maanantai 9. tammikuuta 2012

Huulitatskat. Siis mitkä?

Törmäsin netissä surffaillessani Violent Lips -huulikalvoihin tai -tarroihin tai -tatskoihin, miksi niitä nyt sit haluaa kukin kutsua. Kalvomaiset Violent Lips -huulitatskat siis liimataan huuliin, samalla tavalla ku ne lapsena innostusta herättäneet purkan mukana tulleet tatskat :D  Huulitatskoja saa vaikka missä kuoseissa ja väreissä ja niiden pitäisi kestää huulilla jopa 8 tunnin ajan! Kuulostaa ihan mahtavalta!


Vitsi, pakko päästä kokee noita! Itse en ehkä lähtis tollaselle Amerikan lippu/gebardikuvio -linjalle, mut jotain vähän hillitympää voisin kokeilla. Vai onko vähän liian outoa liimata huulipuna kiinni tarralla? Alla video Violent Lipsien käytöstä.


 Mut hei, kyl mäki jos julkkiksetki..

Kuvat: http://www.violentlips.com/
Onko jollain jo kokemusta näistä ja saako jotain vastaavia täältä Suomesta?  
Ja riittäiskö teidän pokka käyttää noita? ;)

9 kommenttia:

Joanna kirjoitti...

Mä tulin tietoiseksi näistä tämän http://22h22.org/wp-content/uploads/2011/12/jessie-j-who-you-are-wookie-remix.png kuvan jälkeen, naurettavilta vaikuttivat heti eikä uskottavuutta lisännyt että samoilta sivuilta sai tilattua tekokulmakarvoja (siis ihan tosissaan, ei naamiaistarkoitukseen). :D

Musta kyllä tosi typerä tuote, oikeen huulipunan saa kuitenkin huulille alle kymmenessä sekunnissa joten noista normivärisistä ei oikein hyödy, sit taas nuo kuviolliset on musta vähän övereitä!

Okei joo, tietty se on plussaa jos tuo pysyy paremmin! Nauratti silti kun tuossa videossa sanottiin että "you can even kiss your boyfriend", tuntuu varmaan tosi hyvältä..... :D

Joanna kirjoitti...

Tai no joo, 4-8h kestää joten huulipuna kestää ihan yhtä pitkään. :D

Erika kirjoitti...

Hahha! Mitäh?! :D Kaikkea sitä keksitäänkin. Tai en tiedä, mikä tekee tekokulmakarvoista yhtään oudommat ku tekoripset :D Ihmiset on nykyään niin laiskoja, ettei ees huulipunaa jakseta enää lisätä!

Joo ehkä tää toimii paremmin jossain naamiaisissa, kuin normaalielämässä :D Mua silti kyllä vähän kiehtoo noi Kardashianin hopeet huulet..

Anonyymi kirjoitti...

Haha, tilasin juuri noi amerikanliput :D lähinnä tosin photoshoot-tarkoituksiin, ei normaaliin bilekäyttöön... tosin olisivat kyllä aika päräyttävät vaikka sopivissa naamiaisissa!

Erika kirjoitti...

No todellakin! Mä niiiiin on ens Halloweenina joku hopeahuulinen robotti :D Wow, millasekohan photoshootit ne on?

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä nuo paremmin pysyy kuin huulipuna ja pussailukin on mukavampaa kun ei tahri toisen naamaa. :)
Erityistilaisuuksiin (naamiaiset, muuten vaan vähän eikoisemmat pippalot) todella hyvä tuote.
Itse olen niin lopen kyllästynyt siihen, että huulipunaa on lopulta kaikkialla muualla paitsi huulissa, etten oikeastaan enää käytä muita huulituotteita kuin noita Violent Lipsejä ja OCC:n Lip Taria.

Erika kirjoitti...

Harmi vaan ettei Violent Lipsillä ole hirveesti mitään perusvärejä. Moni on vaan jotain lippuja tai leopardikuvioita :D En ookkaan ennen kuullu tosta Lip tarista. Onks se jotenki sit kestävämpää ku normi huulipunat?

Nuppu kirjoitti...

Löysin Mimaxilta noita huulitatuointeja :) http://www.mimax.fi/huulet-c-151.html

ajattelin kyllä itse koittaa, vaikka kaikilla se ei onnistu :D

Erika kirjoitti...

Aa katos vaan! No kerro sitten miten itse onnistuit! :)