lauantai 21. tammikuuta 2012

Green and cheap

Ostin alkuviikosta Seppälästä Bellaoggi-merkkisen luomiväripaletin. Värit näyttivät niin ihanilta ja päätin sitten huvikseni kokeilla sitä :) Tässä vähän kuvamatskua:
Noh, aika halppishan tää oli ja sen huomasi. Väriä levisi joka paikkaan ja se väri, jonka luomiin asti sain, lähti saman tien irti, kunnes keksin ratkaisun! Nimittäin kun luomiväriin sekoittaa pienen pisaran vettä, ei pelkästään väristä tulee helpommin käsiteltävää, vaan myös värin intensiivisyys kasvaa huomattavasti. Katsokaa vaikka:
Kai halvoillakin meikeillä jotain saa aikaan :) Vai mitä mieltä ootte? 
Lisäksi käytin:
  • Isadora Eye Shadow Palette, 56 Smoky eyes
  • Maybelline Master Precise liquid eyeliner
  • Maybelline The Colossal Volum' Express 
  • Huulissa Lumenen Wild Rose -huulikiiltoa

15 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Vau, tosi nätti sulla toi vihreä luomiväri! :) (ite yleensä näytän lähinnä hutsulta jos yrität meikata vihreällä :D)
Mut toi luomivärin kastelu on kyllä mulle ollu ikuinen arvoitus. Kiinnostais tietää siis et miten sä käytännössä sekotat sen veden ja värin, ja pysyykö se luomiväri normaalisti paikoillaan jos sitä on "lantrattu"? :)

Kahvitahra kirjoitti...

Silmämeikkihän on prikulleen samaa väriä kuin silmiesi väri! :) Ja tuo vesikikka toimii kyllä, itsekkin joskus kokeillut.

Erika kirjoitti...

Joo, ajattelin tehdä tosta vesiluomivärijutusta postauksen joku päivä :) Mutta siis yleensä kastan siveltimen veteen niin, että se sivellin kastuu kunnolla ja pieni tippa voi tipahtaa siihen luomivärinapillekin. Sitten hinkataan ja sen jälkeen yleensä kokeilen kämmenselälle, ettei väri ole liian märkä. Sitä siinä sitten ees taas ja lopputuloksen näetkin tossa kuvassa :) Ja kyllä se mun mielestä pysyy ihan yhtä hyvin, ellei jopa hieman paremmin kun sitä väriä tulee siihen paljon enemmän kun sen kastelee. Kunhan ei liian märäksi vedä sitä.

Erityisesti vesikikka sopii jauheluomiväreille, jotka lentelee ihan sinne tänne kun niitä yrittää luomille laittaa!

Martina kirjoitti...

Oi, ihan mielettömän ihana(n värinen) meikki!!

Monet tollaset ei-minkään-merkkiset luomivärit (esim. Seppälän) on yksinään aika bullshittiä, mutta yks hyvä niiden intensiteetin esiintuomiseen on myös voidemainen pohjustaja!

Mä suosin Goshin puikkomaisia vedenkestäviä luomivärejä. Niitä on muutamia eri sävyjä, mutta yhdellä sellaisella vaalealla (Love That Beige! tai Love That Champagne) pärjää kaikkien värien kans. Ne on toki hyviä pohjustajia myös hyvillekin luomiväreille, värit nappaa paremmin luomelle ja pysyy paljon paremmin.

Noi Goshin puikot on aika tahmeita kun niitä levittää, mutta tietty häivyttelee sormella ensin ja sit vaikka applikaattorilla luomivärit perään :))

jenica kirjoitti...

näyttää ihan sairaan kivalta! :))

Erika kirjoitti...

Hei toi Goshin puikkoluomiväri kuulostaa hyvältä! Ite oon käyttäny normaalisti pohjustamiseen Lorealin primeriä, mut en mä sillä saa yhtään enempää väriä irti tosta itse luomiväripaletista. Toisaalta mulla meni kyllä maku Goshin luomiväreihin, kun ostin melko kalliin kultaisen luomivärin, eikä siitä saa MITÄÄN irti! Yhtä niiden jauhemaista luomiväriä oon kyllä käyttänyt aina silloin tällöin.

Kiitos Jenica! :)

Anonyymi kirjoitti...

Oi miten kaunis meikki:) Oot niin taitava.

Erika kirjoitti...

Voi kiitos paljon! :)

Henriikka kirjoitti...

KAUNISTA!

Erika kirjoitti...

Ovvai :) Vai onks toi sarkasmia ku kirjotit capsilla? :D

Irene kirjoitti...

tosi hienoooo!! muutenkin kaikkee kivaa uutta täällä :)

Anne kirjoitti...

OI tämä olis just mun väri!

Erika kirjoitti...

No hyvä, sit vaan kopioimaan :)

Heidi kirjoitti...

Aivan mahtavan värinen!

Erika kirjoitti...

kiitoskiitoskiitos :)