tiistai 14. helmikuuta 2012

Grammy Awards 2012

Ajattelin taas päästää arvostelija-minäni valloilleen ja käydä läpi sunnuntaisen Grammy-gaalan hius- ja meikkikammotukset ja myös ne ihanuudet. Vaatetuksen arvoinnin jätän muille tahoille :) Arvostelu alkakoon!

Ah Rihanna <3 Todella kaunis meikki ja puku, joka on takaa avonainen. Okei, ehkä vähän miinuksia hiuksien hulluista kasariviboista. Punaiset hiukset olivat mun mielestä paremmat, mutta Rihannalle kyllä sopii mikä tahansa väri.


Carrie Underwood. Ärsyttävä all-american-heittoletti, outo sykkyräletti (?) takana ja överit tekoripset.  Lisäksi iho näyttää liian pakkeloidulta, etenkin lähikuvissa.

Robyn. Tosi trendikäs silmämeikki, tykkään! Persikkaa ja sinistä, täytyykin kokeilla..

Nicki Minaj (heh kunnon lähikuva). Dramaattiset rajaukset ja pinkki poskipuna toimivat!

Amber Rose. Täydellinen huulipunan sävy! Ja huomatkaa myös puolikuulakkaukset ;) Aikas toimiva kokonaisuus muutenkin. Kulmakarvat saisivat olla hieman luonnollisemmat.

Voisitko Paris kokeilla joskus jotain uutta hius- ja meikkirintamalla!

Aina niin särmikäs Jessie J. Violetit sumusilmät sopivat nude-huulten kanssa täydellisesti! Hiuksetkin sopivat tyyliin, mutta henk. koht. en pidä geometrisistä otsatukista.

Taylor Swift. Booooooring! Boring boring boring.. Ja oudot kulmakarvat.

Kelly Rowland. Kaunis meikki, sinertävä luomiväri sopii Kellylle tosi hyvin.

Gwyneth Paltrow. Kaunista, eleganttia ja simppeliä. Puku plus hiukset ja meikki = nappisuoritus.

Lady Gaga. En mä nyt osaa sanoa mitään.. Kivat eyelinerit? Hiusten väri ei iske.

Alicia Keys. Siisti tuutti! Ehkä jotain räväkämpää olisin kaivannut Alician silmämeikkiin.
Katy Perry pysyttelee edelleen sinisissä hiuksissa. Nyt kun alan tottua niihin, ne näyttävätkin ihan siisteiltä! Ehkä olisin itse laittanut toisen sävyistä huulipunaa. Mut wow mitkä eyelinerit! Ja hei, miksei kukaan enää kreppaa hiuksiaan?!

Ei Kelly, me ei edelleenkään tajuta tota sun hiusväriä.
Adele. Okei joo, tosi tyylikkäät meikit ja sillee, mut olis kiva nähdä joskus jotain erilaista. Ja nuorekkaampaa? Plus kellertävät hiukset ja vaalea iho ei ehkä oo parhain yhdistelmä.

Trendikkäimmät hiukset: Lykke Li. Sliippi ja liukuväri on tän kevään in-jutut!

Illan iho: Kate Beckinsale. Miten voi olla noin kuulas! Muuten aika perus kokonaisuus, mutta toimii. Ja täydellinen sävy hiuksissa.
  
Entä mitä mieltä lukijat ovat? Saa olla myös eri mieltä ;)
Ainiin, ihanaa ystävänpäivää kaikille <3

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Suurimmaksi osaksi samoilla linjoilla sun kanssa, tosin Rihannan tukasta annan PITKÄN miinuksen, vaikka muuten hyvä kokonaisuus onkin! Gwyneth taas ainaisessa täydellisyydessään vähän tylsä, olis kiva nähdä hänellä joskus jotain uutta. Carrie Underwood on nimenomaan vanhanaikaisen all-american kaikin puolin..
-Satu

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Joo menee kyllä vähän aikaa tottua tohon Rihannan uuteen tyyliin :D Se näytti niiiin kasarilta sillon ku se esiintyi tuolla gaalassa.

