torstai 9. helmikuuta 2012

Tuotepettymys: GOSH Glamorous Eye Shadow

Onko teille koskaan käynyt niin, että uuden ihanan meikkituotteen kotiin tuotuanne kokeilette sitä ja huomaatte, että se on aivan täyttä skeidaa? No mulle on, aika useastikin. Vois sitä päähän ottamisen määrää. Ajattelin siis jakaa tuskaani täällä blogissani ja keksin postaussarjalleni oikein nimenkin: Tuotepettymys. Keksiskö joku jonkun paremman nimen? :D

Ensimmäiseksi kritiikin kohteeksi joutuukin GOSHin Glamorous -luomiväri, sävy 10 Gold, jonka ostin ensimmäistä Iltalehden videota varten. Eikä ollut muuten ihan halvimmasta päästä tämäkään tuote, yli kympin se muistaakseni maksoi. Enkä ole käyttänyt kertaakaan. Taas yksi turha purkki jo muutenkin ahtaaksi käyneessä meikkiboksissani :( NAAH!

Tästä GOSHin luomiväristä ei irtoa mitään, siis toistan: EI MITÄÄN. Nappi on kivikova ja vaikka kuinka hinkkasin, sain ainoastaan tällaisen pienen häivähdyksen kädelleni. Piti oikein ympyröidä kohta, johon tuotetta yritin lisätä, eihän sitä muuten edes huomaa! Jotain pientä glitteriä mä siihen kovalla työllä ja tuskalla sain, ja nyt se vähäkin on jo kadonnut kädeltäni.. Arvosana: HYLÄTTY potenssiin viis.



















JAA KOKEMUKSESI. Jos siis tunnet tuskani ja sinulle on käynyt joskus samanlainen harmitus kosmetiikkaostosten jälkeen, kerro siitä. Tiedetään sitten kaikki mitä tuotteita ei kannata ostaa!

20 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on vähän samanlaisia kokemuksia Goshin luomiväreistä... Samalla hinnalla saa Isadoran luomivärejä, jotka on paljon parempia!

Anette kirjoitti...

Minulla on tuo Glamourous Eye Shadow sävyssä 18 Petrol. Hyvin pehmeästi siitä irtoaa väriä, mutta se on aika hailakka ja sellaisena pysyy vaikka kuinka kerrostaisi. Nätti sävy on, mutta jos kaipaa enemmän pigmenttiä niin kehottaisin kyllä kääntymään muiden merkkien puoleen :) Mutta Goshin kynsilakat on rakkautta!

Hutiostoksien analysointi on hankalaa, kun usein laatu voi vaihdella paljonkin saman merkin sisällä. H&M ja We Care Icon ovat aiheuttaneet minulle ketutusta, mutta toisaalta olen kuullut myös kiitosta muiden sävyjen pigmentistä. Paras aina jos pääsee räpläämään ennen ostoa, tyyliin yhdeksän kymmenestä swatchaamastani Viva La Divan luomiväristä olivat mielestäni liian haaleita, mutta yksi olikin sitten varsinainen helmi :)

Jenna kirjoitti...

kastele väriä ja kokeile uudestaan, hopeinen toimi itselläni sellai paremmin :)

Anonyymi kirjoitti...

mulla taas on käynyt meikkivoiteiden kanssa liianki usein että luvataan jotain ja tulos ihan muuta. meikkivoiteita siis ainakin 4 tällähetkellä kaapissa vain tilaa viemässä. esim. maybelin 24H luvataan mainoksessakin että pysyy kokopäivän ja ettei "halkeile" iholla, kissun pissu sanon mä, heti ku sain meikkivoiteen nassuuni alkoi halkeilu, niinku sementti halkeamia nassussa. T:krista

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Joo mä oon kyllä aina ollut kova Isadora-fani noissa luomivärijutuissa. Samalla hinnalla tosiaan saa enemmänkin nappeja ja paljon parempia!

