tiistai 24. tammikuuta 2012

Julkkismeikki: Katy Perry

Mietin usein miten ja millä tuotteilla julkkisten upeat meikit tehdään. Törmäsin Katy Perryn ihanaan lookkiin ja keräsinkin yhteen ne meikkituotteet, joilla tuon meikin voi kukin itselleen loihtia :) Jee meikkikopiointia!

  1. Koko luomelle ja alaluomille kuparinhohtoista Gosh Effect Powder jauhemaista hohtoluomiväriä, sävy Blaze. Ja tietysti kunnon pohjustus tätä ennen ;)
  2. Luomien sisäkulmaan ja kulmaluulle L'Oréal Paris Color Appeal Chrome Shine, 167 Sable Lame.
  3. Rajauksen häivytys Isadora Eye Focus Single Eye Shadow -luomivärillä, Black Patina.
  4. Ja itse rajaus Maybelline Lasting Drama Gel Linerilla.
  5. Ripsiin ennen irtoripsien kiinnitystä ohut kerros Maybelline The Colossal Volum' Express -ripsiväriä.
  6. Irtoripsiksi vaikkapa Kiss iEnvy Lashes, Au Naturale 02.

Katy Perryn kauniin kuulaan ihon metsästys voi olla hieman hankalaa, mutta ainakin näistä tuotteista on apua:
     7.   Lumene Beauty Base Crystal Radiance primer
     8.   Lumene Beauty Base Touch of Radiance valokynä
     9.   Gosh Precious Powder Pearls -aurinkopuuterihelmet
     10. Gosh Natural Touch Cream Blusher -poskipuna, 002 Brown Dash

Hennon vaaleanpunaiset huulet toteutuvat näillä tuotteilla:
     11. Lumene Wild Rose kosteuttava huulipuna, 12 Wild Rose
     12. Lumene Wold Rose huulikiilto, sävy 5


10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tää oli hyvä, toivottavasti pääsis ees lähelle tuota lopputulosta. :) osaatko muuten sanoa, miltä merkiltä löytyy paras ohuen, mutta matan pinnan jättävä meikkivoide? Tärkeää, että olis nimenomaan ohut ja luonnollinen tulos, mut kiiltoa en juuri kaipaa.. Kiitos jos saan mielipiteen! :)

Erika kirjoitti...

Harjoitus tekee mestarin :) No itselleni tulee mieleen L'Oréal Parisin Matte Magique -mattameikkivoide, mutta tosta saattaa helposti tulla liian paksu pinta. Lumene Natural Code Skin Perfector Zero Fault -meikkivoide lupaa myös jättää puuterimaisen mattapinnan iholle. Itselläni on L'Oréal Paris Infallible -meikkivoide, joka on tosi mattainen, mutta myös aika paksu. Mutta pysyy kyllä koko päivän!

Ootko ajatellut mineraalimeikkipuuteria? Se jättäisi ainakin tosi mattaisen jäljen ja iho saa hengittää. Vai onko sulla jotain peitettävää ihossa?

Täällä vielä bareMinerals Matte Foundation: http://www.ostolakossa.com/2010/04/testissa-bareminerals-matte-foundation.html Itse en ole bareMineralsiin kauheesti tutustunut, mutta kannattaa kokeilla, toi vaikuttaa ihan hyvältä tuotteelta :)

Kannattaa mennä myös esim. Sokokselle kyselemään niiltä meikkiosaston tytöiltä vastauksia sun ongelmiin, ne tietää tosi hyvin sopivat tuotteet kun näkevät ihon ihan livenä :)

Toivottavasti näistä on sulle apua! :)

StyleC kirjoitti...

Kiva postaus, näitä lisää:) Pitääkin yrittää tuota silmämeikkiä.

Ja ohuesta mattameikkivoiteesta: minusta Diorin Forever on ihan paras. Se on melko peittävä, mutta lopputulos on siitä huolimatta tosi luonnollinen. Omasta mielestäni joka pennin arvoinen, vaikka aika kallis onkin. Vielä ohuemman tuloksen saa tosiaan tuolla mineraalipohjalla, itse olen testannut ja tykännyt sellaisen kuin Lily Lolo (www.lilylolo.co.uk). Sekä hyvä että edullinen. (Tuolta saa tilattua myös väritesterit ensin.)

jenica kirjoitti...

oonko ainoo jonka mielestä katyn toinen silmä on jotenki hassusti puoliks kii kaikis näis kuvis :o häiritsee :D

Erika kirjoitti...

Joo Dior voi olla hyvää, mut itselläni ei olis varaa tai ees tahtoa maksaa niin paljoa meikkivoiteesta :/

Eiks Katylla aina oo noi silmät vähän eri paria :)

Anonyymi kirjoitti...

Miten tuota jauhemaista luomiväriä laitetaan? tarviikos se rinnalleen jonkun kiinnitteen? tai jotain? :D tai ylipäätänsä glitter luomiväriä? miten sen saa pysymään? :)

Erika kirjoitti...

No alle kannattaa laittaa jotain primeriä, tai jotain "tahmeaa" luomiväriä, esimerkiksi Goshin puikkoluomiväriä. Tai sitten siitä voi veden kanssa tehdä sellaisen mössön, jota on helpompi levittää eikä se glitter sitten leviä ympäri naamaa :) Luomien iho ei myöskään saisi olla kovin rasvainen, koska silloin jauhemainen luomiväri tuppaa kertymään luomivakoon.

Jos lisäät jauhemaista luomiväriä sudilla, älä vedä sutia luomea pitkin, vaan "töpöttele" luomiväri iholle. Näin luomiväriä ei varise niin paljoa poskille.

Teen vesi + jauhemainen luomiväri -systeemistä lähipäivinä postauksen :)

Erika kirjoitti...

Voit myös lisätä ennen luomiväriä esim. valkoista silmämeikkikynää, jolloin luomiväri tarttuu vahamaiseen pintaan paremmin ja pysyykin kauemmin. Myös valokynä luomivärin alla on hyvä! On myös olemassa meikinkiinnityssuihkeita, mutta niiden toiminnasta en tarkemmin tiedä.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kaikista vinkeistä, tuli hyvää infoa! t. meikkivoideongelmainen:)

Erika kirjoitti...

Eipä mitään. Toivottavasti löydät hyvän tuotteen! Voit tänne myös raportoida etsintöjen etenemistä :)