tiistai 6. maaliskuuta 2012

Tuotepettymys: Sunsilk Volumizing dry shampoo

Nyt on taas pitkästä aikaa tuotepettymyksen vuoro. Tällä kertaa haukun pystyyn Sunsilkin kuivashampoon, jonka ostin pari kuukautta sitten. Tuotteessa mua viehätti tietysti halpa hinta, eihän tää maksanut kuin muistaakseni 6 euroa. Onneksi, nimittäin tämä lentää kyllä tämän postauksen jälkeen ihan reippaasti roskikseen.
Olen suuri kuivashampoiden ja hiuspuutereiden ystävä ja etsin tätä tuotetta kauan mainoksen nähtyäni. Kun vihdoin pääsin kokeilemaan sitä, meinasin pyörtyä sen hajusta! AIVAN JÄRKYTTÄVÄ! Parin suihkautuksen jälkeen haisee niin vaatteet kuin kylpyhuonekin ja "tuoksu" pysyy kyllä hiuksissakin koko päivän. Ja toinen huono seikka: tämähän ei toimi alkuunkaan! Kuivashampoon ideana on tuoda hiuksiin tuuheutta ja rakennetta ja imeä rasvaa pois hiuksista. No tämä ei tee mitään niistä. En siis suosittele tätä kellekään, älkää tuhlatko rahojanne! Kokeilkaa kuivashampooksi vaikkapa jotain näistä tuotteista:

Hah, toi Four reasons on aika monessa mun postauksessa mukana. Mutku se on niin hyvää! Se voitti Iltalehden vertailunkin :) Olisin halunnut demonstroida Sunsilkin "kuivashampoon" surkeuden teille, mutta en kerta kaikkiaan kestä sitä hajua. Enkä halua mennä yliopistolle imelälle hedelmälle (?) löyhkäten. Joten nyt joudutte luottamaan vain mun sanaan.

Vai onko kenties muillakin kokemuksia Sunsilkin kuivashampoosta?

28 kommenttia:

Carita kirjoitti...

Itsellä Sunsilk toimii muuten, mutta se haju... Kyllä vaihdan takaisin Herbinaan, joka on ollut mun luottotuote heti ilmestymisestään asti.

Anonyymi kirjoitti...

Ootko kokeillu sitä Herbinan tuuheuttavaa kuivashampoota? Mahtaakohan se olla minkälaista tököttiä?

awd kirjoitti...

Oma kokemukseni tosta Sunsilkistä on ihan ok. Haju on kyllä vähän omituinen, mutta en käytäkkään kuivashampoota kun vain siihen, että jos en kerkeä joku aamu käymään suihkussa niin tuota vähän suihkautan sitten. Kyllä se täällä on toiminut, mutta voisin tuon tekstin perusteella veikata, että käytät vähän eritavalla ko. tuotetta ja useammin kuin minä :D Ennemmin voisin haukkua tuota Tigin kuivashampoota. Olen kolme kertaa ostanut pullon, ja sen suutin on ihan joka ikinen kerta hajonnut. kaiken lisäksi aine katoaa itsestään tuolta sisältä (joka on kampaajan mukaan ollut yleistä noissa?!?!?!) ja tommosta paremman hintasta ei viiti ostaa kun siitä ei saa mitänä sitten irti :D ! ja sitten se jäi vielä kökkäreeksi hiuksiin... :( mutta kokemuksensa kullakin ;)

Haidi kirjoitti...

On kokemuksia! Ja negatiivisia sellasia...Ensiksi justiin se haju, hyi yäk, mikä myrkky! Eikä se muutenkaan mulla edes mitenkään auta...Tuolla se purkki nököttelee hyllyllä käyttämättömänä.

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Carita ja anonyymi, en ole kyllä kokeillut tota Herbinaa. Pitää varmaankin kokeilla, se ei varmaan hirveen kallista oo? Anonyymi, kannattaa googlettaa ja etsiä arvosteluja jos et uskalla muuten ostaa :)

nnansku, joo siis mäkin käytänä just jos hiukset on vähän rasvoittuneet tai jos ne on tosi lättänät ja sileät. Mulla se ei kerta kaikkiaan toiminut eikä vienyt rasvaisuutta mihinkään! Joo oonkin kuullut tosta Tigin ongelmasta, auttaiskohan jos sen suuttimen irrottais aina käytön jälkeen ettei se pullo tyhjenis? Mut outo juttu kyllä, siks Four reasons onkin paras! :) Mut en tiennyt et niistä hajoaa suuttimetkin. Okei pitää ehkä tehdä uusi kuva ja poistaa toi Tigi :D Musta se oli vaan aika hyvää mut tietty ei siitä nyt viitsi maksaa jos pullo kuitenkin yön pimeydessä yksinään tyhjenee.

