tiistai 13. maaliskuuta 2012

H&M:n poskipuna

Tuli taas osteltua kaikkia ihania meikkijuttuja, mutta onneksi lompakko ei kuitenkaan keventynyt ihan hirveästi :) Päätin nyt (halvan kosmetiikan ystävänä) pitkästä aikaa kokeilla jotain H&M:n meikkituotetta ja valitsin sitten poskipunan. Mulla kun ei niistäkään kauheen isoa valikoimaa löydy, nyyh. Poskipuna on siis sävyä 12. Dazzling Peach ja hintaa sillä oli huimat 3,95 e.


Samalla ostin myös sudin, mutta en ainakaan vielä ihan vakuuttunut sen laadusta. Karvoja alkoi irtoilla jo ensimmäisellä kokeilukerralla ja suti on todella karhea. Mutta aion antaa sille toisen mahdollisuuden, maksoihan se vain 2,95 e. Poskipuna vaikuttaa ihan käypätavaralta; mun mielestä se antaa juuri sopivaa hehkua olematta liian glitterinen. Ja paketti on nätti :)


Sorkke tää dorka ilme, mutta kamerasta loppui akku ennen kuin ehdin ottaa uutta kuvaa :D Tässä vielä pari kuvaa muista ostoksista, esittelyjä luvassa joskus myöhemmin.




Onko muilla hyviä kokemuksia Henkan kosmetiikasta? Jakakaa kokemuksenne, kiitos! :) 

20 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tossa vikassa kuvassa oleva h&m kakspäinen sivellin on mulla ainaki ollu tosi hyvä! :)

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

joo mulla on niitä jo kolme! hah :D yks kyllä meni just rikki..

Anonyymi kirjoitti...

Samaa tulin sanomaan. Tuo kaksipäinen sivellin on mulla tehokäytössä eikä siitä edes tunnu irtoavan hirveesti karvoja. Täytyypä kokeilla tota poskipunaa! Oon jo monesti sitä hypistelly mutta aina päätyny aurinkopuuteriin.

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Se on kyllä aivan mahtava sivellin! Käytän sitä niin kulmakarvoihin kuin luomiväriinkin :)

Heidi kirjoitti...

H&Mn siveltimiin oon ollut yllättävän tyytyväinen. Ovat hintaansa nähden kyllä aivan loistavia!

Martina kirjoitti...

Toi kaksipäinen sivellin on yks mun lemppari(häivytys)siveltimiäni! Ostin just toissa viikonloppuna kans H&M:n poskipunan, en tosin tota samaa sävyä vaan jonkun toisen (en nyt muista minkä). Oon kyllä ollu ihan tyytyväinen, varsinkin kun kyse on noin halvasta punasta..!

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

No niinpä! En vissiin oo ainut H&M:n siveltimiin tykästynyt :D

Martina, määä oon aina sanonu et halvallaki voi saada hyvää! :D Ja must se on kiva, ku siinä ei tosiaan oo sitä glitteriä mitenkään överisti.

Unknown kirjoitti...

Mulla on juurikin toi sama poskipuna, joka vaan kestää ja kestää, nyt vasta näkyy loppumisen merkit :) On tosi hyvää, en muita poskipunia oo käyttänytkään! Pitäis toki kokeilla mut mitä suotta kun on jo löytynyt loistava sävy ja halpa merkki :) Lisäks H&M:n kulmakynät on aivan ykköstä, samoin luomivärisudit. :) Ja kynsilakat, tottakai ;)

Martina kirjoitti...

Ei ookaan, vaan juur sopivasti. Ja sävyt oli aika nättejä, harmi kun en nyt tosiaan muista mikä rose se omani on..! Mulla on muuten kans H&M:n kynsilakkoja ja ne on tosi hyviä, erittäin pigmenttisiä. Myös niiden luomivärejä kehutaan meikkiblogeissa aina silloin tällöin!

Ehkä ainut mitä mä epäilen, on että sarjan meikkivoiteet ei varmaan oo mitään maailman parhaimmistoa..

Tanja kirjoitti...

Mun lemppariluomiväriksi hyppäs viime kessänä kertaheitolla H&M:n paletti, jossa on varmaanki kaikki värit mitä voisin tarvita, eikä hintaa ollu ku just jotain 7e :D Olin kyl tosi posiitiivísesti yllättyny, kun mun mielestä noi on paljon parempi pigmenttisiä kuin kaikki kalliit luomivärit mitä oon kokeillu. En taida enää paljoo mitään muuta ostellakaan :) Tai ainakaan ei olis mitään tarvista ostaa ;)

Marjo kirjoitti...

Miulta löytyy H&M:n keltainen luomiväri. Pitkään etsin oikeaa keltaisen sävyä ja yllätyksekseni se löytyikin H&M:ltä. Ja pigmentissä riittää. Hinta tais olla kahden euron kieppeillä. :)

Unknown kirjoitti...

Mulla on ollut huonoja kokemuksia joistakin H&M:n luomiväreistä - ne suuret paletit eivät anna pigmenttiä paljoa, ja jo tunnin tai parin jälkeen ne on kokonaan kadonneet luomilta. Joskus neljä vuotta sitten ostin luomiväriduon (en nyt muista nimeä, mutta eipä sitä enää siellämyydäkään) ja se on ollut sen sijaan tosi hyvä! Samoin henkkamaukan eyeliner on mulla vakiokalustoa.

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Alice, joo mäkin tykkään niiden kynsilakoista! Ihania sävyjä ja tietty se halpa hinta :)

Martina, joo en mäkään ehkä meikkivoiteita menis koittaa :/ Oon niistä sen verran tarkempi.

Tanja, no pitäiskö munkin sitten joskus koittaa niiden luomivärejä! On mullaki joskus teininä niitä ollut mut ei enää viime vuosina.

Medar, no hyvä! Edelleen vahvistuu mun Henkan luomivärien kokeiluhalut :D

Nonparelli, joo mullakin oli vaiks kuin kauan niiden eye liner, ja se oli tosi hyvää! Mut sit vaihdoin Maybellineen. Ehkä vielä joskus palaan Henkkaan :)

abce kirjoitti...

Onko noi hm pinsetit hyvät? ja paljonko makso?:)

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Oon kokeillut niitä kerran ja mun tylppiin entisiin pinsetteihin verrattuna ne on ainakin hyvät :D Mut ihan perus pinsetit. Maksoivat muistaakseni noin 3 e.

Tanja kirjoitti...

No mulle ainakin noi luomivärit on toiminu tosi hyvin :) Ilmeisesti riippuu toi luomivärien pysyvyys ja voimakkuus omasta ihostakin, kun jollaki oli erilaista kokemusta. Mulla taas mitkään laadukkaat luomivärit ei yleensä näytä oikein miltään :D Mut totahan on hyvä kokeilla jos saa jonku about 20 värin paletin jollain 7 eurolla :) Ei paha!

Anonyymi kirjoitti...

Youtubessa videoja julkaiseva Annie (MizzAnnieKat) (kosmetiikkaobsessio.blogspot.com) ainakin tykkää tuosta H&M poskipunasta ja on kehunut sitä ihan mahdottomasti..

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Tanja, no hyvä jos halvemmilla luomiväreillä pärjää! Ihan turhaa niistä on maksaa, jos ei itse huomaa eroa :)

Anonyymi, joo oonkin joskus katsonut Annien videoita. Hyvä H&M! ;)

Anonyymi kirjoitti...

H&M:n liquid eyeliner on ihan huippu! halpa ja pysyy aina iltaan asti!:)

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Samaa mieltä! :)