torstai 8. maaliskuuta 2012

Lumenen kosteuttava meikkivoide ja korostushohde

Huomasin pari viikkoa sitten, että kaikki meikkivoidepurkkini olivat tyhjää täynnä ja oli aika lähteä metsästämään uutta. Olen aika tarkka ja toisaalta myös hieman epävarma näissä meikkivoidejutuissa, joten marssin Stockalla suoraan myyjän luokse. Olin tehnyt paljon taustatutkimusta eri meikkivoiteista ja olin päätynyt muutamaan ehdokkaaseen. Onneksi myyjä ehdottikin minulle juuri yhtä niistä, nimittäin Lumenen Hydra Drops kosteuttavaa meikkivoidetta.


Meikkivoide on todella kevyt eikä nimensä mukaisesti kuivata ihoa hiukkaakaan. Toisaalta näin talvi-iholle saattaisin tarvita hieman peittävämmän tuotteen, joten kunnes kasvot saavat hieman väriä arskasta, sekoitan joukkoon peittävämpää Lorealia. Seuraavaksi vähän ennen- ja jälkeen-kuvia, joista toista en pystynyt edes laittamaan tänne kokonaisena. Te ette olisi ikinä toipuneet sen näkemisestä! Oli sen verran karua settiä.

Tässä toisessa kuvassa mulla on iholla myös Lumenen uutuustuotetta, Touch of Radiance Crystal korostushohdetta, jota oli pakko vähän varastaa siskolta ;) Tykkään siis uudesta meikkivoiteestani tosi paljon! Ja hankintalistalle meni myös ehdottomasti tuo korostushohde (joka muuten näin talvisin kalpealla iholla menee ihan aurinkopuuterista).

























4 kommenttia:

Kissis kirjoitti...

Tuo korostushohde (ja joku aurinkopuuterikin) löytyy minultakin, mutta jemmailen sitä kesään. :)

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Ah mäki haluisin molemmat. Ne on niin syötävän ihanan näköisiä molemmat :D

Sofia kirjoitti...

Oon miettinyt tuon samaisen meikkivoiteen ostamista. Peittikö se kuinka hyvin?

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Sofia, ei tää hirveästi peitä. Tietysti ihon pienet virheet, mutta edelleen mun mustat silmänaluset tarvi paksummat tökötit. Mutta tää onkin ihanan kevyt eikä tee ihoa mattapintaiseksi :) Ja tietysti mitä enemmän kerroksia, sitä peittävämpi.