torstai 5. tammikuuta 2012

Dippaillaan

Jahas tämä päivä meneekin Iltalehden videon teossa. Parin päivän päästä näette, mistä siinä on kyse :)

Mutta asiaan. Ns. dip dye eli "dippausvärjäys" noin sujuvasti suomennettuna on kovassa huudossa hiusrintamalla. Muistan, et tällanen trendi oli viimeks sillon ku mä olin ala-asteella ja haaveilin jo silloin pinkeistä latvoista. Mutta luultavasti äitini tyrmäsi haaveeni alkuunsa tuolloin :D

Mutta uskaltaisinkohan mäkin vielä joskus.. Jos värjäiski noi vanhat pidennykset! Pitää varmaan ottaa yhteyttä mun luottokampaajaani ;) 
HOT OR NOT?

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toi oli hot kesällä, nyt se on jo aika last season...

Anonyymi kirjoitti...

HOT ;)

Essi kirjoitti...

Hui! Lueskelin tästä jo kesällä, mut ite en ainakaan uskaltais mitään shokkiväriä laittaa -muutenkaan tää tyyli ei hirveesti miellytä silmää :)

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

No en mä tiedä onko toi nyt niin last season ainakaan Suomessa :)

Tohon kyllä tarvittais tietty vaatetyylikin, en tiedä onko mun tavistyyli tohon ihan sopiva :D Mut HOT tää on silti!

Tiia kirjoitti...

En oikeen osaa sanoa :D

Anonyymi kirjoitti...

en tajua tota että ihmiset sanoo että se on nii last season siis jos tollasesta tykkää nii värjätköön ketä se haittaa oli sit last season tai ei mut meikä dikkailee

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Word!

Anonyymi kirjoitti...

Hei jes! Nyt voin vedota tuohon trendiin, jos joku motkottaa kotikutoisen värinpoiston&värjäyksen jälkeisestä epätasaisesta hiusväristäni :D Tulos näyttää kutakuinkin samalta kuin noissa kuvissa, ja itseasiassa tykkään lopputuloksesta joka päivä enemmän! Ei ihme, onhan mun tukka nyt aika trendikäs!

Tykkään sun blgista tosi paljon, saan sun teksteistä ja kuvista paljon inspiraatiota omaan arkeen. :) Kiitos!
- R

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Voi vitsi, kiitos kivasta kommentista! Millaseksi sun hiukset sitten tuli? Jotain vaaleeta ja oranssia kenties? :D Niin sehän voi näyttää ihan coolilta! Itselläkin on nyt hirvee mietintä käynnissä et mitä sitä tekis hiuksilleen seuraavalla kampaajakäynnillä :)

Kiva, että tykkäät, kiitos vielä sulle! :)