maanantai 13. helmikuuta 2012

Kato ku mä rullaan rullaan rullaan..

Päätin Johannan innoittamana kaivaa lämpörullani kaapin kätköistä (tai oikeastaan keittiön pöydän alta hah!) ja tehdä niillä kiharat. Käytän niin usein suoristusrautaa kiharoiden tekoon, että lämpörullat olivat jotenkin täysin päässeet unohtumaan!


Suihkutin siis alle Tresemmén Heat Defence -lämpösuojaa, se on muuten tosi hyvää tavaraa. Aloitin hiusten rullailun ja muistin miksen käytä lämpörullia; siinähän palaa sormet! Plus rullilla kiharat eivät aina ole niinkuin pitäisi, ne kääntyvät väärään suuntaan ja ovat joko liian isoja tai pieniä. Plus suoristusraudan kanssa ei tule sellaista mummo-look-välivaihetta, niinku rullien kanssa tulee :D Suoristusraudalla kiharat tuntuvat lisäksi nopeammilta tehdä. Piipparilla sitten taas kiharoista tulee aivan liian korkkiruuvimaiset.

No täsä nyt on kuitenkin lopputulos. Ihan ok kai, mutta taidanpa silti pysytellä siinä suoristusraudassa :)


Entäs siellä, rulla vai rauta? Vai joku ihan muu? :)

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on aivan tosi ihanat hiukset! :)

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

No kiitos! Saisivat olla kyllä vähän vähemmän kuivat ja kaksihaaraiset :D

Martina kirjoitti...

Kun mulla oli pidempi tukka, niin mä käytin kyl paljon lämpörullia - enkä taas vastaavasti tykänny ollenkaan tehdä raudalla kiharoita :P Mulla rauta rupes aina jossain vaiheessa tökkimään hiuksessa eli se ei liukunut nätisti niinkuin pitäis. Ja kun sitä rautaa vedetään tukkaa pitkin niin tuntu että mun tukka veny ja katkes siinä.. Sit hankin kiharruspuikon ja tykkäsin tehdä sillä, mutta sillä tulee tosiaan korkkiruuvimaisempaa :) Nyt ei sit ookaan tarpeeks tukkaa päässä fööniä kummemmalle laitteelle :D

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Joo siis mullakin joskus töksähtelee, mut se johtuu (ainakin mulla) lämpösuojasta. Esim. toi Tresemmé ei töki, mut got2b:n Guardian Angel tökkii aina! Jos jos en laita mitään (vaikka niin ei sais tehdä) ni sit ei ainakaan töki :) Ja kiharruspuikkoa oon miettinyt myös! Meinasinkin joskus ostaa, mut sit mietin just sitä korkkiruuvia. Mut nythän niitä on sellasia isompia puikkoja, joilla ei tuu niin kiharaa. Plus et ehdottomasti ostaisin mieluummin puikon ku esim. piipparin. Piipparihan pyöritetään latvasta ylöspäin, eli latva, joka mulla ainakin on huonoimmassa kunnossa, joutuu olemaan kauiten kuumassa. Hmm.. pitäiskö ostaa se puikko..

Henriikka kirjoitti...

Martina jätti kertomatta et sen tukka on sellanen karhun talja eikä tällanen hiirevhäntä ku normaaleilla ihmisillä.. :D

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Hhah no ihmekkös vähän tökkii :D

Anonyymi kirjoitti...

Olin jo ostamassa sitä paljon mainostettua kiharruspuikkoa, kunnes tajusin kokeilla mun vanhaa obh nordica "piipparia" kiharruspuikon tapaan, eli hius pyöritetään latvasta kiinni pitämällä raudan ympäri, eikä sitä laiteta sen klipsin alle. Hyvät tuli ja oli tosi paljon helpompi tehdä ilman sen hiton klipsin kanssa taiteilua. Ja ehdoton plussa, latvat eivät kärsineet yhtään :)))

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Joo oon kans kuullut tosta. Mut siinä siitä klipsistä voi joskus jäädä raja hiuksiin. Mut sen klipsiosanhan saa ruuvimeisselillä siitä veke :) Mut hyvä jos toimii!

Lare kirjoitti...

voisitko tehdä tutorialin siitä miten teet kiharat suoristusraudalla?:)

Irene kirjoitti...

vautsi vähäx tuli hyvät!

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Lare, voisinpa joskus tehdäkin. Ehkä jopa videon Iltalehdelle :)

Ire, no ehkä ku asettelin niitä tunnin ennen ku otin kuvan :D

Anonyymi kirjoitti...

mulla on sellanen paksumpi kiharruspuikko ja se toimii eikä tuu hulluja korkkiruuveja, joten suosittelen!

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Joo mäki kokeilin sellaista joskus kaverin luona, mut jotenki sillä tuli sit liian löysät kiharat :/ Vai oonko vaan taas liian perfektionisti :D

Anne kirjoitti...

Minä tapaan laittaa jonkinlaisen nutturan tai tötterön ja saan siitä sitten kiharat. Lämpörullilla kyllä tulee kikkarat, mutta kun ne pirut suoristuvat puolessa tunnissa.

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Joo mullakin usein ihan vahingossa ilmestyy kiharat päähän nutturan jälkeen ja se onkin ihan kiva :) Mut aikaahan se vie. Joo tohon suoristumiseen oon yrittänyt löytää kaikki mahdolliset keinot sen estämiseen. Näin talvisin ne ei ainakaan suoristu niin nopeasti kuivan ilman ansiosta :)