tiistai 17. tammikuuta 2012

Lumene Beauty Base Illuminating and Smoothing Primer

Päästin taas tuhlaajaminäni (jos mulla nyt joku sen tapainen on) valloilleen ja ostin Porin Sokoksesta hetken mielijohteesta Lumenen Beauty Base Illuminating and Smoothing Primer -valovoiteen. Mulla nyt on aina kova yritys saada valoa ja hehkua kasvoilleni ja täähän tuntuu toimivan! Vähän vaikeaa sen toiminnasta on kyllä saada kuvaa, mut tässä niitä yrityksiä silti tulee :D

Ennen:
Ja perinteinen "ennen"-kuvien murjotusilme.
 Ja jälkeen:
Tässä taas näemme perinteisen "jälkeen"-kuvien iloisemman ilmeen.
Noh, enivei. Musta tää on hyvä tuote! Ja tätä voi lisätä esimerkiksi kasvovoiteen tai meikkivoiteen sekaan. Sävyjä löytyy tasan yksi, mutta se sopiikin kaikille ihosävyille :) Lumenen väki olis kyllä voinut keksiä tolle vähän helpommin muistettavan tuotenimen..

Valovoidetta levitettynä about tolle rajatulle alueelle.
Tykkään!

Antoisaa tiistaita kaikille, meikäläinen lähtee Tampereelle kampaajalle tuhlaamaan vähän lisää rahaa  :) Mo!

9 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Oot kyllä hyvä mainostaja (tai mä vaan oon paha mainosten orja, niinku poikaystävä väittää :D) ku rupes tekee mieli kokeilla tätä voidetta! ;) Mut sit kaupassa totesin että täähän tosiaan on tarkotettu kuivalle/normaalille iholle. Saanks kysyä et millanen iho sulla on, ja sopisko tää sun mielestä ollenkaan sekaihoiselle? :D

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

No ihan varmasti sopii! Mullakin taitaa olla lähemmän sekaihoa, koska mulla on ollut akne ja toisaalta kasvot on osittain välillä tosi kuivat. Jos vaan meikkivoidetta käytät ni tätä sekaan vaan :) Toisaalta lähiaikoina oon käyttänyt vaan tätä: http://www.lumene.com/fi/tuotteet/meikit/kasvot/beauty-base-heleyttava-meikinpohjustusvoide . Melkein samaa tavaraa mutta tässä on vähän väriä ja tuntuu, että se antaa enemmän kuultoa kasvoille :)

Tanja kirjoitti...

Voi voi, taidan vissiin sit joutua ostamaan jompaa kumpaa noista kunhan taas raskii tuhlata :D Kuulostais niin kivalta kokeilla välillä muutakin ku totaalista mattaa :) Varsinkin kesällä varmasti ois kiva saada vähän hohtoa kasvoille. =P

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Niinpä! Mä ainakin haen meikissä aina kuulautta ja freesiä ilmettä. Mun sisko kirjotti Lumenen uusista tuotteista: http://mademoisellepigalle.indiedays.com/2012/02/07/aurinkoa-lumenelta/ Noikin vaikuttaa ihan hyviltä :)

Tanja kirjoitti...

Joo mä oon sillon tällön lueskellu tota siskoski blogia, vaikka tää sun ehkä enempi käsittelee mua kiinnostavia aiheita :)
Mikäköhän ton korostushohteen idea nyt sitte on tai miten sitä käytetään? :D Vai onks nää molemmat vain jotain aurinkopuutereita hienommalla nimellä ja suurilla lupauksilla? :D

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Ei nää aurinkopuuterimaisia ole. Vähän niinku valokynä koko kasvoille :) Ja ku mä en tykkään sellaisesta hileestä, mitä useimmissa aurinkopuutereissa on ni nää on mulle just täydellisiä. Tota hohdetta voi käyttää vaikka meikkivoiteen alla koko kasvoilla tai sitten vain korostamaan esim poskipäitä ja kulmaluuta meikkivoiteen päällä :)

Tanja kirjoitti...

Ai, no aika erikoinen tuote sitten! :O Kuulostaa kyl niin mielenkiintoiselta että pitääpä varmaan tutustua tarkemmin :)

Roosa kirjoitti...

Sain tuollaiseen tuubin juuri vähä aikaa sitten äidiltäni, ja on kyllä tehnyt kasvoille ihanaa kuultoa ja hohtoa! Mutta ongelma vaan on, että en tiedä oikein, että mille alueelle sitä pitää laittaa! Koko kasvoille vai vaan nenään, otsaan, poskipäille, kulmaluulle ja amorinkaarelle? Onko sulla tähän jotain vinkkejä? (:

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

no oikeastaan mä tykkään laittaa sitä joskus meikkivoiteen sekaan, jolloin sitä menee ihan koko kasvoille. toisinaan laitan sitä vaan joihinkin kohtiin, yleensä poskipäille, kulmakarvojen yläpuolelle, kulmakarvojen väliin otsalle ja vähän leukaan. jos tota (tai mitä tahansa valotuotetta) laittaa nenän sivuille, niin voi joskus saada vähän rasvaisen ihon efektin. niin ja tosiaan toi amorinkaari! mulla on niin säälittävät huulet, että se täytyy aina muistaa tehdä :) toivottavasti tää vähän selvensi?