Haidi kirjoitti...

Herbinan tuuheuttava kuivashampoo oli paljon parempaa.

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Heidi, no niiiiiinpä! Mullakin se tuolla möllötti kaapissa mut nyt päätin ottaa itteeni niskasta kiinni ja kylmästi heittää sen menemään. En kuitenkaan käytä sitä enää koskaan. Mut silti kamalaa heittää käyttämättömiä tuotteita pois :/

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Apua, meidän kommentit menee nyt ihan väärään järjestykseen :D Niin tarkoitatko Heidi, että se on parempaa kuin toi Sunsilk? Munhan pitää sit vissiin oikeen kokeilla sitä kun kaikki siitä puhuu :)

Haidi kirjoitti...

Menee oikein kunnolla ristiin :D Joo siis, atrkotin et on parempaa, kuin toi Sunsilk.
Siinä oli mun nenääni miellyttävä tuoksu ja toimi mulla ainakin. Hintakin oli edullinen, olisko peräti ollu halvempi, kuin toi Sunsilk!

Anonyymi kirjoitti...

KIITOS tästä postauksesta, olin jo pitkään aatellut ostaa tuon Sunsilkin tökötin, mut enpä aattele enää! Ja Herbina kiinnostaa seuraavaks. :) Four Reasonsista mäkin kyllä tykkäsin, mut en tiedä et kannattaako olla sekä kuivashampoo että hiuspuuteri erikseen, mitä mieltä omalla kohdalla, Erika..? Tai siis en oikein tiedä mitä eroja niissä on. :D

emmi kirjoitti...

Kai se riippuu vähän hiusten laadusta mikä sopii. Itse huomasin kyllä että hiukset tulivat puhtaan tuntuisiksi, mutta tosiaan se tuuheus jäi kyllä uupumaan. Oon tykästynyt Klippotekin kuivashampoo&hiuspuuteri yhdistelmään. Sopii mun tukalle justiinsa :)

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Hehe vaihdoin kuvan, onks nyt parempi? :)

Heidi, ai halvempi! Omg sit ainaki meen heti ostaa :D Täytyy pistääkin heti muistiin.

Anonyymi, no tota mäkin oon miettinyt, että mitä eroa niillä muka on. En usko, että lopputuloksella on hirveästi eroa. Hiuspuuterit ovat kuitenkin useimmiten jauhemaisessa muodossa paineettomassa purkissa. Toi Four reasons on suihkutettavaa, joten puhun siitä kyllä yleensä kuivashampoon nimellä :) Mutta siis ei mulla ainakaan oo kuivashampoota ja hiuspuuteria erikseen. Samaan lopputulokseen kuitenkin pääsee eli tuuheaan ja rasvattomaan tukkaan :)

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Emmi, joo voi kyllä olla tuokin. Mulla itsellä tuli kammo Klippotekiin kun kerran ostin niiden lakkaa ja se oli tosi huonoa :/

Anonyymi kirjoitti...

Kumma kyllä, vaikka kaikki muut kauhistelee niin itse pidän tuosta tuoksusta :D en kyllä sitä ihan hirveää määrää suihkuttele. ja omasta mielestäni tuuheutti tosi hyvin. meillä taitaa kyllä olla tosi erilainen hiuslaatu, itselläni paksu ja karhea eikä rasvoitu ollenkaan niin en sen suhteen osaa arvioida... mutta parasta kuivashampoota on batiste!

Unknown kirjoitti...

Itse oon kokeillut juuri tuota Klippoteketin kuivashampoota jossa on tuo tuuheuttava, puuterin vaikutus. Maksoi Sokoksella 3,90€, eli ei ole kalliskaan. Ei tyhjene itsestään, se "pölyn" määrä saa kyllä yskimään mutta muuten huippukamaa! Toinen mistä tykkään, on batiste. Sitä saa erituoksuisina ja hinta pyörii tossa 6-8 € kieppeillä :) Se on ehtaa kuivaSHAMPOOTA, hiukset on kuin silkkiä ja puhtaat, nimenomaan kun olis suihkusta tullut :)

Anonyymi kirjoitti...

Mä en oo tota sunsilkin kuivashampoota edes koittanut, ja näin ollen en edes koita :) Mun ihan ehdoton suosikki on Sokokselta ostamani Klippoteketin kuivashampoo+muotoilu ja hinta on 4,90! Suosittelen siis sitä.

