää mut sit ku näin hinnan ni ei enää ollutkaan niin hyvää :D

Henriikka kirjoitti...

Juu kyllähän tuosta sexystä pulittaa saa..oisko ulosmyyntihinta joku 27€,mut tosiaan tummaankin tukkaan toimiva eikä jätä jälkiä! :)

Erika kirjoitti...

Oh shit! Niin kauan ku mun tulot = opintotuki, pysyn halvimmassa mahdollisessa :D

Epe kirjoitti...

Four reasons on parhautta <3 näin lyhyesti ja ytimekkäästi ilmaistuna :D

Erika kirjoitti...

Hah no mitä sitä pidemmin sanomaan, samaa mieltä! :)

Esmi kirjoitti...

Käytin aiemmin four reasonsia, ja olin tyytyväinen. Harmikseni se oli päässyt tosta lähi liikkeestä loppumaan ja jouduin ostamaan toisen, kuinkas ollakaan just tuon sunsilkin kuivashampoon, ja täytyy sanoa että se on niin turha kapistus.

Joko se tosiaan ei toimi alkuunkaan tai sitten minäkään en osaa sitä käyttää :D

Erika kirjoitti...

Joo se on ihan kaameeta tavaraa! Ei toimi ja haiseekin niin pahalle :/