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!
Mun mielestä, vaikka se nyt onkin niin in, toi sliippi liukuväri tukka on aivan kammottava ainakin ton naisen päällä! Muuten oon pitkälti samaa mieltä :)

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

No joo ehkä toi sliippi on mullekin vähän liian high fashion :D Mut liukuväri on jees!

Anonyymi kirjoitti...

Rihannalle pitkä miinus. Kauhein tukka ikinä. Paltrow tylsä, mutta sen luonteelle ei muu käykkään. Lykke En tiiä kuka on, mut naamssa ei mitään eloa, ja nuo hiukset, näyttää ettei ole pessyt viikkoihin. Aika perus kamaa monella. Ainoa joka sai mut huudahtamaan että Loistavaa!! Oli Amber Rose!

Anonyymi kirjoitti...

Jees kyllä Paltrow on kaunis ja tyylikäs, mutta tosi, tosi pitkä miinus nuista törröttävistä olkapäistä!! kauhian näköset ku on liian laiha... ja tuo Adelen iho, ihan liian vaalea tuommosen värisiin hiuksiin, näyttää kummitukselta :/

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Paltrow on vähän tylsä, mut sen eleganttius on niin suurta luokkaa ettei haittaa! Toi puku on niin iiiihana! Joo jotenki toi Amber säväytti muakin :)

Joo mullekin toi Adelen ihon ja tukan sävyjen yhdistelmä tökkää niin pahasti. Ehkä sen fiftarityyliin kuuluu kalpea iho, mutta hiukset saisivat sitten myös olla vaaleaan ihoon sopivat.

Anonyymi kirjoitti...

Heissan ! Pakko kysyä, että mistä sää seuraat näitä kaikkia amerikan gaaloja ymsyms :)

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Moi! No näitä kuviahan löytää vaikka mistä, en siis katsonut Grammy-gaalaa. Mutta joskus käsken poikaystävän ladata gaalat netistä, niin kuin tein Golden Globesin kohdalla :) Mut tosiaan, pukukuvia yms. löytyy monesta paikasta aina gaalojen jälkeen!

Roosa kirjoitti...

Carrie Underwoodista oon ihan erimieltä. Itseni mielestä noi näyttävät tekoripset on erittäin nätit ja näyttää upeilta Underwoodilla! voi olla pohjameikkiä hieman liikaa, mutta ei se pahalta näytä. Ja toi letti - se on upea.:) Noita heittolettejä näkee vaan amerikan teiniprinsessoilla, kuten vaikka Lauren Conradilla.. :)

Anonyymi kirjoitti...

Mä kreppaan hiukset jokapäivä, et tulis lisää tuuheutta! ;)

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Roosa. No joo ehkä olin vähän ankara Carrielle, onhan se nätti :) Mut ei mä en kestä tota tukkaa! :D

Joo tosta oonkin kuullut. Ja eiks tuuheutta varten oo ihan omat sellaset pienet kreppiraudat :D

Anonyymi kirjoitti...

Sama tyyppi,joka puhuu kreppiraudasta.;) Se kreppirauta on björn axenin. Se on isompi, mitä nykyyään on tullu kauppoihin. Niillä pienillähän kestää varmaankin kreppaaminen jonkun verran kauemmin.
Tässä on kuva siitä laitteesta, joka mulla on.
http://clothesbyee.blogg.se/images/2010/0962201_122305825.jpg

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Joo ajattelinki et eiks ne oo tosi pieniä, varmaan vähän vaivalloisia käyttää :/ Mut luulis et mullakin on jossain joku ala-aste-ajoilta jäänyt kreppirauta :D Pitää ruveta tonkimaan kaappeja, jos tää kreppaaminen nyt tosissaan tulee pinnalle..

Anne kirjoitti...

No mikäs vika kasaritukassa? Kohta se on taas suurinta huutoa. ;-)

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

No niinpä taitaa olla, kääk :/ Mä en oo vielä valmis siihen!

Anonyymi kirjoitti...

Olin melkeen kaikissa sun kanssa eri mieltä.. Karsee toi rihanna!