tiistai 10. tammikuuta 2012

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Note to everybody:  
ÄLKÄÄ HYVÄT IHMISET PITÄKÖ LUOMIVÄREJÄNNE PESUKONEEN PÄÄLLÄ!  
Minä nimittäin pidin eikä toi asshole teholinkooja vissiin tykännyt siitä:


Mun ihka uus luomiväripaletti, mun aarre, jonka vähäisistä rahoistani ostin Nelly.comista joululahjaksi itelleni :'( Hyvästi rakkaani! Ei voi muuta sanoa ku (klikkaa tästä)


Haluisin siis uuden luomiväripaletin (vaikka kyllä mä noita ehjiksi jääneitä vielä käytän).
Onko ehdotuksia? 
Onko kellään kokemusta esim. Inglotista tai Coastal Scentsin 88 Ultra Shimmer -paletista?

Ps. Tuona samaisena päivänä myös mun harja tippui.......... vessanpönttöön! Et moro.

20 kommenttia:

Martina kirjoitti...

Inglottia ilman muuta!!! En voi tarpeeksi kehua, no turning back! Nyt hopi hopi Inglotin liikeeseen testaileen luomivärejä, tuut ihastumaan! :) Ja ehdotonta plussaa tietysti, että paletit saa koota itse haluamistaan sävyistä ja koostumuksista.

.Nekku. kirjoitti...

On, ja voin lämpimästi suositella molempia! Coastal Scents on hyvä vaihtoehto, jos haluaa enemmän valinnanvaraa (Ultra Shimmerin lisäksi myös esim. Metal Mania on ihana), Inglotin luomivärit puolestaan pesevät laadullaan _kaikki_ kilpailijansa. Ja yhdestä napista riittää väriä pieneksi ikuisuudeksi.

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Jee kiitos vinkeistä! :)

Vitsin inglot, kai sitä on pakko mennä koklaa. Vaikka ei ne vissiin halvimmasta päästä oo? Ja vähänkö mulle tulee vaikeuksia, jos pitää ite valita värit aagh!

Mistähän olis paras tilata toi Coastal Scents? Se aion tilata joka tapauksessa, sitä on kuitenki kehuttu tosi paljon ja se on superhalpa. Okei, ehkä ostan molemmat :D

Kiitos vielä!

Anonyymi kirjoitti...

Inglot ei tosiaan halvimmasta päästä mutta tokihan Inglotin luomivärit on ultralaadukkaita ja isompikokoisia kun CC:n.. Mutta CC:n Shimmer 88:ssa varmaan tulee tavaraa kuitenkin samanverran kun esim Inglotin viisikoissa koska sävyjä on enemmän. CC on kyllä halvempi, pretty.fi.stä saa 23€ kun esimerkiksi Inglotin "neliöviisikko" on 34€.. mutta molempia voin vaan kehua, sitten vaan päättämään haluaako runsaamman kokoisia luomivärejä vain runsaammin sävyjä :)

Martina kirjoitti...

Ei Inglot mikään superhalpa ole mutta ei kyllä superkalliskaan. Ja riippuu paletin koosta eli nappien määrästä :) Mutta sen voin sanoo, et valinnan vaikeus siellä iskee! :D

Martina kirjoitti...

Ja hei osta vaan joku Coastal niin voit sit raportoida millasia ne on :P Oon aina miettinyt millasta kamaa se on, mutta en oo viittinyt itte tilata.. :)

Miu kirjoitti...

Inglot on meikkien jumala ja jos hajoo niin ne luomivärit voi hiertää takas yhteen ettei tarvi heittää roskiin!!!

Riikka kirjoitti...

Mäkin aina kasaan meikit jne pesukoneen päälle, ei ehkä kaikista fiksuinta :D Mutta oon laiska, on se tosi vaikeeta laittaa ne käytön jälkeen hyllylle asti....

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Ehkä päätän ne värit jo kotona, kirjotan ne lapulle, enkä ala sit miettii sitä enää paikan päällä! Muuten en pääse sieltä ikinä pois :D Okei, tää on siis ens viikon homma: Inglot here I come!

