lauantai 24. maaliskuuta 2012

Gina Tricot beauty

Monet ovatkin varmaan jo huomanneet Gina Tricoteihin ilmestyneet nimikkomeikit. Pääsin ensimmäisten joukossa tutustumaan Ginan meikkeihin lehdistöpäivässä ja innostuin niin, että menin heti sama iltana ostamaan pari tuotetta lisää lehdistöpäivästä saamani vaaleanpunaisen kynsilakan seuraksi! :)

No hinnathan on taas niin alhaisia kuin voi vain olla. Valmiita tuotteita ei ole testattu eläinkokeilla, mutta valmistusprosessissa tapahtuvista kokeista en osaa sanoa. Kynsilakkasävy 56 Pink candy on niin söpö! Ajatelkaapa tätä väriä kesällä ruskettuneen ihon kanssa, ah!



Luomiväri on ihan superpigmenttinen! Sitä en näin halvalta tuotteelta olisi osannut odottaa. Ostin sävyn 12 Carrot, mutta aion ehdottomasti ostella näitä ja muitakin meikkejä tulevaisuudessa lisää. Meikkipussini sisältö voisi kasvaa seuraavaksi vaikkapa näillä tuotteilla:


 
Oletteko te jo ehtineet kokeilla Gina Tricotin kosmetiikkaa? :)


10 kommenttia:

Emilia kirjoitti...

Oon ihan huippu hyvää ja halpaa, suosittelen ! :)

Riikka kirjoitti...

Noi kynsilakat näyttää kivalta, pitääkin muistaa käydä Ginassa joku kerta :)

Maia kirjoitti...

En ole vielä kokeillut, mutta kovasti kiinnostaisi! Vitsit miten herkullisen sävyinen toi vaaleanpunainen mitä sulla on tuossa kuvassa kynsissä! Oi, toi kollaasin pinkki huulipunakin näyttää lupaavalta..pakko kipaista Ginaan ja hamstrata näitä kun ei ole edes hinnalla pilattu :)

Passion for Nails/Suvi kirjoitti...

Mä olin hieman skeptinen noita kohtaan aluksi, mutta sai kyllä yllättyä positiivisesti! :)
Kynsilakat on ihan huippuja, peittää kahdella kerroksella ja kuivuu nopsaa.

Tiia kirjoitti...

Vaikuttaa ihan mielenkiintoisilta ja varmaan ainakin hintoihin nähden ihan kokeilemisen arvoisilta :)

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Elli, hei munkin pitäis sit kokeilla niitä huulikiiltoja! Koska mulla on aina ollut se ongelma, että ne kestävät ehkä maksimissaan sen 40 sekuntia huulissa ja sitten katoavat ties minne :D Mut mites se Ginan sininen huulikiilto? Mä en ihan tajua sitä sävyä :D

Ehdottomasti kannattaa kaikkia kokeilla! Tää kynsilakka on nyt kestänyt mulla öö neljä päivää eikä näissä oo vielä mitään kulumisen merkkejä!

Harmi vaan, että Turun Ginassa näitä meikkejä on vähänlaisesti :(

Sira kirjoitti...

Mun oli pakko käydä tänään ostamassa toi vaaleenpunanen kynsilakka, kun oli niin ällöylisöpön värinen :D hah !

Anonyymi kirjoitti...

Ostin tuon mintun värisen luomivärin, siinä on ihan surkeasti pigmettiä :(

Nina kirjoitti...

Nuo luomivärit vaikuttavat kiinnostavilta pigmenntisyytensä vuoksi. Täytyy ehdottomasti käydä vilkaisemassa. Tämä blogien lukeminen aiheuttaa kaikenlaisia mielitekoja :D

Shona kirjoitti...

Ihan ihmelaatuisia nämä ginan meikit, itse mukaan lähti täydellinen taupen värinen luomiväri vaikka tuota oranssiakin harkitsin, ja molemmista tuntui pigmenttiä lähtevän todella kiitettävästi. Swatchailin kaupassa myös muita luomivärejä niin esimerkiksi tuo mintunvihreä sekä kimaltava vaaleansininen taas olivat ihan susia pigmenttisyytensä puolesta :o joten kokeilematta ja vaan sävyn perusteella en suosittelisi noita ostamaan. onneksi toisaalta 3.95 ei nyt mikään maailman suurin sijoitus luomiväriin ole, joten ei sen puolesta ainakaan pitäisi jäädä harmittamaan vaikka sattuisikin olemaan huonolaatuinen :D