lauantai 7. tammikuuta 2012

Don't wanna look like a vampire. Juttua tummista silmänalusista.

Mulla on AINA ollut tummien/siniviolettien silmänalusten syndrooma ja oon kokeillut tosi monia tuotteita peittämään niitä.

Viime vuosina oon käyttänyt Make Up Storen Cover All:ia ja se on edelleen tosi hyvä tuote. Nyt sain siskolta Lumenen Dark Under Eye Concealerin, muuten hyvä tuote, muuta se tuppaa kertymään kaikkiin mahdollisiin ryppyihin ja luomivakoihin. Valokynä taas ei yksin auta, vaikka toi Lumenen ihan hyvä onkin. Tota Lumenen silmämeikkikynää käytän alaluomilla, ne kun taas ovat kirkkaan punaiset! Jes.

Tällaisen fakin arsenaalin mä yleensä tarviin:

Aina kuulee ihmisten sanovan, että ripsienpidennysten jälkeen aamuisin ei tarvii tehdä juuri mitään ehostusta. Noh, mua ei paljoo ripsienpidennykset tässä vaiheessa auttais, katsokaa vaikka:

Ennen

Ennen. Hah, aloin automaattisesti Photarilla peittää noita silmänalusia, kunnes muistin mikä tän postauksen idea oli :D
Oho, kuvissa noi näyttää vielä siedettäviltä! Aamuisin (ja muinakin aikoina) mulla tosiaan menee suurin osa ajasta siihen, että yritän saada koko naamani ees suht saman väriseksi. 

Jälkeen/ennen. Tässä kuvassa vaan toinen silmä on puunattu. Arvaatte varmaan kumpi.
Jälkeen

Jälkeen
Tässä vikassa kuvassa oon käyttänyt kunnolla tota valokynää. Niin ja tää kuvahan on tulevasta Iltalehden nettivideosta :)


Help needed: Oisko vinkkejä tummien silmänalusten hoitoon/peittoon?  
Kaikki muut paitsi "nukkuminen" ja "vitamiinit" kelpaa, ne eivät nimittäin tähän vaivaan auta!

22 kommenttia:

Irkku81 kirjoitti...

mä käytän aamuisin kiireessä Garnierin Roll-On anti-dark circles hoitovoidetta. Se sisältää myös kofeiinia, joka laskee turvotusta, jota mulla on aina aamuisin.
sokoksen verkkokaupasta löysin tarkempaa tietoa http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Tuote2/garnier-youthful-radiance-very-light-beigesilmanymparysihon-savytetty-tehohoito/610001

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Kiitos! Joo oonki tosta kuullut. Toi vois olla sellanen pikakaunistaja ku noissa mun mömmöjen levittämisessä menee ikuisuus.

Mua vaan semisti ärsyttää toi kofeiini-juttu. Niinku kofeiini muka imeytyis ihon läpi ja laskis turvotusta. Haiskahtaa tekaistulta. Mut en mä tarkemmin tosta osaa sanoa, pitää varmaan ottaa joskus testaukseen! :)

Irene kirjoitti...

sun pitää koklaa sitä joe blascon sinisyyden netraloijaa. mul on vaan sitä punaisuuden..ei se nyt niiiin kallis oo. kestää ikuisuuden. mut kandee tietty testaa eka.

Anonyymi kirjoitti...

tota garnieria käytin kanssa ennen + tietty meikkivoide. nykyään kun oon siirtyny joe blascon ultrabaseen, sillä peittyy myös mun sysimustat silmänaluset!

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Joe Blasco ja Joe Blasco. Eikö mulle enää muuta vaihtoehtoa jää! Se on niin kallis :( Sit jos ostanki väärän sävyn tai jos se menee rikki tai hukkaan sen tai tai tai!

Irkku81 kirjoitti...

En tiedä sitten onko garnierin vaikutus se kofeiini, vai onko se se viileä metalliroller-pallo. Viilentää kivasti nimittäin.

Irene kirjoitti...

