tiistai 7. helmikuuta 2012

Isadora Eye Shadow Quartet

Heräteostosten aika jatkuu. Tällä kertaa kassalle tuli kiikutettua Isadoran Eye Shadow Quartet, sävy 61 Golden Sunset. Olen aina pitänyt Isadoran luomivärejä hyvinä niin laadultaan kuin hinnoiltaankin. Tämä kvartetti maksoi vähän päälle 12 euroa (tais olla alennuksessa).


Pigmenttiä riittää, niin kuin Isadorissa yleensä. Vähän mua kyllä harmittaa toi valitsemani sävy-yhdistelmä. Olisi ehkä pitänyt miettiä sitä kauemmin kuin 20 sekuntia :D Tummin sävy näyttää iholla vähän liian punertavalta ja tota kullankeltaista en luultavasti tule käyttämään juuri koskaan. Lisäksi lopputulos on mun arkimeikkiini liian glitterinen, mutta toisaalta juhlameikkiin tää paletti sopii mainiosti!

Seuraavaksi pari kuvaa tällaisesta pika-Isadora-silmämeikistä :)



Mukana tuleva aplikaattori on ihan peruskamaa. Itse kuitenkin olen sellainen sormivärimaalailija, että tulee käytettyä aplikaattoreita vain tarkimmissa hommissa.

 



Niin sitten vielä vähän tosta GOSH-luomiväripuikon ihanuudesta, josta kerroinkin jo aiemmassa postauksessa. Ihan mahtava tuote luomivärin pohjustamiseen! Helppo ja nopea ja mitä kaikkea :) Katsokaa nyt kuinka paljon enemmän luomiväristä saa irti, kun ihon pohjustaa kunnolla! Ylempänä siis paletin sävyt ilman pohjustusta ja alempana GOSH-puikon kera.                  


Huhheijaa ja taas jatkuu kandi-seminaarin teko. Pian lähtee järkinen! Mutta kun se on keskiviikkona ohi, palkitsen itseni ostamalla kunnollisen meikkivoiteen! Ehdotuksia kaipaillaan :)

15 kommenttia:

jenny kirjoitti...

Heips, mikähän on tämän lakan sävy:

http://nudeblogi.blogspot.com/2012/01/lumene-gloss-vol-2.html

On meinaan sen verran ihana että taidan hakea saman itsellenikin :)

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Oho, on näköhään unohtunut kirjottaa se tonne. Sävy on 5 Lähelläsi. :)

Martina kirjoitti...

Tosi nätti meikki :) Sulla on aina hyviä (silmämeikki)kuvia - valoisia ja tarkkoja.

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Kiitos kiitos :) Joo oon varmaan saanut niin monet luennot mun isältä valokuvien ottamisesta, et jotain on jäänyt mieleenkin :D Eli paljon valoa ja jalusta on kaiken a ja o! Sillon vähän huonommallakin kameralla voi saada hyviä kuvia. Tosin joskus kyllä haluun vielä hankkia sen järkkärin :)

Tytti Tuuli kirjoitti...

Hei! Kun sä teet näitä meikkikokeiluita ja annat samalla meikkausvinkkejä, (joista tykkään ja useimmat toimii jopa mulla!)Niin teeppä joku kerta postaus rave/cyber-meikeistä.Arabic-meikkauksia pystyy hyvin tekemään esim.tolla Kiss Touch-paletilla, mikä mullakin on.Vaikka oli halvat meikit, niin kyllä toimii, varsinkin kun testasin tota vedellä kosteuttamista, kiitti siitä vinkistä :) Ja kun kirjottelet myös hiuksista, niin kokeileppa suoravärejä myös ;) Mutta kiitos noista sun vinkeistä, ne todella toimii!

Anonyymi kirjoitti...

Kiinnostaisi kans että oletko värjännyt kulmakarvat vai laitatko niihin jotain esim kulmakynää?