Anette: Mäkin tykkään GOSHin kynsilakoista! Tosin aika nopeesti on mennyt huonoksi toi mun musta :/ Joo totta, että samankin tuotelinjan tuotteet voi olla erilaisia, mutta mun mielestä valmistajan pitäisi taata tasaista laatua koko linjassa. Että jos ostat yhden hyvän tuotteen ni seuraava samalta merkiltä on myös yhtä hyvä :)

Jenna, joo oon kokeillut tota veden kanssa, mutta ei auttanut kun nappi on niin kertakaikkisen kova. Varmaan siitä saisi irti tavaraa jos sitä vaikka rikkoisi jollain terävällä, mutta mä haluun luomivärin jonka käyttöön ei tarvita sataa kikkaa.

Krista, joo noi on aina pahoja kun kaupassa ei voi testata just esimerkiks meikkivoiteen kestävyyttä. Mut hyvä vinkki, koska oon just menossa ostamaan uutta meikkivoidetta, niin en ainakaan sitten osta tota :)

Anonyymi kirjoitti...

Ostin tuon 6 eurolla äskettäin alekorista ja ajattelin, että sävy on aika kiva ja pigmenttiä sopivasti. :) Ei MACin luomiväreissänikään ole pigmenttiä sen paremmin.

Martina kirjoitti...

Kovat luomivärit on kyl niin perseestä revitty ylläri kun vaan voi olla. Mun kohdalla ainakin Lumenen luomiväriduot on ollut ihan susia, vihaan niitä yli kaiken :D Niistä ei irtoo väriä vaikka taltalla hakkais. (Ne uudet solot, joiden pinnassa on sitä aaltomaista kohokuvioita sen sijaan vaikutti toimivilta.)

Myös joku kynsilakka, joka ei peitä seitsemännelläkään kerroksella vie järjen.

Ja kivikovat rajauskynät, joista ei irtoo väri!

Ja väärän sävyiset meikkivoiteet / peitevoiteet ketuttaa tietty kans, mutta siinä ei sitten voi syyttää ehkä kun itteensä :)

Anonyymi kirjoitti...

joo älä vaan erehdy siihen. nivean 24H pysyy kyllä arvosanalla 9/10, täyttä en anna koska mulla on rasvanen iho ja siihen ei oo kukaan keksiny mitään oikeesti.
t:krista

Carolin kirjoitti...

Haha, tuttu tunne. Sen jälkeen tunnen vähän syyllisyyttä "no ei ois taas tarvinnu ostaa jotain uutta"..hmm... No onneks löytyy aina joku ystävä joka haluu tuotteen vaikka se oiliskaan mainio :D kiva blogi muuten :)

http://minboudoir.blogspot.com/

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Hah Martina, en vois olla enempää samaa mieltä noista kaikista! Mäkään en oo Lumenen luomiväreistä välittänyt, paitsi sitten just näistä aaltoilevista! Ne on tosi hyviä, mut varmaan se muoto vaikuttaa niin paljon niiden käyttöön :) Ja joo toi kynsilakkajuttu ja rajauskynät! Nykyään käytän kyllä aina nestemäisiä, en kestä kynäkajaleita ku niillä saa sit hinkata ihon melkein punaiseksi. Meikkivoiteiden kohdalla tajusin pari vuotta sitten, että kannattaa kääntyä niiden meikkaajatyyppien puoleen siellä kaupassa. Mulla ei nimittäin oo mitään mahista löytää oikeaa sävyä ilman apua :D

Krista, mulla ei kyl oo ollut meikkivoiteiden pysyvyyden kanssa ongelmia. Haluisin vaan sellasen joka ei olis liian matta ja peittäisi just sopivasti. Eli tänään saan varmaan etsiä ihan hyvän aikaa täydellistä meikkivoidetta..

Kiitos Carolin :) Totta myös toi! Mut jos tuote on tosi huono ni ei sitä oikeen viitti laittaa kiertämäänkään :D

Tiia kirjoitti...

No jopas jotain. Se on kyllä kiva että näitä huonojakin kokemuksia jaetaan, ettei sitten itse mene ostamaan jotain surkeaa :)

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

No niinpä, ei voi kaikkea aina vaan hypettää ;) Faktat tiskiin!

Anonyymi kirjoitti...