Anonyymi kirjoitti...

ostin biozellin kuivashampoota, miten se on ihmiset toiminu? oon menossa pariisiin reippaaksi vkonlopuksi ja päätin, että kokeilen jotaki mutta nyt pelottaa :o

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Anonyymi, no ehkei se itse tuoksu ole niin kamala, mutta kun sen on niin voimakas että meinaa pökrätä! Joo oon lukenut kanssa tosta Batistesta, taitaa olla hyvää :)

Kiitos Alice vinkeistä! Toi Batiste alkoikin kiinnostaa. Sitä varmaan saa ihan perus kaupoista?

Anonyymi kirjoitti...

Itselläni kun on aivan musta tukka, niin jotenkin toi Four Reasons kuivashampoo (vai onko siinä puuteri samassa ? en oikein tiedä :D) jättää kummallisen vaalean läikän suihkutettuun kohtaan. Teenkö jotain väärin vai lähteekö se harjaamalla vai miten ? Edessä olisi pidennetty viikonloppu pariisissa ja haluaisin käyttää kuivashampoota välttääkseni turhan suihkussa käymisen mutta taidan olla todella tumpelo sillä en ymmärrä mitä teen väärin, miksi minun hiuksissa en käytön jälkeen havaitse mitään tuuheutta tai rasvaisuuden poistoa. Päinvastoin...

Miiiaa kirjoitti...

Mulla on kans samaa ongelmaa kuivashampoiden kanssa kuin anonyymilla eli tummassa tukassa näkyy.. Harjaan yleensä aika voimakkaasti suihkuttamisen jälkeen, mutta tahtoo sitä silti näkyä.

Jännä, että tuo sunsilkin kuivashampoo tuoksuu voimakkaalta. Mulla on käytössä saman sarjan tuuheuttava kampausneste ja tykkään sen tuoksusta ja oli suunnitelmissa kokeilla kuivashampoota, mutta en taida uskaltaakaan, kun herbinankin tuote tuntuu liian voimakkaalta. Se onneksi kyllä häviää eikä jää pitkäksi aikaa tuoksumaan.

Kai sitä on jatkettava muiden kuivashampoiden testaamista, kunnes löytyy se oikea ;)

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Anonyymi, kannattaa harjata hiukset hyvin kuivashampoon suihkuttamisen jälkeen. Ja jos se ei auta, voi hiuksia ja päänahkaa hieroa kevyesti pyyhkeellä. Mutta usein kyllä tummahiuksisilla voi olla tää ongelma :/

Miiiaa, joo mäkin ajattelin vielä jatkaa täydellisen kuivashampoon etsimistä. Four Reasons on tosi hyvä, mutta löytäisin mielelläni jonkun halvemman mutta yhtä hyvän :) Seuraavaksi taidan kokeilla tota Herbinaa.

Unknown kirjoitti...

Minä puolestani ihan tykästyin tuohon Sunsilkkiin :) Toimii ihan hyvin mun tukkaan, eikä hajukaan ole paha :) Ajattelin tosin seuraavaksi kokeilla tuota Four Reasonia, koska tuo Sunsilk on ensimmäinen kuivashampoo, jota kokeilen.

jenni kirjoitti...

Batistea saa Kickseistä (joku sitä taisi kysellä) neljässä eri tuoksussa, itse olen tykännyt eniten. :) Hintaa muistaakseni 6,90e.

Neiti S. kirjoitti...

Minäkin jouduin mainoksen uhriksi ja päätin kokeilla Sunsilkin kuivashampoota. Tehtävänsä se kyllä on hoitanut eli vie rasvaisuutta hiuksista, mutta se haju on melkoinen! Ensimmäinen ja viimeinen kerta Sunsilkiä.

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

jenni, kiitos vinkistä, täytyykin varmaan joskus kokeilla! :)

Neiti S: Mulla se ei vienyt ees rasvaisuutta pois. Ehkä pieni ero näkyi kun suihkutin puoli pulloa hiuksiini! Mutta tyhmä tuote, ei voi muuta sanoa :(

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta BSH kuivashampoosta käyttökokemusta sen verran, että omasta pullosta lähti normaali käytössä ponneaineet n. 5 kerran jälkeen. Tököttiähän olisi vaikka kuinka sisällä. Taidan mennä tukkuun palauttamaan sen. Muuten ok, tuote, mutta suosittelen kaikille lämmöllä tuota 4R tuotetta. Paras hinta-laatu suhde.

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

oon sammaa mieltä!

Hande kirjoitti...

Tuo on kyllä ihan täysin toimimaton mullakin tuo Sunsilkin kuivashampoo. Sen lisäksi huomasin pullon tyhjentyneen miltei kokonaan yhden käyttökerran jälkeen. Todellinen pettymys!