perjantai 25. marraskuuta 2011

Ensimmäinen Iltis-video

Ensimmäinen video on nyt siis julkaistu Iltalehden netissä. Videolla teen kullalla höystetyn pikkujoulumeikin. Jouduin leikkaamaan videolta pois todella paljon, toivottavasti se ei tunnu silti liian pätkittäiseltä. En tajunnut, kuinka vähän mä oikeasti saan pälpättää, että videon pituus pysyy annetuissa rajoissa!

Videoon pääset siis tästä.



Tässä vielä lähikuva meikistä :)


7 kommenttia:

Tanya kirjoitti...

Blogisi on upea!
Onneksi olit kirjoittanut kuivashampoista postauksessasi! Olisin muuten kokeillut sunsilkia! Kiitos!

Itsekin aloitin vasta blogin pitämisen!
tanyacisu@blogspot.com

Eveliina kirjoitti...

Oot tosi ihana tossa videolla :D!
Kiva blogi ja hauska toi profiiliteksti, hehe.

T. Yks toinen landepaukku

roosa kirjoitti...

Mukavan tuntunen blogi sulla! :)

♥ justfashion-nothinelse.blogspot.com

María kirjoitti...

ois kovinkin kiva jos jatkossa et leikkais juurikin noita tekovaiheita pois, ei se meille kaikkein avuttomimmille riitä että kerrot mitä teet ja -simsalabim- se, onkin jo siinä :--) eli ihan kunnon videoita kokonaisine turoiaaleineen, harmitti etenkin kun et ollenkaan näyttänyt miten se kolmiomainen varjostus todellisuudessa tehtiin saati irtoripset kiinnitettiin!

muuten vaikuttaa kovinkin hyvältä, odottelen innolla uusia postauksia :)

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Ihanaa! Mun ekat kommentit! :)

Moi Tanya! Voi kiitos miljoonasti! Kivaa saada heti positiivista palautetta niin tiedän, että oon ainakin suht oikeilla raiteilla :D Joo en tajua tota Sunsilkiä kyllä yhtään, ei mitään vaikutusta!

Moi Eppu! Hah en oo itse ees uskaltanut katsoa sitä vielä :D Landepaukku oli mun poikaystävän Ollin idea (itse siis on Espoosta) et en tie oisko siitä pitänyt ottaa nokkiinsa..

Moi roosa! Kiitos paljon, toivottavasti jaksat surffailla täällä jatkossakin :) Sullakin kivan näkönen blogi, sairaan hieno banneri!

Moi Maria! Joo tosta tuli tosi pätkittäinen, osittain siksi, että mulle annettiin minuuttimäärä, jonka toi video saa kestää. Eli jos 20 minuutin meikki piti tunkea 4 minuuttiin ni leikkauksiahan siinä oli edessä :/ Ensi kerralla yritän puhua ja tehdä samaan aikaan ja tiivistää hölötystä muutenkin. Irtoripsistä ainakin meinaan tehdä vielä kunnon postauksen, ne on sen verran kinkkinen juttu :) Ja aion ottaa selvää, voisinko julkaista ne videot kokonaisuudessaan täällä mun blogin puolella.

T. Erika eli Ere eli Lilli

Anonyymi kirjoitti...

Oot niin kaunis. t. 22v tyttö stadista

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Vau, kiitos miljoonasti! :) t. 22v tyttö turusta