PAKKO varoittaa kaikkia tästä maailmankaikkeuden kököimmästä meikkituotteesta: Max Factorin Smoky Eye Effect luomiväripuikko, jossa siis samassa pakkauksessa kaksi eri väriä. Täyttä skeidaa sanon minä! Sitä ei saa ensin levitettyä tasaisesti millään, vaikka olen kokenut meikkaaja, ja sitten kun saat jotenkuten kelvollisen tuloksen, pysyy väri tasaisena noin 10 minuuttia ennen kuin pakkautuu luomivakoon. Ja siis käytin pohjustusainetta yms. Melkein itku pääsi kun tämä on niin HUONO! Sinne meni 12 euroa kankkulan kaivoon, älkää sortuko samaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kokeilepa kostuttaa värinappia, Nelliina ainakin oli saanut jostain luomiväristä kunnon pigmentit irtoamaan kun laittoi sitä kostealla siveltimellä.

Anonyymi kirjoitti...

Krista: Mulla on kanssa sama ongelma meikkivoiteiden kanssa! Ilmaisin turhautumisen eräälle paikallisen Sokoksen kosmetologeista ja hän sanoi, että se johtuu just siitä, että iho on niin rasvainen, että meikkivoide lähtee "liitämään" vaikka sen kuinka kiinnittäisi puuterilla ym keinoilla. Hän vinkkasi mua kokeilemaan tuollaista kiinteää meikkivoidetta ja jättämään ne nestemäiset kokonaan pois. Nyt on ollut kohta vuoden käytössä Joe Blascon kiinteä meikkivoide ja voin sanoa, ettei mulla ole ollut näin hyvää meikkivoidetta koskaan elämässäni! Onhan tuo tyyris, mutta tuotetta ei tarvii laittaa kun ihan kevyesti että saa jo kunnon peittävyyden eli se riittää pitkään. Mulla tosiaan vuoden ollut käytössä eikä näy edes pohjaa. Eikä "liitele" enää meikki kasvoilla ja pysyy hyvänä koko päivän.

Sun kannattais kysäistä vaikka tuotetta myyvältä paikalliselta taholta jos ne voisi laittaa sulle tuotetta näytteeksi pieneen purkkiin niin saisit kokeilla sitä sitten rauhassa kotona : ) Niin ei tule pettymyksiä. Täällä päin ainakin onnistuu!

T. Nana

Roosa kirjoitti...

IHAN SAMA ONGELMA! Ostin GOSHIN samanlaisen luomivärin, kun sulla en muista nyt sävyä, mutta oli valkoisenharmaa, no laitoin sitä luomille ja ei tullu mitään! Se oli ihan törkeen kova.. pikkasen tuli glitteriä, mut ei sitä väriä! Ja oli aika kallis kyllä.. ärsytti ihan hirmusesti.

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Huomio kaikki: Max Factorin Smoky Eye Effect luomiväripuikkoa ei kannata ostaa! Kiitos varoituksesta :) Tätähän varten nämä postaukset ovat.

Joo on kokeiltu vesikikkaa. Se on silti todella kova ja saa nähdä liikaa vaivaa yhden luomivärin käyttöön.

Nana, kiitos vinkeistä! Mäki voisin käydä pyytämässä tota Blascoa kokeiltavaksi, ihan mahtavaa jos se onnistuu! Koska munkin pitäisi kyllä kauan ja hartaasti harkita sen ostamista mun rajallisen budjetin takia :/

Roosa, I know! Joo glitteriä mäkin sain hirveellä hinkkaamisella irti mut ei muuta. Vitsi kun voi olla huono tuote >:(

Sirpa kirjoitti...

Joku mainitsi Joe Blascon meikkivoiteet, että ovat hyviä, mutta kalliita.

Samaa mieltä.

Edullisemmin olen tilannut täältä:
http://www.camerareadycosmetics.com/proddetail.php?prod=JoeBl-BlascoUltraBase
21,99 dollaria = alle 17e + postikulut

Täältä löytyy 43,74e
http://www.netkosmetiikka.fi/advanced_search_result.php?keywords=joe+blasco+meikkivoide&x=0&y=0&gclid=CL-o0rSMoq4CFQUwmAod8SQESQ

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Ojjoj! Kiitos Sirpa! Vitsi, pitäiskö oikeesti nyt sit tilata. Tiedän itsekin, että noi on todella hyviä tuotteita. Eikä oo käytetty eläinkokeita :)

Mjeeh kirjoitti...

Etteks te sitten kokeile testereitä, vai miten noi luomivärien ja rajauskynien koostumukset tulee niin yllätyksenä??