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

En oo värjännyt, tässä olen luultavasti käyttänyt kulmakynää ja ehkä myös luomiväriä kulmiini :)

Eikä Breeze, oon unohtanut vastata sulle! Joo noita suoravärejä voisin ainakin kokeilla, en tiedä onko rave/cyber ihan mun aluetta :/ Mut hyvä jos vinkit on auttanut :)

Tytti Tuuli kirjoitti...

Suoravärit on oikeesti tosi hauskoja, niis on vaan se huono et ne ei kestä kovin pitkään, pari ekaa päivää ne on just perfectot ja sit ne haalistuu, toi pinkki mikä mullaki nyt on päässä, ni se oli aluks liian tumma, mut parin pesun jälkeen ihanat, nyt ne on jo semmoset oranssi-possunpinkit :D Muistan nähneeni jossain sulla kuvan, mis näky et olis ollu juurikasvua, joten kysyn et värjääks jollain tietyllä värillä, vai onks sul luonnostaan noin vaaleet, en muista enää, on niin pitkä aika kun ollaan nähty/oltu tekemisissä... :D

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Mä oon ajatellut kokeilla noita "hiusluomivärejä", eli esim. COLOUR.BUG-nimistä tuotetta. Niillä saa vaikka vaan yhdeksi illaksi väriä hiuksiin ja se lähtee pesemällä pois :) Ei mulla luonnostaan enää oo kovin vaaleet. Kesäisin juurikasvu aina vaalenee auringossa mut näin talvisin hiukset on aika tummat. Eli värjäilen hiuksia mut yleensä pidän tahallani tummempaa tyveä ni ei tarvii sit värjätä koko ajan juurikasvun takia. Hah no en mäkään muista koska ollaan viimeks nähty! Varmaan yläasteaikoina! :D

Tytti Tuuli kirjoitti...

Doddi, täytyy oikee googlettaa toi nimi :D mä osaan aina pilata mun tukkani! Eka saan kasvatettuu kivan pitkäks ja sit ku oon värjänny ne ruskeiks tai punaseks ja sit haluun blondiks, ni kas kummaa ku saan poltettuu aina ne pilalle niin hyvin et on pakko leikata pois, sit oon näyttäny sen jälkeen ihan pojalta! siit tulee sellanen oravanpyörä mist ei pääse pois! :S Kattoo kuin kauan nyt jaksan kasvattaa ja olla tekemättä tukalle mitään tän suoravärin jälkee :D Ja kun oon läytäny uuden harrastuksen, niin muil on ihan sika pitkät letit ja mä vaan palloilen lyhyellä tukalla, jossa näytän ihan paisuneelta pullataikinalta kun kerty noit raskauskiloi :// not kuud...

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

No yritä nyt kasvattaa ees sen verran et sit voit ostaa vaikka hiustenpidennykset :) Joo äläkä nyt polta tukkaas! Muakin aina pelottaa ku blondaan et missäköhän kunnossa mun hiuksen sen jälkeen mahtaa olla :/ Kotona tuntuu et tukka menee aina huonompaan kuntoon ku kampaajalla. Minkäs harrastuksen oot löytäny?

Tytti Tuuli kirjoitti...

Juu, en enää värjää kotona nyt kun täällä U:gissa on paremmat kampaajat kuin harjavallas. Mä löysin hiphop tanssin, se on ihan sika hauskaa, vielä ku pysyis muitten perässä :P http://breeze89.blogspot.com/, tuolta voit lukee tarkempaa, jos siis kiinnostaa xD

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Voi vitsi mäkin oon meinannut joskus koittaa! Jollekin tanssikurssille olis kyllä kiva joskus mennä :) Joo oonki katellut sun tekstejä tuolla!

Anonyymi kirjoitti...

Voisitko kertoa tarkemmin millä pohjustat nuo silmäluomesi ennen luomiväriä? Täytyisi ostaa itsellekkin joku pohjustus juttu.. :)

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Postauksessa kerrotaa :) Goshin luomiväripuikkoa käytin.