torstai 26. huhtikuuta 2012

Kaviaarimanikyyri

Kaviaarimanikyyri-nimi aiheutti aluksi mussa lähinnä puistatuksia - mätiä kynsissä, hyi. Mutta kun tarkastelin asiaa lähemmin tajusinkin, kuinka siistiltä tuo manikyyri näyttää! Kattokaa ny:


Tämän kolmiulotteisen manikyyrin toi ensimmäisenä markkinoille Ciaté, jonka tuotteita ei ilmeisesti saa ainakaan mistään suomalaisesta verkkokaupasta (korjatkaa, jos oon väärässä). Mutta ehkä tän voisi toteuttaa ihan tavallisilla askarteluun tai kynsikoristeluun tarkoitetuilla mikrohelmillä? :D Pitääkin muistaa ensi kerralla, kun menen Tiimarin ohi. Laitan tähän vielä videon, jossa näytetään miten kaviaaripalloja lisätään kynsiin ja kuinka cooleilta ne sitten näyttää!


Onnistuiskohan näillä..


17 kommenttia:

Serafia kirjoitti...

Ciate ei kuulemma ollut ensimmäinen. Tai no ehkäpä ensimmäinen joka myi, mutta no joo. Tuolla lisää. http://the-swatchaholic.com/?p=5640

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Joo mäkin oon tollaseen manikyyriin nyt pari kertaa törmännyt, mutta soriaan Ciaté on ensimmäinen, joka toi tollasen paketin markkinoille :)

taru kirjoitti...

tosi hienot !!tiiätkö yhtää et jos käyttöis normaalei pikkuhelmii ja kynsilakkaa nii pysyiskö ne helmet kii vai kannattaisko laittaa kynsiliimaa siihen välii?:)

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Hmm en kyllä usko, että siihen tarvii kynsiliimaa. Kunhan laittaa kaksi kerrosta lakkaa. Ja ennen kuin toinen kerros on kuivunut, sirottelee päälle helmet. Ja helmien pitää olla sit toooooosi pieniä! Eli ei mitään perus kaulakoruhelmiä :D En siis oo kokeillut tätä itse, mutta luulisin, että noin se onnistuisi :)

Karla kirjoitti...

Todella mageen näköset! Onnistuisikohan toi geelikynsiä laitettaessa? :)

Anonyymi kirjoitti...

Oon löytäny uuden rakkauden, sun blogin! Selasin samantien koko blogin läpi ja jään ihan varmasti seuraamaan, tänks ! :)

-Nonna

Helimaritta kirjoitti...

En tiedä. Onko toi niin käytännölliset. Eikö toi pinta ole kovin rosoinen?
Myydäänkö noita ,missä ?
Ei ainakaan heti innosta , mutta täytyisi varmaan kokeilla.

Anonyymi kirjoitti...

Laitatko pliis sitten postauksen kun oot kokeillut! Tämmönen peukalo keskelle kämmentä syntynyt tarvitsis tarkempaa ohjetta :D

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Karla: en osaa sanoa. Kannattaa kysyä asiasta manikyristiltäsi! :)

Nonna: Kiitos ihanasta kommentista! Kiva että tykkäät! :)

Helimaritta: Ei ole käytännölliset, mutta ei hienojen kynsien aina välttämättä tarvitsekaan olla ;) Kuten tekstissäni jo sanoin, en ainakaan vielä tiedä suomalaista verkkokauppaa mistä näitä olisi saatavilla.

Anonyymi: Laitan laitan! :)

Anonyymi kirjoitti...

Nonparellit kehiin lakan kanssa vapuksi! <3

Anonyymi kirjoitti...

On mukava löytää laadulla tehty blogi joka avaa näin miehellekin vähän sitä vaivaa mitä naiset näkee itsensä ehostamisen kanssa.

Joten tsemppiä vaan blogin kirjoitukseen ja hyvää kevättä!

-Ville

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Hah no enpä ajatellut, että tästä vois olla hyötyä miehillekin :D Kiitos kivasta kommentista ja hyvää kevättä myös sulle Ville :)

Anonyymi kirjoitti...

Jos saan kysyä niin miten saat nuo kuvat muokattuu tollee niiku esim tossa toi kynsilakka ja helmet? miten rajaat ne?

Mukavaa Vappua sulle! :)

Anonyymi kirjoitti...

Wow mitkä kynnet tolleen sais tehtyy! Ite ihastuin noihin valkosiin, voishan sitä joku päivä koittaakin :)

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Mä en nyt tajua mitä tarkotat noiden kuvien rajaamisella. Siis oon ihan normaalisti leikannut ne photoshopissa.

Aliisa kirjoitti...

Kas, mä jotenkin oletin, että noi helmet on kynsilakan seassa, mutta tuo vaikuttaa todella sellaiselta tekniikalta, että sen voi toteuttaa ilman Ciatétakin, jos tuollaisia minihelmiä kerran myydään jossakin. Kiinnostavaa!

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Joo mäkin mietin ihan samaa sillon ku tähän ekan kerran törmäsin! Mut tosiaan, tän vois ihan varmasti toteuttaa tavallisillakin minihelmillä :)