maanantai 30. tammikuuta 2012

Puolikuulakkaus

Kivaa maanantaita ihmiset! Tämän päivän postauksessa piristetään vähän sitä normaalia lakkausrutiinia eli reuraavaksi ohjeet ns. puolikuumanikyyrin tekoon :) Mä valitsin tuollaiset aika neutraalit värit, mutta tähän vois kokeilla myös esimerkiksi mustaa ja hopeaa.

Elikkä ihan ekaksi tarvitset näitä: kynsitarroja, kaksi eri väristä lakkaa ja mahdollinen päällyslakka. Noi mun kynsitarrat on tarkoitettu ranskalaisen manikyyrin tekoon, mutta toimivat ihan hyvin tässäki :) Vielä paremmat tarrat tähän olis sellaiset renkaanmuotoiset, joilla "puolikuiden" reinoista saa kaarevammat.

Aluksi laitetaan aluslakka, väri riippuu ihan lakkaajasta itsestään :) Parhaiten lakka pysyy, kun kynsi ensin viilataan karheaksi. Kun lakka on kuivunut, laitetaan kiinni kynsitarrat. Ja lakan pitää sitten tosiaan olla kuiva, jottein tarroja irroitettaessa aluslakka lähde mukana! Kiinnityskohdan saa taas päättää itse, mutta suurin piirtein niin, että lunula peittyy.

Sitten lakataan loppuosa kynnestä.
Ja kun tämä lakka on kuivunut, tarrat irroitetaan hitaasti. Varo repimästä aluslakkaa mukana! Lopuksi vielä se päällyslakka tuomaan kiiltoa ja pitämään uusi manikyyri kauemmin paikallaan :)
Ja valmis! Helppo DIY-manikyyri, eikä aikaakaan mennyt kuin 5 min (plus kuvien ottamiseen mennyt aika eli ikuisuus). Vikassa kuvassa vielä Rihannan taidonnäyte puolikuulakkauksesta :) Tai manikyristin, Rihannan tuskinpa tarvitsee itse lakata kynsiään..

7 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Jes, tällasta ohjetta selkeillä kuvilla on odotettuki! Pitääpä kokeilla osaisko vihdoin iteki tehdä siistit puolikuut :)

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Nonnih :) Varmasti osaat, nää on oikeesti tosi helpot tehdä! Helpommat ku ranskalainen manikyyri :)

Tiia kirjoitti...

Tuollaistapa voisi joskus kokeilla ja tuossahan ei ihan heti kynnen kasvaminen näykään, jos lakka on muuten kestävää :P

Tanja kirjoitti...

Kokeilin heti, ja muuten tuli kyllä hieno, mut puolikuut on kyllä aika kaukana puolikuun mallisesta (tämä tosin johtuu osittain mun kynnen mallistakin, eikä sinänsä haittaa) ja väkisellä aluslakat taas repes osista kynsistä tarraa irrottaessa :/ Oon joskus kyllä tehny niin, että oon kämmenselälle painellu noita tarroja ennen kiinnitystä, että ei ois niin äkäset liimat, et ehkä se ois voinu auttaa...

Ja pakko on kommentoida, että en mä ainakaan saa noita 5 minuutissa tehtyä :D Puol tuntia oli taas realistisempi aika kun ootteli lakkojen kuivumista ja sääti noiden tarrojen kanssa... :D

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Joo pitikin se tohon kirjottaa, että ylimääräisen liiman painelu käteen auttaa. Mulla vaan ei oo koskaan ollu ongelmaa teippien kanssa. No okei, en kyllä katsonut kelloa mut oli nää silti tosi nopeet tehdä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat kynnet! Miten rakastuinkaan tuohon Lumenen punaiseen lakkaan :') Näkyykö pullossasi paremmin pullon numero tai tarkka nimi? Must have! :) Täydellinen väri!

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Mäki oon niiiiiiiin rakastunut siihen! Käytän melkein koko ajan :D Sävy on 15, Tummuva ilta :)