tiistai 31. tammikuuta 2012

GOSH-puikkonen

Jeejeejee oon taas niin täpinöissäni mun uusista meikkiostoksista! :) Ostin Martinan mulle suositteleman Goshin luomiväripuikon, jolla saan tavallisen luomivärin tarttumaan paremmin luomeen ja väristä tulee intensiivisempi. Näin Martina ainakin mainosti :) Ja hyvin kyllä tuntui toimivan, kun pikaisesti kokeilin sitä eilen. Esittelen tätä vielä myöhemmin ihan kunnolla in action. Ehkäpä samalla saatte nähdä mun toisen uuden ostoksen ihihii ;) Hei minne mun pihiys on kadonnut?

Enzoakin kiinnosti Gosh-puikko :) Se luuli varmaan sitäKIN laser-osoittimeksi..


8 kommenttia:

Martina kirjoitti...

Ei mittään paineita.. :DD Ei vais, hyvä ostos! Itte oon käyttänyt noita Goshin puikkoja tosiaan jo varmaan 2-3 vuoden ajan (yhdet kuivahti, joten ostin ehkä yli vuosi sitten ton saman minkä säkin ja sillä pärjää) ja oon ollu tyytyväinen. Hyvin vaan häivyttelee sormella sen luomella ja luomivärit perään, jes!

Martina kirjoitti...

PS. Hyvännäköinen toi puolikuulakkaus, täytyypä pistää testiin ku kerkeen! :)

Erika kirjoitti...

Hah no ei oo mitään paineita :D Kyllä toi vaikuttaa just sopivalta mun tarpeisiin! Ku tuntuu joskus et primer tekee ihosta liiankin tasaisen eikä siihen saa mitään tarttumaan, ni tää kyllä korjaa sen ongelman :)

Ps. Hihii tänään (ehkä) ostamaan Inglotteja Myllyyn! :)

Martina kirjoitti...

Sama homma, esim. Urban Decayn Primer Potion tekee aika silkkisen pinnan, mutta tämä just sopivan tahmean. Ja ainakin mulla toi Gosh pysyy myös hyvin luomilla, vaikka suht rasvoittuvan ihon omaankin.

Varo ettei lähe Inglotissa homma lapasesta ;)

Tiia kirjoitti...

Tuollainen olisi kyllä kätevä että saisi tehtyä paremman värisiä ja tummempia silmämeikkejä :P

Erika kirjoitti...

Joo siis ihmeellistä, että toi Gosh ei vienyt mun kaikkia luomivärejä luomivakoon! Mulla on aina ollut ongelma rasvaisten luomieni kanssa ja siks oon aina ahkerasti puuteroinut ja käyttänyt primeriä. Saas nähdä miten tää kestää tanssilattialla ;)

Ja eih mä en pystynyt ostamaan Inglotia! Se hinta vaan kirpasee liikaa. Plus et aika loppu kesken enkä ehtinyt mennä enää pohtimaan sinne liikkeeseen.. Mut aion kyllä kerätä vielä joskus rohkeutta ja ostaa sellaisen :D

Laura kirjoitti...

Vakuutuin tästä niin paljon että tilasin heti itselleni omani sokoksen verkkokaupasta!!!! :--)

Erika kirjoitti...

No hyvä! Se on kyllä tosi hyvä tuote, trust me! :)