äs i said ei se niin kallis ole. se kestää ikuisuuden. ja kun ostat sitä niin myyjä auttaa sua kädestä pitäen joten et voi ostaa väärää. ja sitä ei oo testattu eläimillä :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei mitä ripsarii ja rajausvälinettä sul on noissa kuvissa? :) Ja viel et mikä kulmakynä?

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

No en nyt oo pistänyt muistiin mitä mulla tuolloin oli, mut aika varmasti niitä mitä mulla aina on eli Maybelline The Colossal Volum' Express -ripsaria (paras!) ja Maybelline Master Precise liquid eyeliner, joka on tosi hyvä silmien rajauksessa. Ja mun ehdoton kulmakynäsuosikki on Lumenen Blueberry Eyebrow Pencil, sävy 2. Plus et joskus käytän myös Lumenen kulmakarvageeliä. Tossa alimmassa kuvassa mulla on varmaan vielä alaluomilla Isadoran tummanruskeaa luomiväriä :)

Anonyymi kirjoitti...

Saisko tästä myös videopostausta? Itselläni myös hirveän tummat silmänalukset eikä millään meinaa saada piiloon :/

Anonyymi kirjoitti...

heissuli huomasin ihanan blogisi just, ihania opetuksia kiitos niistä. mulla on suurin ongelma just mustat silmänaluset ja kun ikää on jopa 30 ja syviä "ryppyviivoja" varsinki vasemmas silmäs??? ei pysty käyttämään mitään paksua silmien alle ne ui heti ryppyihi ja näytän vielä kamalammalta. make up store kakkumainen iik vaikka laittasin kilon rasvaa alle. tähän jos sulta löytyy neuvoa ja opastusta.

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Joo voisin kyllä tehdä tästä vähinkääntin kuva-tutorialin, kun tuntuu olevan muillakin sydäntä lähellä nää silmänaluset :D

Ootko koittanu tota Make up storea? Koska mulla se ei ainakaan mene silmien alta myös löytyviin ryppyihin, varmaan koska se on niin "kuivaa". Toi Lumenen tummien silmänalusten peittoaine tuntuu taas voidemaisuutensa takia kertyvät ryppyihin. Ja ootko koittanut pohjustaa esim. primerilla? Lorealin smoothing resurfacing primer on tosi hyvä tohon tarkoitukseen ja se tasoittaa ihoa niin, ettei mömmöt ui ryppyihin (kuulostipa oudolta lauseelta) :D Ja meikkipuuteri ja tavallinenkin puuteri peittoaineen päällä auttaa myös!

Anonyymi kirjoitti...

Itse mietin tätä Lumenen peitetuubin ostoa,kovin moni sanonut sitä hyväksi. Aika kallis kuitenkin kovin pienestä tuubista,mutta varmasti riittoisaa? Peittääkö kunnolla vai pitää lisätä päivän mittaan?

IFO kirjoitti...

Heippa! Oli pakko kommentoida, kun itsellä sama tummien silmänalusien kirous ja muuuuuutamat tuotteet kokeillut.. Joe Blascolta silmien alle on kai parasta Orange highliht 1. Ainakin mulla on todella vaalea iho ja tuo Blasco on niiin oranssia. Plus se kertyy kaikkii viivoihi ryppyihi mihi se vaa pääse. Parasta ikinä on Crimasin Camouflage make-up ja itse käytän sävyä G1. Se on teatterimeikkiä, voin sanoa että peittää kaiken. Ja hinta, muistaakseni alta 8 euroa sellai puol vuotta kestävä purnukka!!! Hyvin usealle saattaa olla jopa liian paksua mutta mä rakastan. Ehdotan kokeilemaan! ;)

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Joo toi about 12 e on kyllä aika karvas hinta tosta Lumenesta, itse sain sen siis lahjana. On se riittoisa, eikä tarvii lisätä päivän mittaan kun puuteroi lisäämisen jälkeen kunnolla. Mut silti suosittelisin enemmän tota Make Up Storea :)

IFO, oho no toi on varmaan kunnon tököttiä! Pitää varmaan ottaa asiasta enemminkin selvää :D Mä kyllä aion seuraavaksi ostaa ton Blascon ku rahat riittää, niin paljon oon sitä aina siskolta lainannut :) Levittyy tosi paljon paremmin kun toi Make Up Store.

