perjantai 27. tammikuuta 2012

Tummien silmänalusten peittäminen

Minulta pyydettiin tämän postauksen jälkeen tutorialia tummien silmänalusten peittoon ja tässä se nyt tulisi numeroin, tuottein ja kuvin :) Itse en arkisin käytä meikkivoidetta, joten keskityin taas ainoastaan silmänalusten meikkaamiseen. Joskus kyllä käytän silmien alla tota ensimmäisen kohdan L'Oréalin meikkivoidetta, koska se peittää hyvin ja kestää pitkään. Aluksi vielä lähtötilanne, joka on lähestulkoon sama joka aamu:

Ja lopuksi vielä valmis arkimeikkini, jonka kanssa yleensä hyörin tuolla yliopistolla :) Joo tiedän, mulla on bad hair day, siksi laitoinkin sen kiinni heti tämän kuvan otettuani.

Toivottavasti tästä postauksesta on apua silmänalusongelmaisille. 
Vinkkejä ja tuotesuosituksia otetaan edelleen vastaan! :)

10 kommenttia:

Popsicle kirjoitti...

Ihanaa, kun löysin tämän blogin! Tummat silmänaluset ovat minunkin piinaava ongelmani, kuten varmaan monen muunkin. Tästä postauksesta mahtavia vinkkejä ja olenkin aikeissa suunnata kaupoille sopivia peitetuotteita etsien. Kiitos paljon! =)

Erika kirjoitti...

No hyvä, että tykkäät! Kiitos kivasta kommentista :) Joo elämä helpottuu huomattavasti kun löytää jonku yhden tosi hyvin peittävän tuotteen. Ei sitten aamusin mene tuntia, kun yrittää jollain huonolla aineella peittää niitä! :)

maija kirjoitti...

tosi kiva postaus :) täytyisi varmaan ostaa tuota make up storen cover all peiteainetta, näyttää nimittäin toimivalta tuotteelta :)

Erika kirjoitti...

Kiitos paljon :) Joo musta se on ihan ehdoton! Monet sanoi tohon mun edelliseen silmänaluspostaukseen, etteivät vois kuvitella laittavansa kakkumaista tuottetta silmien alle, menisi kuulemma kaikkiin ryppyihin. Mut mä en oo huomannut mitään tollasta. Enkä oo tähän mennessä löytänyt parempaa tuotetta tähän tarkotukseen :) Sopii myös näppyjen peittoon, vaikka siihenhän sitä ei oo "tarkotettu".

Anonyymi kirjoitti...

Paljonko maksaa MakeUpStoren peiteaine? Näyttää nimeltä todella toimivalta! Tosi hyvä postaus :)

Erika kirjoitti...

Tuo cover all blue taisi olla 18 euroa. Mutta se on todella hintansa väärti, ja kestää kauan, en ees muista koska oon ton ostanut ja käytän kuitenkin joka päivä! :)

Anonyymi kirjoitti...

heips nyt mullakin tämä toimii kun laitoin sen primerin alle. samat tuotteet onnex löyty jo valmiina :) eikä enään panda silmiä. t:krista

Erika kirjoitti...

No hyvä! Oliks sulla tota Lumenen meikkipuuteriakin? Se on musta hyvä tähän hommaan ku se on niin peittävä, muualle kasvoihin en yleensä sitä käytä :)

Anonyymi kirjoitti...

Onko cover all blue peiteainetta saatavissa eri sävyinä? Mikä sävy sulla on? :)

Erika kirjoitti...

Cover All blue:ta ei tule eri sävyisinä, mutta hieman "laimeampana" versiona kyllä, Easy Cover blue:na, joka ei ole ehkä ihan yhtä jytää tavaraa. Make up storella on kuitenkin eri sävyjä haluavalle sellainen kolmen sävyn Cover All Mix. Hintaa on tosin sitten enemmän, mutta mun yks kaveri osti juuri sellaisen ja sanoi, että se on tosi hyvä ja kannatti maksaa :)

Täällä vielä kaikki Make Up Storen peittoaineet: http://www.makeupstore.se/fifi/products/base/concealer