Siis mua otti niiiiiiiiiin paljon päähän toi mun luomiväri :( Meinas itku päästä! Plus et parin päivän päästä mun parin sadan euron Haltin takki pöllittiin varastokopista, et en tie mikä karma täs nyt potkii päähän :(

Irene kirjoitti...

Voi pikkunen!!! Sisko ostaa sulle uuden.

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

haha :D no ei tarrrte!

.Nekku. kirjoitti...

Omat CS:n palettini olen tilannut suoraan merkin omilta nettisivuilta, mutta myös pretty.fi:stä saa. Hinnoissa ei juuri ole eroa, CS:n sivuilla on edullisempaa, mutta postikulut ovat suuremmat. Täysin identtisiä "merkittömiä" paletteja sa edullisesti myös eBaysta.

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Joo mä katoin kans noita eBayn tuotteita, että taitavat olla ihan samaa tavaraa. Ja tähänkin sopii, niinkuin moniin muihinkin kosmetiikkatuotteisiin, isäni vanha viisaus: "samasta tehtaasta ne kuitenkin kaikki tulee!" :D

Anonyymi kirjoitti...

Just jossain sivulla oli hyvä ohje, jos meikit murenee ! Meni jotenki näin.

- Kaada tippa alkoholia (eli siis kaiketi kossukin käy) joukkoon, sekoita kakku ja tasoita se. Anna kuivua yön yli. Ja TADAA !

Anonyymi kirjoitti...

Tuossa linkki : )

http://sentimjourney.blogspot.com/2012/01/nain-pelastat-sarkyneen-luomivarin-tai.html

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Ei oo totta, ihan mahtavaa!! Kiitos! Harmi et ehdin jo pestä noi mun luomivärin muruset kaivoon tuolta vessan lattialta mut ens kertaa varten tää menee muistiin! Jes, vitsi toi on hyvä, oon ihan innoissani! Pitää varmaan rikkoo luomiväri et pääsee koittaa tota :D

Toimiskohan toi puutereihinkin..

Anonyymi kirjoitti...

En oo koskaan tilannut ebaysta mutta voiko olla mahdollista, että sieltä tilattavat meikit jäävät esim. tulliin?
Tilasin pari vuotta sitten ghd:N suoristusraudan englannista ja siihen muutaman hiustenmuotoilutuotteen mukaan niin rauta tuli kyllä kotiin mutta tuotteet eivät koskaan saapuneet? :(

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Jos Briteistä tilaat, niin ne eivät voi jäädä tulliin. Eihän mitään EU-alueen sisällä liikkuvaa tullata. Ootko varma, et ne ei tullut esim. Amerikasta, vaikka myyjä olikin britti? Tosi harmillista!

Itse jouduin joskus maksamaan hirveen tullimaksun ku tilasin vaatteita Amerikasta, mutta kyllähän tulli siis ilmoitti siitä.

Jos se tilaus on sitten mennyt jotenkin sekaisin? Kannattaa lähettää sinne mailia tai jotain. Ja onneks ees rauta tuli! Muistatko mitä se rauta siellä maksoi? Itsekin oon kauan haaveillut GHD:n suoristusraudasta :)

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi tosiaan rauta tuli! Olen niin tyytyväinen rautaani etten tuu koskaa siitä luopumaan <3 Suosittelen kyllä lämpimästi ghd:n rautoja kaikille. (markkinoilla tosin liikkuu paljon myös väärennettyjä rautoja)
Katoin sähköpostistani ja se näyttää et raudan tilasin HQhair.com:sta
ja hinnaksi näyttänee 92,00£

Accii kirjoitti...

INGLOTIN LUOMIVÄRIT jotain niin herkkua!! Ootko kokeillu jo niiden pigmentti värejä nam nam toimii joka tilanteessa ja voi sekoittaa värittömään kynsilakkaan :))

//Assi