Anonyymi kirjoitti...

Minä olen havainnut parhaimmaksi Rimmelin Match Perfection 2 in 1 tummien silmänalusten peitevoiteen. Sävy 010 Ivory on itselläni käytössä ja olen aika vaaaleaihoinen. Ikää minulla on kohta 43-v., joten pieniä juonteita silmien ympärillä on, mutta tämä voide ei keräänny juonteisiin ja pysyy muutenkin hyvin paikoillaan koko päivän. Lopputulos on luonnollinen ja voide on helppo levittää, sillä ihoa ei tarvitse venyttää. Tuotteessa on valoa heijastava ominaisuus ja happea. Voide on tuubissa, siinä on harjaspää ja hintaa oli Sokkarilla n. 12e.

Anonyymi kirjoitti...

No heissuli Mulla on käytössä make up storen easy cover blue ja se on liian paksu ja taas clinique all about eyes concealer peite muuten hyvä mut ui juonteisiin. Vizka en muista yhtään ku nuorena :) käytin tota make up storen cover all mis 3eri väriä, sitäkö erika käytät millanen oli?? Ja vielä Ifo mistä Saa tota teatterimeikkiä??
Ps olen muuten krista :)

Anonyymi kirjoitti...

Ai, no ei toi Rimmel oo hirveen kallistaan. Kiitos vinkistä! Pitääkin tutkia asiaa :)

Eikun mulla on ihan sellanen yksittäispakkaus, ei mikään mis on 3 eri sävyä. Ja mulle se on just sopivan paksu, ei tarvitse laittaa paljon ja pahimmatki tummuudet peittyy :)

Pitää kyllä ehdottomasti tehdä tästä vähän enemmän postauksia, ku on tullut niin paljon keskustelua! Läheinen aihe vissiin joillekki muillekki ku mulle :D

Anonyymi kirjoitti...

eihän nuo vielä niin pahat edes ole. itselläni on tosi tummat panda silmät ja toinen silmän alunen on vielä tummempi kuin toinen ja sitä ei oikein peitä mikään. jonkin taika-aineen kun saisi, jotta ei tarvitsisi niin paljon voiteita naamaan. mutta minkäs teet.

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Oho, kirjotin ton edellisen kommenttini anonyyminä :D Hups.

Siis oikeesti noi on pahat! Kirjotinkin tonne jonnekin, että noissa kuvissahan ne näyttää ihan hyviltä. Mulla on tää ongelma ollut siis ala-asteelta asti ja muistan kuinka mua otti ne jo sillon päähän. No ei ehkä sillon vielä mut yläasteella ainakin. Mut ens viikolla teen tosta tutorialin ja tutkin muitakin tuotteita.

Anonyymi kirjoitti...

Hei itselläni on vielä pahemmat tummat silmänaluset, ja olen kokeillut kaikkia mainitsemiasi tuotteita plus monia muita. Kuitenkin kestosuosikkini on aina vaan Lancomen Effacernes longue tenue -voidemainen valoa-antava ja voimakkaasti peittävä tuote. Etenkin vaaleaihoisena mikään muu tuote ei ole ollut edes näin sopivan värinen. Itselläni sävy 01 beige pastel. Sitä voi lisätä myös meikkivoiteeseen surutta valoa ja peittävyyttä tuomaan. On ainut kallis meikki jota ostan, enkä ilman pärjäis. Riittoisa on. Toki vielä täydellisempi tuotekin toivottavasti olisi, muttei ole vielä ainakaan vastaan tullut.

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Vaikuttaa tosi hyvältä! Ja Lancomen meikit on mun tietääkseni tosi laadukkaita, eli tota vois harkita jos se vaikka olis joskus alennuksessa :) Kiitos vinkistä!